Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Рихард

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megírtuk a napokban, hogy új elnöki limuzint készített a dicső múltú, ám kevésbé dicső jelenű Zil-gyár. Mi elsősorban az IFA-sofőrök által bőszen irigyelt benzines teherautókra asszociálunk a név hallatán, de orosz földön legalább ilyen gyakran gondolnak a valamikori…..
Рихард 2012.11.03 20:48:54
@prokee:
a posztban is voltak bajusz-rángatások, de az naná, hogy belefér. a problémám a nagy átlag hozzá állásával van.

még azon kivételes esetekben is, ha nem kerül bele érzelem vagy ideológia, majdnem mindenki vigyorog rajtunk. mert a Lada milyen a kocka, mert a KAMAZ milyen füstöt hagy, mert az orosz chip nem fér ki a gyárkapun. na de basszus, működik. Dakart lehet a Kamazokkal nyerni. a Nivát nem véletlenül használják a rendőrök, erdészek és a hadsereg is Magyarországon. például biztos baromi fontos dolog volt lecserélni a mi MiG-jeinket a svédek Gripenjeire, mert fúj orosz technika. igen ám, csak a MiG-eket odaadtuk nektek az államadosságért, a Gripeneket meg bérlitek. a MiG-et ha meg kellett szerelni, meg tudtátok és fel tudtatok vele szállni akármikor. a Gripenre fegyvert kell venni és még a kerozint se tudjátok bele finanszírozni, mert annyiba kerül a bérlése meg a fegyverzet, hogy arra és így a repült órákra már nem jut pénz.

a magyarok amióta idejöttek a Kárpát-Medencébe tőlünk és attól a vidéktől, ahonnan származnak el akarnak távolodni és hanyatt-homlok németek vagy amerikaiak akarnak lenni. ahelyett, hogy megtalálnák magukban azt, ami se a németekben, se a többi nyugatiban nincs meg. aztán amikor eljönnek hozzánk vagy a kazahokhoz vagy leülnek inni egy románnal, akkor hirtelen kiderül, hogy velük értik meg magukat. az a technika, az a gondolkodásmód, az a hozzáállás a sajátjuk. mert olyanok vagytok, mint mi. csak sokkal jobb érzés kiröhögni minket és másokat az egyszerűség miatt (és ezáltal saját magatokat is), mint megtanulni előnyt kovácsolni a hátrányból.

sokkal jobb ország lenne ez közhangulatilag is, ha levetnétek Kelet-Európával szemben ezt a bazi nagy gúnyt, elvégre ti is itt éltek és ide valók vagytok. pláne nyugatról nézve. és minnél jobban próbáljátok ezt kompenzálni, annál inkább elvesztek. aztán lehet, hogy modern autókat gyártotok, nyugati utcaképen furikáztok majd, csak semmi nem lesz a tiétek ebből. se tulajdonilag, se hangulatilag, se lelkileg.

de persze nyugodtan ki lehet röhögni. meg kompenzálni tovább. pedig félázsiainak lenni is jó dolog, ha elfogadod. mert meg van a szép a ZIL-ben is.
Micsoda? Rendszerkritikus zsenge lánykákat vet börtönbe Putyin rendszere? – horgadhattak fel sokan nemrégiben, amikor a világ körül elterjedt a Pussy Riot punkbanda akciójának és az azt követő bírósági eljárásnak, majd az ítéletnek a híre. Sokan megrekedtek az első…..
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Рихард 2012.08.17 23:18:48
@Aadaam: Így. De ezt nagyon nehéz megértetni olyanokkal, akiknek kurva keserű az, hogy ők évtizedekig prüntyögtek otthon a gitáron/zongorán/hegedűn/cimbalmon, aztán mégis 110 ezerét tanítanak egy általánosban, vagy szalag mellett robotolnak.

