Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProfiEdző

178 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében, de tenni már kevesen tesznek érte. Hoztunk néhány apró dolgot, amivel nagymértékben hozzá tudsz járulni alakod megformálásához.  Tudod, miért mondják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése? Igen, azért is, mert a…..
Hogy megtámogasd szervezeted számára izmaid építését, edzés után erősen javallott elszürcsölni egy fehérjeturmixot. Vannak, akik vízzel keverik be a protein port, vannak, akik pedig tejjel. Szerinted melyikkel váltasz ki nagyobb hatást? Te melyik mezőnyt erősíted?  Testünk közel 70%-a víz– aminek…..
Mire is való tulajdonképpen egy funkcionális tréning? Erőfejlesztésre? Állóképesség javításra? Vagy segít fokozni a hajlékonyságot? Netán produktívabb tőle a zsírbontás folyamata? Számoljunk le a tévhitekkel! Lényegében a funkcionális edzésnek azt a szerepet szánta…..
Van egy eszköz, ami megtámogatja a preventív edzést és segít a gyorsabb és hatékonyabb rehabilitációban is. Te használtál már SMR hengert? Ezután lehet, hogy otthonra is beszerzel egyet!  Izmainkat izompólya veszi körül, aminek nagy szerepe van abban, hogy egy izom mennyire tud rugalmas lenni.…..
Hogy a lehető leghatékonyabban dolgozz meg a fejlődésért, ahhoz tudatosan kell edzened. De mit értünk tudatosság alatt? Mihez hogyan kell nyúlni, hogy látványosa pakoljon izomtömeget magára az ember?  Alapjában véve az erőnöveléshez fokozatosan, egyre nagyobb súlyokkal terhelt…..
Mikor ettél utoljára pudingot?Na és olyat, ami egészséges, és nem ütközik a diétáddal?Hoztunk neked egyet, ami hamar készen van, tápláló, és még finom is!  Amikre szükséged lesz hozzá - 2 evőkanál chiamag- 1 banán- 1/2 marék kókuszcsipsz- 1 marék bogyós gyümölcs- 1…..
Vannak olyan edzés utáni napok, mikor az ember meg sem tud jóformán moccanni, és vannak olyanok is, mikor az izomláznak szinte a legkisebb jele sem mutatkozik. Vajon melyik esetben dolgoztattuk meg keményebben izmainkat? Szerinted szükséges az izomláz a fejlődéshez?  Mi is pontosan az az izomláz?…..
Elsősorban azon múlik alakod, hogy nem viszel be több kalóriát, mint amennyire a szervezetednek a nap során szüksége van. Hogy hamarabb elérd a célod és produktívabban dolgozhass, hoztunk neked néhány olyan gyakorlatot, amivel elő tudod segíteni a zsírbontás folyamatát, miközben formásodsz! Elemei…..
Te hogyan veszed a levegőt a gyakorlatok elvégzése alatt?Mikor szívod be, és mikor fújod ki? A helyes légzéstechnika nagyban befolyásolja az edzés minőségét, ezért ha produktívan szeretnél dolgozni, néhány dologgal nem árt tisztában lenned az oxigén felvételt…..
Hogyha tényleg hatékonyan szeretnél fejlődni, akkor elengedhetetlen a célodhoz megfelelő edzés intenzitás helyes megválasztása. Te tudod, mi alapján kell eldönteni, hogy pontosan milyen erőbedobásra van szükséged?  Először tisztázzuk le pontosan mit is értünk edzés…..
Azok táborába tartozol, akik szerint csakis szabad súlyokkal lehet izmot építeni? Netán inkább gép párti vagy? Lehet, hogy inkább megérné ötvözni a két oldalt? Ahogy belépsz laikusként egy edzőterembe, nem feltétlen mond egyik gép sem semmit. Viszont mindegyiken fel van…..
Tudtad, hogy akár krónikus tünetei is jelentkezhetnek annak, ha túledzed magad? A sokak által mítoszként kezelt fogalomra bizony nem éri meg fittyet hánynod, másként a következőkkel kell számolnod:  Mindannyiunknak visszacseng a fülében az általános iskolai tesitanár kedvenc mondata: „Az…..
Sokat hasogat a hátad? Gyakran érzed, hogy leszakad a derekad? Netán sűrűn elalszod a nyakad? Valamennyi fájdalmat enyhítheted – sőt, akár meg is szüntetheted! Kíváncsi vagy, hogyan?  Hallottad már azt a kifejezést, hogy rövidülésre hajlamos izom? Ezek olyan izmok, amikre több figyelmet kell…..
Hallottál már a prevenció elvéről? Nem csak a bemelegítés és az edzés során kell szem előtt tartani, hiszen a nyújtás az aktív mozgás levezetéseként ugyanúgy az edzés része! Viszont, nem csak a sérülések megelőzése miatt fontos! Mire a sorok végére érsz, többé nem…..
Fokozott fizikai teher alatt a szervezet optimális működése felborul. Hogy megfelelő ütemben alkalmazkodhasson a rá váró terhelésre, előtte be kell melegíteni az ízületeket és az izmokat. De mit is kell pontosan tenni?Valójában a bemelegítés alatt átmozgató gyakorlatokat…..
Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy! Pedig azért jársz le a terembe, hogy fejlődj, nemigaz? Lehet, hogy rosszul indultál neki az edzésnek? Miért vágysz a változásra? Le szeretnél adni a súlyodból? Izmos(abb) szeretnél lenni? Vagy elsősorban az egészséged…..
Ezzel a módszerrel nem csak hasizmaidat fogod munkára, hanem törzsed minden izmát és az egész alsó testedet is! Látványos eredményt érhetsz el, ha beépíted ezt a technikát az edzéstervedbe!  Lényegében egy 10 perces köredzésről beszélünk, ami igencsak felfokozza az anyagcserét. Azért hatékonyabb,…..
Le akarod dolgozni a túlsúlyodat, netán szálkásodni szeretnél? – Az internet ontja magából a hasznosabbnál hasznosabb tippeket hozzá. Ám a közhiedelmekkel ellentétben nem kell koplalnod! Mutatjuk mit csinálj önsanyargatás helyett! Butaságnak fog tűnni, de egyél többet!…..