Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nkg

116 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs életem Nem győri ETO 2010.08.06 18:15:30
Emlékszünk még az angoltalanított Chelsea-re, vagy később az Arsenalra? Nem csak az angolok, de még sok külföldi is felhördült, mikor a nagymúltú brit egyesületeknél nem került hazai játékos a kezdőbe. Azóta évek teltek el, és már nem is annyira szokatlan az ilyesmi. Az Inter…..
nkg 2010.08.08 16:41:01
@Droli: Javíts ki, ha tévedek, de a tudtommal Encsen nevelkedő, majd Diósgyőrben játszó Verpeczet elég felelőtlen DVSC nevelésnek titulálni.
Zámbó nem NB1es játékos, az ETO meg bár az általam utált stílusban játszik, de azt azért el kell ismerni, hogy jó irányba haladnak. Ráadásul volt esélyem több NB1es városban is elég sok időt eltölteni már, de azért a győri körülmények...
"Sportokos" VB! 2010.06.28 00:03:13
Rengeteg tanulsága van a 2010-es afrikai VB-nek de talán a legnagyobb mind közül, hogy épp ideje bevezetni a videóbíró intézményét a focimeccseken is.....
"Sportokos" Bohócliga 1! 2010.04.25 21:11:00
"Nem sikerült túl fényesre Mátyus János bemutatkozása a REAC kispadján: a rákospalotaiak hazai pályán szenvedtek 3-0-s vereséget a Vecsés ellen a Keleti csoportban.""Egyre közelebb kerül a kieséshez a Diósgyőr, a miskolciak a Haladás ellen is kikaptak, ezúttal…..
"Sportokos" Immár hivatalos... 2010.04.23 22:33:50
A magyarországi "profi" labdarúgóbajnokság második osztálya immár hivatalosan is bohócliga..."A Nemzeti Sport információi szerint Mátyus János lett a REAC vezetőedzője..." - Bizonyíték, nem ígéret!..
A magyar válogatott remek támadójáról műanyag bábuk készültek, Vas János az első, akit ilyen fiatalon megszobortak a szapporói hősök közül. Hajtás alatt kiderül, szinte jobban néz ki, mint a fejlécünkben látható figura. Történetünk során először nyereményjátékot…..
"Sportokos" A siker titka: 2010.04.19 22:22:00
"Te Seb', tényleg igazad van, arra a gombra ott a kormány bal oldalán tényleg az van írva, hogy Turbo Boost!"Ahogy a képeket elnézem megalapozott feljelentést lehetne tenni a kémbotrány 2.0 ügyben.....
"Sportokos" A drága kölcsön... 2010.04.08 18:24:59
„Valóban tartozunk a Győrnek. Sajnos – részben a gyenge szereplésnek köszönhetően – nem úgy alakultak a bevételeink ahogy terveztük, nem realizálódott néhány potenciális szponzor szerepvállalása, ezért nem tudtunk fizetni. De hamarosan rendeződik az…..
"Sportokos" A cipész bukása...? 2010.04.04 13:16:00
Igen, előre leszögezem nem szeretem Schumacher-t. Elismerem, mert hétszeres világbajnok, de azért VB címeinek egy részét igazi harc nélkül szerezte meg... Sokkal nagyobb sportembernek tartom Valentino Rossi-t, aki igazi bajnokként nem beleült a tutiba, hanem egy másik csapatot is…..
"Sportokos" Sötét van... 2010.04.02 19:50:00
Gyorshír a NSO-n: Soproni Liga: világítás problémák miatt még mindig nincs kezdés Habár 19 órára volt kiírva a Soproni Liga nyitó mérkőzése, a világítás hiánya miatt még mindig nem kezdődött el a Nyíregyháza–DVSC találkozó.   Úgy…..
Nincs életem Rossz kutya 2010.03.29 16:14:47
Közeleg a parlamenti választások hétvégéje, dübörög a kampány, a politikai paletta minden színében virító plakátok csúfítják tarkítják a városokat. Miskolc azonban nem kér a Kétfarkú Kutya Pártból.Na jó, csak az avasi gimnazisták nem kérnek a kutyaszarból, erre…..
"Sportokos" Egy éve már... 2010.03.25 03:59:00
Gyakran mondják, az egyik 19, a másik... Másik itt most nem lehet. Belőle csak egy volt. És ez a múlt idő, még mindig az egyik legfájóbb seb. Még mindig nem tudtuk megszokni, hogy nem vagy itt közöttünk. Hiába telt el már egy év, még én miskolciként is gyakran várom, hogy mikor…..
Jégkorong Miskolc-Újpest 4-6 2010.03.10 20:41:37
A jegyzőkönyv szerint szoros mérkőzésen nyert az Újpest Miskolcon. A hazaiak szereztek vezetést, amit a lilák két perc alatt fordítottak kétgólos előnyre. A Miskolc kapust cserélt, és még a harmad vége előtt felzárkózott egy gólra. Mára is jutott egy 5+20 perces kiállítás az…..
nkg 2010.03.10 21:03:07
@qwertzuiop05: Nálunk is ez volt a mai nap egyik legfőbb megállapítása. KABARÉ :)...
Na ezt a melót azért el tudnám viselni... És tekintve, hogy a világ legjobb pilótái között nyomulsz sok dolgod sincs...
A mai nap a hetem "csodálatos" megkoronázása volt... Gyakorlatilag születésnapot gyűltünk össze ünnepelni. Szépen kiöltöztünk, elővettünk minden apró trükköt, amivel elcsábíthatnánk az Istennőt, akinek a kegyeit igyekszünk keresni, küzdöttünk, mi mindent…..
Nincs életem Meteor 2010.03.01 16:56:00
Fél éjfélkor állítólag egy meteor húzott el hazánk felett. Természetesen lemaradtam róla, mert behúzott függönyök mögött néztem az olimpia jégkorong döntőjét. Mondhatjuk, hogy az NHL sztárok úgy tündököltek Vancouver jegén, hogy minden mást elhomályosítottak. Pedig…..
nkg 2010.03.05 08:01:14
@Liszi: Dögvész ránk... Ha meteor is volt ez igencsak súrolt minket. Majdnem a fejünkre esett :D:D