Ez nem irigység, ez tudatlanság. Ha tudnák és értenék azt a magyarok, ami a gátlástalan piacgazdaság lényege, akkor nem lenne ennyi munkanélküli, ennyi becsődölt cég és ez egy virágzó ország lenne. De amíg a szentimentális dolgok, az "igazság", a becsületnek csúfolt alkalmazkodni nem akarás számít a pátoszos faszaemberség mintájának, addig a többség fikázni fog. Még az is, aki szereti azt, amit egyébként fikáz. Mert ő rájött, hogy érje el azt, amire vágyik.

Igazisággal, egyszerűséggel, nem érsz célt. Az csak egy alap. De okossággal, fifikával, kurva sok tanulással és komplex gondolkodással, na meg mértékletes gátlástalansággal versenyképes lehetsz. Bármilyen piacon. A zenein is. Ezért harcoltak itt '56-ban meg '89-ben. Most meg hogy eljött, a többség nem tud vele élni, aki meg igen, azt baszogatják. Ó be' szép.
Рихард 2012.08.17 23:25:24
@Cerkamatyi: Akkor idéznék. : )
"Ez a vakarék a többi satnya igénytelennel együtt mit keres egyáltalán a zenei életben?"
vagy ez: "Ezmi? Ilyet 10 éve is gáz volt már kihozni. Jómegmondtátok a frankót Ekükéim..hanyadszorra is ugyanazzal a szókinccsel?"

És ezek csak az iméntiekből valók.
Ezek nem a saját ízlésükről szólnak. Mindenki általánosságban érti azt, hogy ez szar. Nem a saját véleménye ez, hanem hogy ez senkinek nem tetszik, csak valami kibaszott nagy csoda folytán létezik. Rúgjuk fejbe, lőjük le, irtsuk ki, kurva anyját, bezzeg a Tom Waits.

Tehát nem szerintük fos, hanem szerintük mindenki azt gondolja erről, hogy fos, vagy a többség, vagy az Úristen. Ez nem ízlés kérdése. Ez nettó hülyeség kérdése.

Egy komoly hányadnak ez tetszik. Igény van rá. Tehát nem azt írjuk, hogy "miért csinálják ezt?" meg "ki hallgatja ezt a szart? már 10 éve is gáz volt", amikor ez nem igaz. Azért csinálják, mert igény van rá, tehát most sem gáz. A kommentelő számára igen, de nem is ő a célközönség.
Рихард 2012.08.17 23:35:13
@Aadaam: Hehe. Olyan lenne mint a tehetségkutatók elején az a rész, amit nézek. Amikor bejönnek a Sugerabugerák. Imádnám. Szóval, csinálják csak tényleg, élvezném. : ))

