Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jéger Angéla

66 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Beauty Bar Galaxy profi szépítő gárdája az 50-es évek hangulatában varázsol belőled csábító nőt. (x) Kell egy smink? Vagy éppen alaposabb szépítésre vágysz? Vagy csak a szemöldöködet kéne rendbe rakni? A Beauty Bar Galaxy sminkmesterei tudják, mi áll jól neked és milyen alkalomra milyen smink…..
Neked is van titkos összetevőd egy-egy klasszikus ételhez? Itt az alkalom, hogy nyerj vele! (x) A konyhában egy sztár vagy? A receptek a fejedből pattannak ki, a könyvekben látottakat pedig mindig kiegészíted? Az olcso-receptek.hu eddigi legnagyobb receptversenyén most öt hónapon át…..
Ha boszorkányosan bánsz a fűszerekkel ne habozz, indulj a nyereményekért! (x) Sokan mondják, hogy a főzés nem nagy tudomány. Valójában ezt minden háziasszony tudja, hiszen a főzés nem tudomány, hanem színtiszta művészet: napról napra ihletet meríteni az alkotáshoz, meglelni az ízek harmóniáját, s…..
Íme, néhány tipp, amivel kellemesebb lehet az este. (x) Itt a nyár, itt a jó idő, itt a kerti partik szezonja. A meleg nyári estéken nincs is jobb program, mint összehívni a barátokat vagy a családot és a kertben élvezni egymás társaságát. Ehhez kötődően mutatunk néhány tippet, amivel még…..
A narancsbőr elleni küzdelemben nagyszerű társad lehet egy megfelelő testradír, ami feszessé varázsolja és energiával tölti fel a bőrt. (x) A bőrnek alapvetően 1 hónapra van szüksége a teljes megújuláshoz, de ha szeretnéd, hogy mindig bársonyos tapintású és egészséges legyen, rendszeres…..
Ha te is lendületesen szeretsz élni, fontos számodra a mozgás, de sport közben is csinos szeretnél maradni, nézd meg, hogyan lehetséges mindez! (x) Mi lányok sok mindenre képesek vagyunk, ha sportról van szó. Ugyanolyan keményen dolgozunk, ugyanúgy akarjuk a sikert és ezért ugyanolyan jól is…..
Kíváncsi vagy, mivel pörgeti fel magát az énekes a tanuláshoz? Most megosztja a titkot. (x) Brasch Bence, a jóképű fiatal színész-énekes bevallotta, nem igazán tudott készülni az érettségijére a fellépései miatt. Szerencsére most már megedződött a memóriája, és hihetetlen gyorsasággal képes…..
A Dove 2013-ban Magyarországon is megvizsgálta, hogy mit gondolnak a nők a szépségről és van-e kapcsolat a szépség és a boldogság között. (x) Míg a megkérdezett magyar nők 74%-a egyetért abban, hogy minden nőben van valami szép, a legtöbben mégsem látják magukat szépnek. Magyarországon a…..
Az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry a Deichmann prémium márka, a 5th Avenue arca, már a 2012-es tavaszi-nyári szezon óta. (x) Kollekcióját az I love these shoes vallomással népszerűsíti. Halle Berry 5th Avenue kollekciójában a 2013-as tavaszi-nyári szezonban 40 modellt találunk. Minden modell…..
A Doktor House orvosszakértő csapata vadonatúj játékos sorozatban oktatja a legkisebbeket. (x) Március 18-án debütál a Disney Csatorna legújabb és legédesebb sorozata a Dr. Plüssi, amelyben egy hatéves kislány a kertjükben lévő kis faházában segít az elromlott játékoknak és plüssállatoknak…..
A nők nagy része bizonytalan saját szépségével kapcsolatban, miközben a szépség és a boldogság között van összefüggés. (x) Az önbizalom szempontjából kiemelkedően fontos, hogy saját szépségeddel kapcsolatban ne szorongj. Az önbizalom építésben hisz a Dove márka is, amely elkötelezett abban, hogy a…..
Nem okozhat többé gondot a megfelelő méretű fürdőruha beszerzése, nézd meg a Bravissima.hu idei év TOP 10-es darabjait és válogass kedvedre! (x) Ha jártál már úgy üzletben, hogy a sok gyönyörű fürdőruha közül egyik sem volt a méretedben, akkor most van egy jó hírünk. A Bravissima.hu online áruházat…..
