Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sellolany

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye láttatok már olyat, hogy valaki bevette a jókedvet és az olyasmit tett vele amit aztán nagyon megbánt? A buliban szarás új versenyzővel bővült, ám ő már megtalálta a helyiséget! (Segítség: az ajtó még hibádzik, azt be kellett volna csukni)..
sellolany 2008.05.01 09:51:40
Subba A kígyóbűvölő tánca 2008.04.25 11:03:41
Elnézést kérünk, mi sajnáljuk a legjobban, de nem tudunk leszakadni a hülye táncokról. Íme egy újabb versenyző, ezúttal egy bizarr stílus képviselőjét mutatjuk be, akár a te kollégiumi szobatársad is lehetne, mi a pillanatra felbukkanó srác helyében éberek és óvatosak…..
sellolany 2008.05.01 09:50:16
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
Kedd reggeli találós kérdésünk: hogyan szaporodnak a metroszexuálisok? A válasz: brilliáns sajtóközlemények útján. A hazai celebvilág legtökéletesebb píáranyaga jutott kezünkbe minap, a "Tavaszi szépülés férfimódra" egy férfikozmetika, hazai férfihírességekkel…..
A hét híre következik. Ha jól értjük, a lényeg ez: debreceni orvostanhallgatók, a szülészeti és nőgyógyászati klinikán, hangszeres kísérettel anyáknapi dalokat énekelnek a várandós és kisgyermekes édesanyáknak, hogy a szoptatás és az anyatejes táplálás jelentőségére…..
Pár röpke videóval szeretnénk tisztelegni az ember legjobb barátja előtt. Mondhatnánk persze azt is, hogy az erősebb kutya baszik, de nem mondjuk mert mindjárt itt az anyák napja, na meg a munka ünnepe és négy napig amúgy sem mondunk most valami sokat, szóval a lényeg, hogy jövő…..
Kedves Hajni!Hogy te milyen kis gonosz vagy, majd' infarktust kaptunk miután olvastuk leveled első sorát... Teeee, kis humorheroldina Persze, számíthatsz ránk, ott leszünk, fotósokkal, meg kamerákkal, meg mindennel, ahogy kell, mozgósítottunk minden erőforrást, világsztár szakos…..
sellolany 2008.05.01 09:36:19
A 24/7 Mobile Solutions 26 dolláros kiegészítő chipjével könnyen függetleníthetők a mobilok a szolgáltatótól, ráadásul a garancia elvesztése nélkül, ugyanis egyáltalán nem kell módosítani a készülék szoftverét. A lapkával elég sok csúcskategóriás Nokia, Samsung, Sony…..
sellolany 2008.05.01 09:25:15
A Velvet kanyarított ma egy behányós alkesz celebparádét, amire kiváló válasz 56.hope.road linkje a füvező hírességekkel. A Kender Barátai oldal kattintáshajhász nemes célja minél több fűvel kapcsolatba került hírességet összegyűjteni, hogy aki ad a celebritik véleményére,…..