Olyanok, mint azok a kurva nagy megfejtők, akik szerint a nép ízlését nevelni kell. Ők azok, akik előbb-utóbb éhenhalnak. Fluor az utóbbi 20 év legjobb agyú és önmenedzselő csávója. Ez meg az én véleményem.
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Рихард 2010.07.24 23:37:25
@Vérnűsző Barom:
Számolj le azzal a gondolattal, hogy egy cég, legyen az bármilyen országban bejegyezve, egy élő organizmus. Nem lát, nem gondolkozik, nem cselekszik, nincs arca, még csak pénzt sem akar keresni. Megvan? No, most képzeld magad részvényesnek. Légy egy felső-középosztálybeli magyar állampolgára (tehát nem milliárdos), akinek a megtakarított pénze a Magyar Mobilgyár Zrt-ben van, amely világon az egyik legnagyobb mobilkészítő cég. Gyárt Brazíliában, Oroszországban, Törökországban és Indiában is mobilokat. Téged, Magyarországon érdekel, hogy az indiai, török, orosz, vagy brazil dolgozó, milyen körülmények közt él? Nem. Téged egyedül egy dolog érdekeljen, hogy a magyar központban dolgozók, akik a budapesti Magyar Mobil Zrt. székházban dolgoznak, jó fizetések mellett, jó életkörülmények közt keressenek neked, sok pénzt és húzzák egyre feljebb a magyar GDP-t és vele a hazádat. A koreai részvényest, aki a Samsungba, vagy a KIA-ba fektetett be nem érdekli, hogy a magyar dolgozóval mi van, de az igen, hogy amikor majd őket megtámadja Észak-Korea, a hazájának elég pénzt keresett az a cég, amiben ő is van, hogy a hadseregükkel rommá lőjék az északi testvéreiket.
Gondolom van családod. Van egy apa, van egy anya, vannak gyerekek. A hazád egy család. Ha koreai vagy, akkor Korea a családod, ha magyar vagy, akkor Magyarország. Egy családban is vannak nézeteltérséek, de a veled egy házban élők sorsa mindig előbbre való, mint másoké és néha-néha a tiédnél is fontosabbnak érzed. Ezt hívják hazaszeretetnek, nem azt, amikor valaki magyar zászlót lenget, vagy forradalmat csinál. És ennek semmi köze a politikához, ideológiához, ez nevelés kérdése. Itt nincs társadalom, csak egyéni érdek.
Рихард 2010.07.24 23:49:37
@Zsola777:
Hehe. : ) Azért meseország sincs, Oroszországban is elfogadják a rendőrök a kenőpénzt, mindenki tud róla. Oroszország ráadásul a korrupció no 1.-ja, ha ott pénzed van, minden a tiéd (majdnem). Mégis felkelt a medve, megrázta magát és egyre inkább veszik észre az emberek, hogy ismét súlya van, ereje van és tisztelettel kell vele bánni. Ha korrupció közmegegyezés tárgya, mindenki tud róla, mindenki elfogadja egy bizonyos ésszerű határig (odakinn ez így van), akkor nincsen semmi gond, ezt belekalkulálják az emberek a mindennapokba. A gond akkor van, amikor 100-ból 100 esetben, ész nélkül, a következményekbe bele nem gondolva önzőznek az emberek. Itt ez van. Ezt nem tudod kiírtani, mert ez itt evidencia, mindenki így csinálja, ezt látta, így nőtt föl, akárhogyan is bünteted, szankcionálod (papíron), lesz kiskapu, mert a rendőr, a törvényhozó és persze maga a törvényalkotó is itt él.

@Vérnűsző Barom:
Ha valaki megtalálja benne a helyét és eléldegél benne békésen, akkor ne sírjon a szája, hogy miért keresnek Ausztriában, vagy teszem azt Mexikóban többet ugyanazért a munkáért, mint itt. Maga is részese, cinkosa valaminek.

Hasonlat: 30 évesen egy 18 évest megdugni májer dolog. 16 évest csak szűk körben az, de már úgyis necces. Aki viszont ezalatt próbálkozik, egy kiherélést érdemlő beteg állat. A hangsúly a józan észen van. Ezt pedig az ember a környezetéből teheti magáévá, nem egy leírt törvényből, vagy kinyilatkoztatásból.

Azért mert valamit képes valaki megtenni még nem teszi meg, mert vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tehet meg. Nem szabály, nem törvény, nem égő csipkebokor szabja azt meg, hanem saját maga. Már ha megnevelték. Ha nem, akkor ez lesz az eredménye.
Рихард 2010.07.25 00:03:53
@Zsola777:
Egyedül nem tudja rendbe hozni, mert a többi lehúzza. Gondolom, ismered azt a viccet, hogy a pokolban körbevezeti Istent a Sátán? : ) Az első kondérban ül egy csomó ember, alattuk ég a láng, kívül fegyveresek. Isten kérdi mi ez, azt mondja a Sátán, hogy amerikaiak, a fegyveresek miatt nem jönnek ki. Mennek tovább, ott egy újabb üst, mellette tábla egy felirattal, benne emberek. Kérdi Isteni kik ők, mondja a Sátán, hogy németek. Aztán jön egy üst, amiben emberek vannak, de se tábla, se fegyversek, semmi. Hát ők? - kérdi Isten. Ők magyarok. Ha egyik szökne, a többi visszahúzza. - válaszolt a Sátán.

