Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
gerr 2008.05.01 14:17:53
Üdvözletem!

Szánalmas, amit egyesek itt írogatnak. Nem Ákost, hanem magukat járatják le, de hát szívük joga...

Ha a zenéje nem tetszik, minek hallgatjátok? Köztudott, hogy az emberek ízlése más, így nem létezhet olyan zene, ami mindenkinek tetszik. Nekem is mutattak már számokat, amik állítólag "a világ legjobb zenéi", de én végighallgatni sem bírtam őket. Mégsem szaroztam le, elfogadtam, hogy igenis jó zene, mert másnak tetszik, és lehet értékes úgy is, hogy engem nem fogott meg a mondanivalója. Az természetes, hogy mindenki a sajt fejéből kinézve szemléli a világot, és (jóesetben) van saját nézőpontja a dolgokról, de ha az nem egyezik máséval, az nem azt jelenti, hogy a másikkal van a hiba.


Ami a politikai nézeteit illeti, mégis mi köze annak a zenéhez?
Ákos dalai attól (is) különlegesek, hogy mindenki mást lát bennük. Ha ti a politikát, zsidógyűlöletet, sátánizmust, vagy tudja a fene még miket, akkor csak sajnálni tudlak titeket. Ez csak titeket minősít. Én meghallgattam minden számát, és mindnek volt mondanivalója számomra. Úgy érzem, mintha a dalai nagyrésze rólam szólna, az életemről. Nekem hitet ad, és erőt. Szerintem csodálatosan jók mind a dalai, mind a versei, és el tudom fogadni, hogy másnak nem tetszik, de nem értem, miért kell mocskolódni, és szidni őt?

Én nem állok egyik politikai oldal mellett sem. Az egész magyar politikától undorodom. Azt viszont nem tudom megérteni, hogy miért kell Ákost szidni azért, mert jobboldali? (Holott megmondta, hogy nem az...) Fél magyarország az emberek, ti most mindenkit gyűlöltök, aki nem arra a pártra szavaz, amire ti? Ennek mi értelme van?
Ha Ákos áll valamelyik oldalon, szerintem tisztelni kéne őt azért, mert meri vállalni a nézeteit, és nem csak lapít a szarban, mint sok más közéleti személyiség.
(Egyébként meg szerintem ő nem a jobb, vagy baloldalon, hanem messze az oldalak fölött áll...)

Szép napot mindenkinek!