Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucci

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt a tabella első három helyén. Sevillában valami érthetetlen átok uralkodik, míg az Atleti idén először az andalúzok elé vágott a nagy rohanásban. 9 fordulóval a vége előtt lessük meg mi a helyzet a félsziget első…..
Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni, pedig el lehet hinni, hogy a…..
Jópár csapatnak üzenjük a bejegyzés címét, ugyanis ha ránézünk a tabellára akkor látható, hogy néhány csapatnak alaposan bele kéne vágnia itt a dolgokba és míg nem…..
Nagyon fáj ez nekem. Tulajdonképpen nincs csapat, amelyik megérdemelné a kiesést. A Levante persze más, tőlük már fájdalmas búcsút is vettünk, de a még harcoló csapatok közül maradhatna az…..
A hétközi európai hepaj után halad tovább a bajnokság és már lassan mondhatjuk, hogy már a harmadik etapban járunk, még 8 kanyar van hátra a célegyenesig, úgyis elkezdődött a Forma-1. Boldogok…..
Az átigazolások után folytatódik a bikafuttatás Spanyolországban. Helyezés szempontjából néhány nagy összecsapással, de igazi rangadó nélkül következik a 23.…..
Mindig is tudtam, hogy kíváló drámákat ír Shakespeare, de hogy ennyire képes beletalálni  a közepébe! Egy napon barcelonai, madridi, sevillai derbi és még egy minden mástól független…..
Hamarosan félidőhöz érkezik a versenyfutás a spanyol pontvadászatban és elkezdett kirajzolódni a tabella eleje is, ami az erőviszonyokat illeti. Az idény elején bukdácsoló Blaugranáról kevesen…..
Van der Vaart után én is debütálok, csak nem a Betisben, hanem itt a Locán és bízom benne, hogy nem kell hamar elhagynom a pály….izé a blogot. Kezdésként fogyasszátok tőlem a hatodik…..