Itt bármilyen másik nép úgy érvényesül, ahogy akar. Nekem sincsenek nagyon magyar barátaim, nem véletlenül.
Néha a TV2 meglepően jófej tud lenni. A szerda esti Aktívban bemutattak egy kárpátaljai cigánytelepen élő srácot, aki jelentkezett a Megasztárba, de nem ez a slusszpoén, hanem az, hogy a telepen saját tehetségkutatót indít. A riportból kiderül, hogy Thejfel Jenő utcazenélésből…..
Рихард 2010.07.23 17:12:19
@Bruti: pontosan, ráadásul nem lehetett kitanult, kiművelt előadó, hanem ösztönös. ez az előnye is meg a hátránya is. ha bekerül majd ebbe a gépezetbe, rámehet az élete is, ha nem vigyáz, mert nem tudhatja, ez mivel jár. de elég lett volna az orosz (ott a volt SZU-ból és a világon bárhonnan várnak jelentkezőket, csak tudjon oroszul), vagy az ukrán Fabrika Zvjozdba (ottani megasztár, azt jelenti: "Csillag GYÁR"!), ott több lehetősége lenne. Ráadásul, a származása miatt unikumként kezelnék, Oroszországban a cigányok általában véve kifezetten pozitív megítéléssel bírnak, nem úgy mint Magyarországon (pedig Oo.-ban is van belőlük, sok).
Szóval, vitatkoznék veled annyiban, hogy nemhogy továbbjut, hanem komoly esélye van, mert tökéletes áru a TV2-nek.
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
Fura ez, kérem szépen, az oroszoknál valamiért működik az, ami nálunk nem, azaz fognak egy amerikai sorozatot, megveszik a remake-jogait, átültetik helyi viszonyokra, helyi szereplőkkel, és nem lesz kínos, mint a Bándiék Budapesten vagy mi a hátam, tetszik tudni, a Rém rendes magyar…..
Рихард 2010.04.10 17:00:01
A Perviy Kanal (1-es csatorna) irgalmatlan mennyiségű és minőségű filmet és sorozatot gyárt. Magyarországon az Éjszakai Őrség / Nappali Őrség és az Admirális ismert. De emellett a napi sorozataik Szljed, Morozov nyomozó, stb. olyan saját gyártású, nem liszensz sorozatok, amiket igen is érdemes lenne magyar kereksedelmi televízióknak műsorra tűzni. Biztosan olcsóbb, mint mondjuk itt legyártani egy sorozatot, vagy egy amerikait megvenni. És társadalmilag is sokkal közelebb vannak a magyarok az oroszokhoz, mint az amerikaiakhoz.

Annyi kiváló mozifilmet és sorozatot vehetnének a magyar kábelcsatornák, országos kertévék és akár az MTV vagy a Duna is, rohadt olcsón, amivel komoly hasznot lehetne hozni. Magam is szeretnék egy kifejezetten a volt szovjet utdóállamok mai filmjeit forgalmazó céget beindítani, akit érdekel egyébként, az dobjon meg egy e-maillel.