Figyeljétek, közeleg a vég, nem kell már sok...
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
"Sportokos" A legnagyobb pofon??? 2010.02.28 13:17:00
Úgy fest a DVSC-DVTK meccs nem ért véget péntek este kilenckor. Történt ugyanis a meccs végén, hogy az egyik vendég drukker pacsizás közben megütötte Sadjo Haman-t a csapat korábbi játékosát, akinek legfőbb bűne, hogy megfordult az Újpestben, és ott nem sportszerűen…..
"Sportokos" A partraszállás... 2010.02.27 10:13:08
Tegnap újra elkezdődött a magyar (ülő)foci bajnokság. Bármennyire is szar legyen labdarugásunk, a téli szünet igazán hosszú tud lenni azoknak az elvetemült hülyéknek, akik még képesek ezt a labdakergetést figyelni.Az első meccs egyben a Tornyi-banda tavaszi hadjáratának első…..
nkg 2010.02.28 00:01:55
@Liszi: Ezt te jobban tudod, bár 3 napja állandóan esett, és azért ez a pályán látszott is, ha a beton fel is száradt :P
A miskolci jégkorong fennállásának legjobb szezonját teljesíti, a játék képe és az eredményesség szempontjából egyaránt. Magyar Kupa-bronzérem, figyelemre méltó győzelmek kísérik a csapat útját, a szezonban minden ellenfelüket meg tudták verni legalább egyszer. Minek…..
nkg 2010.02.26 13:08:44
@empire01: Azért a hokit szerető Miskolciként kötekednék veled egy kicsit! A DVTK-nak adott plusz 60 millió a jelenlegi 3-4000 néző mellé ki fog vinni további 2000-3000-et fixen! Lehet, hogy csak a csapat bent maradására elég a pénz, ezzel szemben a macik hiába játszanak majd az éremért max 500 új ember jön ki! A nagyobbik baj (szerintem) nem megbántva Egrit, hogy ő egy hokiszerető apuka és sportvezető, nem pedig profi klubvezető! Márpedig a csapat mellé most már ilyen kellene egy normális edzővel együtt... És akkor ha nem is sokkal, de 20-40 millával több pénzt már össze lehetne kalapolni!!!!

