Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaftos Fing

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Betti beleesett egy az utcán kikötött, de majd egy éven keresztül nem mozdított bicajba. Először csak szemezett vele, később szerelmes levelet tűzött rá, hátha eladja a gazdája, végül aztán, amikor semmi reakció nem jött rá jó ideje, megpróbálta a hivatalos úton megszerezni.…..
Szaftos Fing 2017.07.03 14:43:55
@Zsidófalvi Zsidó:
Szerintem nincs olyan nyilvanos adatbazis, amibol ki tudod nezni a rendszamhoz tartozo tulajt.
Autonal is max. annyit tudsz tenni,hogy papircetlit raksz ra.
Szaftos Fing 2017.07.03 14:50:33
@Zsidófalvi Zsidó:
Egyebkent jo lenne egy iylen nyilvanos adatbazis.

Szerintem aki ult mar valaha motoron,vagy bringan,annak van legalabb 1 olyan azuto rendszama,amihez egy olyan tulaj tartozik,aki ot halalra,vagy sulyos balesetre itelte .
Nalam az nem enyhito korulmeny,hogy ramhuzza a kormanyt,es a jo reflex meg a szerencse miatt csodaval hataros modon meguszom korhaz nelkul.
Szaftos Fing 2017.07.04 08:46:09
@neet:
Ha azt kiadja,es lebukik,minimum az allasat bukja,de az se kizart,hogy priuszos lesz a vegere.
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
A cipővásárlás örök téma a Homáron, nyilván mert mindenki csinálja, évente többször is, és, ha ez a mennyiségi túltengés nem lenne elég, ráadásul ezer és ezer variációban tudjuk megjárni vele.  Ezúttal az a kérdés, hogy ha kedvezménnyel vesszük és nem minőségi okból…..
Szaftos Fing 2017.04.19 09:31:43
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2:
Eleg nyomorult egy eleted lehet ...
Szaftos Fing 2017.04.19 08:31:22
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Parszaz eve az emberek orultek,ha telen minusz 10-re sikerult felfuteni a barlangot.