Nézzétek meg csak a szöveg nélküli kedvcsinálót 9 rota / 9. század c. orosz akciófilmről, amely az afgán háborúról szól.
www.youtube.com/watch?v=VorER4yJhxM

Érdemes lenne a magyar filmeseknek kimenni és szétnézni, mert nem csak előre legyártott műstúdiókban, haveri alapon lehet olcsón, élethű és nézett filmet gyártani. Csak pont, ahogy sixx is írta, a helyi viszonyokban kell gondolkodni. A Tűzvonalban kurva jó, csak Magyarországon nicsenek terroristák és nicsenek ekkora ügyek. A maffia ellen viszont harcolhatna Bordás és fehérgalléros bűnözés is van bőven. Ahogy nálunk is.
Erős Antónia újra a Híradóban. Erős Antónia 2009 júliusában vezette utoljára az RTL Klub Híradóját, ezután szülési szabadságra ment, ám jövő hétfőtől esténként Szellő István oldalán ismét elfoglalja helyét a műsorvezetői székében. Erős és Szellő…..
Nemrég írtuk, hogy a világ hivatalosan is legtökösebb legényének, Jack Bauernek napjai meg vannak számlálva, a Fox-nak nem kell az egyre drágább és unalmasabb sorozatból újabb évad (bár az utóbbi két epizód mintha egy hangyafasznyival jobban sikerült volna), no meg azt is, hogy…..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
Рихард 2010.03.08 20:46:00
tvblog A néző választ filmet 2010.02.12 21:02:00
A TV2 megunta, hogy neki kelljen agyalnia azon, mégis mivel győzze le péntekenként az RTL Klubot, így inkább a nézőre bízná a döntést: az a film kerül adásba, amely több embert érdekel, amelyikre többen szavaznak. A befutó vagy egy viszonylag friss akciófilm, az…..
Рихард 2010.02.18 08:14:39
Két minősíthetetlen film nem választási lehetőség. Egyébként is csomagokat vesztek, amiben X darab film van egy adott idényre. Ne mi válasszunk jól, hanem ti ne vegyetek szarokat. Nem csak Amerikai ZS-kategóriás filmek vannak, meg német testvércég által gyártott tini-szutykok, hanem vannak francia, orosz, japán, dél-koreai, kanadai, svéd NEM művészfilmek is! Kimentek hozzánk, Moszkvába, elmentek a Perviy Kanalhoz, vagy dobtok rájuk egy e-mailt és műsorra teszitek a magyarra már leszinkronizált Admirálist, Éjszakai/Nappali őrséget és egy tucat olyan sorozatot, amelyek jogai fillérek az amerikaikéhoz képest, de a minősége közel vagy pont olyan jó. És ez így van más európai és ázsiai filmeknél, sorozatoknál is. Egy hónap alatt összetudnék nektek állítani egy olyan listát új, Magyarországon nem látott, nem amerikai filmekből, amit ha rendesen promóztok (Aktív, Magellán, stb - és szájba rágjátok, hogy mi mitől érdekes, nem úgy, mint "melyik hálivudi májernek ki éppen a csaja"), reális esély lenne megvernetek az RTL-t a nem érteliségiek körében is. Még a csóróbbak is (tehát a tömeg) is ezeket nézné a kocsmába, a pultról. Mert érdekes, új. És ha valami kelet-európai, akkor meg pláne "hazai" íze van. Orosz sorozatot biztos hogy olcsóbban vesztek, mint amennyiért a Jóban-Rosszbant gyártjátok. Tudom, azt el lehet számolni "a magyar film támagotásaként" az ORTT felé, de költhetnétek azt a pénzt másra is.

