Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiRu

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elérkeztünk az utolsó szálláshelyünkhöz, ami a legellentmondásosabb volt...Gyönyörű épület, gyönyörű termek - ez éppen az étterem rész.:)   Csodaszép csillárok, lenyűgöző belső terek...   Tele boltívvel, izgalmas kovácsoltvas korlátokkal, szememnek tetsző tapéta körbe a…..
  Utolsó előtti helyszínünk a mándoki Forgách Kastély volt. Itt volt az összes általunk látott hely közül a legegységesebb a berendezés.Ez a kép a pincében készült, a berendezés itt is illeszkedett a kastélyhoz, az színek, a bútorok és a csillárok is ugyanolyanok voltak, mint mindenhol a…..
  A Piros Ruhában először a kastély körüli parkban sétáltunk egyet, meglepetésünre találtunk egy lovat. Vasból. Készítettünk olyan képet, amin jól nézünk ki együtt...   Meg készítettünk olyan képet, ami akkor viccesnek tűnt... -  remélem, nagyon prüd olvasóim nincsenek, mert senkinek az…..
  Ez a kép lehet, hogy nem a legelőnyösebb rólam, de ha valaki a szemeimet figyeli, megdöbbentő a hasonlóság a majom szemeivel..., bár én egy kicsit bandzsább vagyok. :)A Bambara tele volt ilyen állatfigurákkal, szerintem ez nagyon szórakoztató, gondolom az idelátogató gyerekeknek is tetszik.…..
  A Boldogságnaptáras blogban említettem, hogy a Piros Ruha mindig rosszalkodásra csábít - nem tudom, miért van ilyen hatással rám... Az biztos, hogy minden tárgyra, amit megfogtam, nagyon vigyáztam, és csak a fotózás kedvéért vettem kézbe! :)    Egy nagy ebédlő, több kisebb szalon - egész…..
  A Szidónia Kastélyszálloda hibátlan. Főuri pompa, tágas terek mindenhol, mint ebben a bálteremben is, ahol a teraszra vezető ajtó előtt állok.   A folyosókon ez és ehhez hasonló korabeli ruhák voltak kiállítva, ezzel is fokozva az időutazás hangulatát. :)     Ezen a széles, erőteljes,…..
  A kastélyparkban készült az első fotó, amit a rátóti Széll Kálmán Kastélyszállóról mutatok. Gyönyörű nagy fák voltak benne, de nem volt az az érzésem, hogy de jó lenne itt sokat sétálgatni. Talán az ösvények lehettek volna kicsit gondozottabbak, talán nem volt olyan kiülésre csábító hely, mint…..
    A Pipó várkastély tényleg VÁR volt az eddigi kastélyokhoz képest. :)Úgy értem; keményebb, szögletesebb vonalak, vastagabb falak. Látványossága sokkal inkább a robosztusságából eredt, nem pedig a díszítésekből.Mindezt a külsejéről írtam, mert amint beléptünk a várkapunk, egy nagyon különleges…..
  Ez a kiskastély lett a kedvencem a nászutunk alatt - valamivel később még fogok egy másik kedvencemről is írni, de az a nagy kedvencem, ez meg a kicsi kedvencem. Ez az a hely, ahova bármikor visszamennék, és bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert mindenféle szempontból csillagos ötöst…..
  A Szent András Kastély Bölcskén található, illetve egy kicsit arrébb. :) A GPS földúton küldött minket, de azért sikerült odatalálnunk erre a csendes,  a világ zajától valóban távol lévő helyre. A tulajdonosnő nagyon kedvesen fogadott minket - azon az éjszakán csak mi aludtunk a kastélyban,…..
    A piros ruha ismét útra kelt! :) Miután a Kedvesemmel májusban összeházasodtunk, elindultunk nászútra.Mindketten nagyon szeretjük a kastélyokat, várakat, így megegyeztünk, hogy bejárjuk Magyarországot, és két alatt minél több kastélyban szállunk meg. Egy kivételével mindenhol csak egy…..
Woman in red Travel in Red 2017.04.23 21:49:51
Megláttam.Valamiért vonzott.Nem az én stílusom.Azért felpróbálom...Pont jó.Soha, sehova nem tudnám felvenni.Aznap otthagyom.     Aztán hetek múlva jön egy különleges alkalom.Amikor el kell játszanom valamit, ami másmilyen, mint én.Eszembe jut a Piros Ruha.Visszamegyek érte az üzletbe és még ott…..