Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pulitzermacska

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pulitzermacska Preziteleníség 2021.01.04 23:00:07
Mutasd a prezid, megmondom ki vagy!..
Pulitzermacska Perverzió 2021.01.04 22:59:17
– Önnek van valamilyen perverziója?– Néha meztelenül takarítom a macskaalmot. Az annak számít?..
Pulitzermacska higiénés vonzalom 2020.11.26 12:23:17
...az milyen fétise a macskámnak, hogy amikor felmosok domestossal, bejön a kertből és elkezd hemperegni a kövön?..
a zoom mít előtt más is elszalad pisilni, hajat, sminket csekkolni, rendezni? egy pillanatra még a parfümfújás is megfordult a fejemben.  aztán kiderült, hogy hiába is rendezkedtem be a bölcslányvagyok könyvespolc elé 14:29-re, valójában egy szimpla telefonos konferenciába voltam hivatalos.  Áj…..
„Veled álmodtam az éjjel. Szeretkeztünk.” Cserébe megnéztem az álmoskönyvet, mert vagy négyféle álmom volt hajnalban, egyik intenzívebb, mint a másik. Nem, a szex pont nem volt egyáltalán intenzív. Inkább csak a megtörténés tényét álmodtam meg, nem az aktust. Viszont találtam szemezgetnivalót az…..
...mindigmindigmindig az jut eszembe a raktáros fiúról, amikor hív, hogy nem csukta le a pornónézős laptopjának a tetejét, amikor a múltkor vittük neki a molinókat, és nem győztem úgy állni, amíg beszélt hozzám, hogy ne élő egyenes adásban lássam, amit. és mindig eszembe jut ilyenkor az is, hogy…..
Pulitzermacska Teszt 1.3 2020.11.23 13:56:37
mindent lehet fokozni. a covidtesztre járást is. pénteken felhívtak, hogy kiömlött a mintám, meg kell ismételni. van nekem egy barátnőm, akivel mindig minden megtörténik, ami normális emberrel soha nem történik meg. lehet, hogy túl sokat vagyok E-vel? Eredmény?Áh! Az még nincs!..
Pulitzermacska Orrvérzésig 2020.11.17 20:36:17
...és akkor azon is túl vagyok, hogy vékony kis pamacsos végű vuhani evőpálcikákat dugtak az orromba, kétszer kettőt, hogy kiderüljön covidos vagyok-e. egyelőre annyit tudtunk meg, hogy olyan helyekre nyúlkálnak fel a pálcikáikkal, ahová utoljára három éves korában dugott józan ember legót. Mire…..
...még mindig nem hiszem el, akkor sem, ha látom, hogy ez az állapot létezik, amikor Szakállas és Szisz úgy mennek együtt bevásárolni, mint a világ legnagyobb cimborái. Ha két éve nekem valaki azt mondja, hogy vannak férfiak, akik tiszta szívből, őszintén képesek állatokat szeretni és nevelni,…..