Itt a címem, dobj egy mailt, ha felhatalmaznak rá:
rihard@index.hu
Jó apropó a mai nap, hiszen nemzetközi viszonylatban mától már a múlté a Titanic 1,84 milliárd dolláros bevételi rekordja, s nemsokára az amerikai 600 millió dolláros bevételi rekordot is megdönti James Cameron új filmje, itthon pedig a hétvégén lépte át az Avatar az…..
Рихард 2010.02.08 23:51:32
Most szólok, hogy országos kereskedelmi csatornán, a világon mindenhol, fő műsoridőben, olyan műsorokat sugároznak, amit a 18-49-es célcsoport szívesen néz, de Magyarországon ezt is két részre kell bontani. A magyar "fiatal felnőttek" egy része nyugati színvonalra vágyik. Érdeklődik a világ felé, nyitott az új dolgokra, rengeteg időt tölt hasznosan (!) az Internet előtt és így tovább... A nagyobb része azonban szalagon dolgozik, fizikai vagy alsó-kategóriás irodai munkát végez, jó eséllyel nehéz családi és anyagi körülmények között él. Azt kell eldöntenetek, hogy a reklámozóitoknak pusztán számokat mutattok, vagy megtudjátok úgyis győzni az ügyfelet, hogy ti nem tűztök annyi kommersz műsort a képernyőre, cserébe igényesebb célcsoportnak tudnak hirdetni. Ha a számokat szeretnétek növelni, akkor tovább kell erősíteni a Joshi Bharat vonalat, a műbotrányokat, el kell a Hooligans, az EDDA, meg a Bereczki-házaspár, Kordáék és Sas Józsi és így tovább... és olyan műsorokba kell ezt csomagolni, mint a Mónika-Show, a csöcsökkel teli Fókusz és Reflektor, valamint az igénytelenül színes és fiatalos, mégis Cosmopolitanes "fejlett nyugatias" Reggeli. A politikát, a közéletet, a művészeteket és minden "értékesebb" dolgot tudatosan száműzzetek a műsorból, amennyire csak lehet, igaz ez a filmekre is. Az Avatar azonban ez alól kivétel, mivel akkora hype van körülötte, mint anno a Titanic, vagy a Stars Wars trilógia körül. Az is megnézi, aki Amerikai Taxira meg ZS-kategóriás filmeken élvezkedik (a lakosság TÖBBSÉGE).

Ha előbbre akartok jutni, akkor vagy ti is megtanuljátok professzionális szinten gyártani a cukrozott lila taknyot, ahogyan az RTL, vagy olyan TV lesztek, amilyeneket nyugaton látni. Önmagában a sorozatoktól, a filmektől és egyéb vásárolt tartalomtól sosem lesztek elég nézettek, ha a körítés közép-kelet európai. Ne legyen egy adott csatornán egyszerre Joshi Bharat, Hajdú Péter és Jóban Rosszban, ha mellette Naplót, Struccot, Bajonokok Ligáját meg Avatart akartok vetíteni. Ne akarjatok Odüsszeiát meg gladiátorharcot is egy branddel eladni, mert az előbbire a gondolkodni vágyók, az utóbbira a vérre vágyók kíváncsiak. Egy országos csatornának nem kell minden igényt kielégítenie ma már, mert 2010 van. Minden második lakásban van kábeltévé és Internet. Ha "pénzgyár" akartok lenni, ahogy az a német RTL székházára van kiírva, vagy haveri társaság, akik tévéznek, jó pénzért, a német tulaj, meg nem érti, miért olyan a számla vége, amilyen. Ja és mert se az értelmesebbje se a többséget képviselő kommerszre vágyók nem fogják úgy érezni, hogy brand mögötti tartalom nekik szól.
Mai posztunkban egy távoli, de annál izgalmasabb vidék, a dél-kaukázusi tájak két nemzetét egymásnak ugrasztó, egymegyényi területről, a Hegyi Karabahról mesélünk egy kicsit, csak hogy mindenki lássa: nem feltétlenül mi magyarok húzzuk folyamatosan a legpechesebb szerencsekártyákat a történelem nagy…..
Рихард 2009.12.22 13:05:46
Prof. Pizka:
Ez a nyugati mentalitás - ami szíved joga, de van pár érvem, hogy miért nem helyes, szerintem. Nem jó dolog a népek, a vallások és a kultúrák keveredése. A multikulti addig jó, amíg látod a színeket, de amikor mindenki mindenkivel keveredik, az egész egy sötét massza lesz és lesz az emberi a faj, a Föld Köztársaság és nem lesznek nemzetek. Ennek eredménye az lesz, hogy az embereknek nem lesznek kézzel fogható gyökerei, nem lesznek különbségek és ugyanaz lesz a logikai buktatója, mint a kommunizmusnak volt: Az tök jó lenne, ha minden ember egyenlő lenne, de ugye mindenki egyenlőbb akar lenni az egyenlőknél... Az ember alaptermészete az, hogy más legyen, jobb legyen, erősebb, nagyobb, gazdagabb és szebb, mint a többi. Hogy ő legyen az Alfa és az Omega. Ha a népek és a kultúrák keverednek, akkor nem marad más, mint munkábajáró, fogyasztói társadalom, máról-holnapra élve.