A csinos pulóvert vedd meg inkább magadnak karácsonyra, egy különleges ajándékkal pedig válj örök kedvenccé a családban! (x) A Sony a Harry Potter-sorozat írónőjével, J.K. Rowlinggal közösen dolgozta ki új kiegészítőjét, egy igazi varázskönyvet, amely az olvasás teljesen új élményét kínálja. A…..
Luxus, kényeztetés és természetesség. Ajándékozd Provance legjavát csodás kozmetikumokba rejtve! (x) A Franciaország egyik legszebb tartományaként számon tartott Provence-ban a földművelés gyökerei az ókorba nyúlnak vissza. Görög kolóniák honosították meg itt az olajfát és az olívaolajat, a szőlőt…..
Megviselnek a hétköznapok? Íme, néhány praktikus tanács, hogy te is gördülékenyen tedd magad túl azokon a bizonyos nehéz napokon. (x) Miért ne tennéd - gondolod most magabiztosan. Hiszen nő vagy, és pontosan tudod, milyen nőnek lenni. Csakhogy akkor azzal is tisztában vagy, hogy ez sokszor mennyire…..
Próbáld ki a szent fa gyümölcséből készült krémet! Kezeid a legnagyobb hidegben is bársonyosan puhák maradnak. (x) A hideg évszakban szinte minden a bőrünk ellen van. Mínusz fokok, szél, jeges csapadék és mindezek ellenkezője, amint belépünk egy fűtött helyre. Télen ezért még nagyobb szükségünk van…..
Különleges, limitált kiadású kiegészítő kollekciót ad ki az Opel és az agneskovacs márka. (x) A minőségi, kézzel készített darabokhoz, csak a myOpelService.hu nyereményjátékán lehet hozzájutni. Ritka az, amikor egy nagy múltú, nemzetközi cég egy feltörekvő magyar tervezővel kollaborál. Az ilyen…..
A legújabb divat, nemzetközi kifutók trendjei, a legtutibb szépségtippek egy helyen, a mobilodon! (x) Mostantól nem kell nélkülöznöd kedvenc trendportálodat akkor sem, ha a buszon utazol, sorbanállsz vagy éppen egy csajos hétvége kellős közepén nem tudod eldönteni, mit is vegyél fel az esti…..
Nem kell sztárfodrásznak lenned ahhoz, hogy kedved szerint variáld a hajad. Megmutatjuk a trükköket. (x) Valószínűleg már többször is próbálkoztál különböző, egyszerűnek tűnő frizurák elkészítésével, de valahogy sosem kaptál olyan végeredményt, mint a vörös szőnyeges celebek hajkoronája. Pedig egy…..
Nem kell sztárfodrásznak lenned ahhoz, hogy kedved szerint variáld a hajad. Megmutatjuk a trükköket. (x) Valószínűleg már többször is próbálkoztál különböző, egyszerűnek tűnő frizurák elkészítésével, de valahogy sosem kaptál olyan végeredményt, mint a vörös szőnyeges celebek hajkoronája. Pedig egy…..
Ideje megszabadulni a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, pattanásoktól és elkerülni a végzetes melanoma kialakulását! (x) A szalon szakemberei ebben nyújtanak segítséget és ajánlanak megoldásokat a vendégek számára. Töltsd le honlapjukról a kedvezményes kuponokat és látogass el hozzájuk, az I.…..
A havi 240 ezer egyedi látogatóval rendelkező Otthon rovatunk mindkét eseményen nagy érdeklődésnek örvendett, hiszen tematikájában szorosan kapcsolódik a lakberendezéshez. Mi is aktívan bekapcsolódtunk a Papp László Budapest Sportarénában tavasszal megrendezésre került Konyhakiállítás és Gardenexpo…..
A hazai tartalomszolgáltatók között elsőként saját Facebook Reader dobozt fejlesztettünk a Social Times közreműködésével, így az olvasók megoszthatják barátaikkal, mely témák iránt érdeklődnek leginkább. Az online tartalomszolgáltató piacon elsőként nyitottunk a cikkolvasó social media alkalmazások…..
A Superbrands kitüntetés olyan pozitív visszajelzés a brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a több mint százezer, hazánkban is megtalálható márka közül a Femina.hu portált. Íme, a siker titka. Elismerésben részesülni mindig jó érzés, főleg, ha ezt a díjat egy független szakmai bizottság adja.…..
A Retikül olvasóinak már most, a kollekció megjelenése előtt meg tudunk mutatni néhány izgalmas darabot! (x) A Baci Lingerie, az elmúlt két évben a legjobbnak és legszexibbnek ítélt amerikai fehérnemű márka néhány héten belül piacra dobja Dreams/Álmok elnevezésű kollekcióját, amellyel átformálja a…..