Én bár Magyarországon születtem, orosz vagyok. Nem attól lesz valaki magyar, hogy magyar útlevele van és magyar iskolába járt, hanem mert olyan emberek vették körül akik, olyan nyelve(ke)t beszél, amilye(neke)t és ha háború lesz, olyan egyenruhát húz magára, amelyikért az életét adná. Én speciel az oroszt. Az azeri oldalon rekedt örmény az örményt, az örmény oldalon rekedt azeri meg az azerit. Csak inkább ne legyen háború, mert akkor el lehet menni sörözni az Ararátra meg a Kaszpi-Tenger partjára is együtt, tisztelve a gázlángos zászló alól, meg a furán írott személyis gyerek kultúráját is. Énekelhetünk együtt azeri meg örmény dalokat saturészegen és aztán együtt megdughatunk egy grúz nőt. Ha bazi nagy egységes massza lesz, akkor ez mind nem lesz már, ha meg mindenki gyilkolja a másikat, akkor meg azért nem lehet ezt megcsinálni. Az egész fejben dől el. Tiszteled a másikat vagy nem. Csak hát ehhez türelem, meg ész kell.
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
SusyPeti: nem tudja valaki hogy az AXN The Punisher reklámjában mi a zene? A csatorna általában a sorozat saját zenéit illetve a zenetárukban lévő anyagokat használja ezekhez, utóbbi ugye eleve erre a célra készül, így nincs előadó és számcím. puppet: van remény Az ítélet:…..
Рихард 2009.10.02 16:58:31
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Amióta haldoklik szerencsétlen Budapest tévé, azóta készülnek összeállítások a legszebb jelenetekről, próbálja az ember kitartani a pillanatot, hogy ne kelljen szembenézni az elmúlással, hogy nem lesz többé ez az izé. Mi is készítettünk anno ilyet, és most hogy a halál a…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Рихард 2009.08.30 23:31:48
Kriszta, te szerepelni akarsz. Ez a dolog részedről erről szólt, most meg virul a fejed, hogy Nagy-Britanniában és Magyarországon is kijutott a 15 perc hírnévből. Ezzel csak az a probléma, hogy frankón égeted ezzel magad az emberek előtt és veled együtt azt a bandát/népet, ahonnét származol és ezt még ki is hangsúlyozod. Nálunk, Oroszországban, ha valaki ehhez hasonlót csinál, minimum kiközösítjük és költözhet fel az Urálba. Esetleg valaki annyira bepöccen, hogy letépi az illető fejét.

Te pontosan tudod, hogy ilyen lúzer vagy és biztos vagyok benne, hogy ezt neked is már visszajelezték páran. Te azért mentél el oda, hogy szerepelj. És ezzel nem az a gond, hogy te ezzel szórakozol, hanem ezzel együtt a származási helyedet is leégeted.

Viszont van egy menekülőút a számodra: Gyere haza és legyél te az új Kiszel Tünde. Teljesen komolyan mondom, hogy minden adottságod meg van hozzá. Hazajössz, szerepelsz a Mokkában, a Juj.hu-n, meg a Blikkben, mindenki megkérdezi tőled (pénzért), hogy "Nem érezted úgy, hogy kevés vagy ehhez?" Aztán empatikusan bólogatnak, miközben te azt mondod: "Nem, hiszen csak szerencsét próbáltam." Aztán jönnek meghívások az Activitybe, meg a celebszívatós műsorokban. Nagy karrier áll előtted, te is élhetnél abból, amiből az összes celebféreg: a puszta lúzerségéből. Ez az egyetlen jótanácsom van számodra, de most ezért haragudni fog rám minden kommentelő, hogy ilyen ötleteket adok. Pedig tiszta sor: 1. Te szerepelsz 2. Pénzt keresel vele 3. Azt hiheted majd, hogy valamiben jó vagy, ha szerepeltetnek (pedig nem) 4. Úgy vagy megvetés tárgya, hogy téged anyáznak, te meg pénzt keresel rajta. 5. Tovább épül (lefelé) a szellemi színvonal.

De jobban örülnék, ha kinn maradnál. Külső adottságaid lévén tökéletesen beillesz az angol nők közé. Nem véletlenül szigetország Nagy-Britannia.
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
Рихард 2009.07.31 22:00:16
Egyéni szociális problémám van, de az első naphoz kapcsolódó. Megvettem a telót, két óra várakozás után. Eredetileg Dominós voltam egy Nokiával, most lettem előfizus. Azt kértem, hogy a számom maradjon meg, így az előző telefont elkérte, belepötyögött valamit, ami inaktiválta ugye a régi kártyát, felélesztette az újat, betette az iPhone-ba, aláírtam, hazamentem. A srác a pultban tök jó fej volt, segítőkész, meg minden.
Igen ám, csak előtte bementem a cégemhez és csak wi-fin tudtam a netre kapcsolódni. Anélkül azt írta ki, hogy "Cannot open page" Safari cannot open the page, because it is not connected to the internet.

Hmm, mondom... Alig értek valamit a kütyükhöz, de elmásztam a menüben, a beállításokon keresztül a Networkig, ott látom, hogy "Enable 3G" on-on van.

Ám de - ha jól következtettem ki, a VPN a hálózati izé - a VPN mellé az van írva hogy "not configured". Hazajöttem, feltettem ájtyúnszt, regisztráltam, szinkronizált, aztán semmi nem történt. Most töltöm le hozzá az új szoftvert, de azért felhívam a 1430-at, hogy mi a vér van.

Azt mondja a kislány, hogy számára én még "Dominós" vagyok rendszerben, hívjam fel a régi SIM-kártyámmal (amin nem lehet, mert inaktív, null térerő, semmi ugye) a 1777-et és ott aktiváljam az újat. Mondom, ezt szerintem meg csinálta a srác a T-Pontban az orrom előtt. (Ráadásul telefonálni, akárkit felhívni feltudok, csak a net nem működik. Erre azt mondta, hogy mivel júli 31 van, ne nagyon használjam éjfélig telefonra se, mert túlszámlázás lesz. Mondom köszi.) Szerinte meg nem. Na mondom, lassan frissül a rendszeretek, éjfél után majd biztos jó lesz.

Imádom, nagyon tetszik, tök jó ez a kütyü, csak mi a francért nem működik rajta a net, amiért fizettem?!

És valahogy úgy érzem, ezzel a problémával ma rohadtul nem vagyok egyedül. Azért írtam ide. Köszönöm a lehetőséget! : )
Рихард 2009.07.31 22:36:02
@kismajom2: És ez mitől függ, vagy hogy aktiválódik? Illetve erre az eladó miért nem hívta fel a figyelmemet? : )
Az RTL nyári offenzívájának két élharcosa két kémes vicceskedés, az első a Chuck (21:20), a másik a Minden lében négy kanál, azaz Burn Notice (22:15), holnap lesz belőlük hogyvolt természetesen, sőt, még egy Chuck-játékkal is jelentkezünk. Bővebb infók a sorozatokról: Chuck…..