Geri meg vonuljon nyugdíjba... (bocs de ezt nem hagyhattam ki...)
nkg 2010.02.26 20:32:34
@miki78: @AG 2.0:

Srácok! Teljes mértékben egyetértünk a dolgokban. Nem mondom, hogy ennek így kellene lennie. (Csak halkan jegyzem meg, hogy bár eddig csak olvasója voltam a blognak, de azért az tudni kell rólam, hogy már akkor is rendszeres résztvevője voltam a Maci meccseknek, mikor még a szabad ég alatt játszottunk, és Sikéék még csak utánpótlás válogatottak voltak. Így a miskolci hoki is legalább olyan közel áll a szívemhez, mint a focicsapat...)

De azért sajnos össze kell vetni a hokit és a focit! A miskolci önkormányzat sport büdzséje sajnos igen korlátozott. Aki ismeri Miskolc sportéletét az tudja azt is, hogy csak ez a két profi csapat van, akik ráadásul sokszor egymás ellen is küzdenek! Szponzori és önkormányzati pénzekért, nézőkért...
És bármennyire fáj ezt kimondani itt egy jégkorong blogon, de ez a kritikán aluli színvonalú magyar foci még mindig MINIMUM 5x-10x annyi embert érdekel Miskolcon, mint az egyre fejlődő jégkorong... (elég szemléletes az az adat, hogy ma a Debrecen elleni bajnokin IDEGENBEN több mint 800 diósgyőri ment el, míg szerintem a csarnokban a Vasas ellen lehetnek max. 400-an)
Ezzel együtt természetesen az utánpótlás nevelésben is jobb esély kínálkozik arra, hogy a srácok focizni menjenek, mint hokizni.

Jó lenne egy olyan városban élni Miskolciként, ahol jut +60 millió egy falábú focicsapatra és MINIMUM ennek a fele a Jegesmaciknak, de sajnos erre nincsenek meg a lehetőségek, ez nem egy olyan város, és ismerjük el a MJJSE lobbiereje/reklám és választási értéke is sokkal kisebb, mint a DVTK-é!
"Sportokos" Kis kedvcsináló! 2010.02.26 13:46:00
Aktuális hírek hamarosan. Addig is...     Nincs kecmec (meg vendégjegy)! A tavaszi hadjárat útjára indul!!!      The dream continues in 2011, with a new casting... And with an angel even more beautiful then the lady in the clip... Miss UU!!!!..
"Sportokos" A zsoldos kérdés 2! 2010.02.01 19:42:00
„Rudolf Gergely nyártól a Genoa játékosa lesz. A DVSC a lehetőségekhez képest a lehető legjobban jár, ugyanis az olasz csapat hajlandó klubunknak egy kompenzációs díjat fizetni azért, hogy a játékos megfelelő állapotban érkezzen júliusban Olaszországba, vagyis elutazzon a…..
nkg 2010.02.03 11:39:38
@Liszi: Rudolf elvtelenül ment... Átbaszta az ügynökét (lehet az gerinctelen, de csak ő ajánlotta be a Genoa-hoz is és KIZÁRÓLAGOS szerződésük volt), átbaszta a saját csapatát (minimum azzal, hogy sérültet jelentett és a klub tudta nélkül tárgyalt a kérőkkel - ezért jobb helyeken már csak elvből is büntetnek).

Nem azzal van a bajom, h átigazol... Tegye, csak mindezt olyan keretek között, ahogyan a játékosok 85%-a teszi!

Elég mocsok dolog abba az adminisztratív hibába kapaszkodni, ami azért minimum véleményes (és ha nem sikerül egy kis aprót kikaparni Szimáéknak azért biztos lehetsz benne simán be is perelték volna érte)!

Az hogy az üzleti élet elveit figyelembe véve a konkurenciához megy e az megint egy más kérdés... Ha szorosan veszed azt teszi!

Én meg a lehető legrosszabb példa vagyok :D Mert ugyan elmentem nyugatra a nagyobb pénz reményében, de az előző munkáltatómnak kifizettem a lelépési díjam, és nem mentem el arra a tovább képzésre sem, amire elmehettem volna 1 héttel a felmondásom előtt...

Rudolf itt trükközött... És ugyan a kutya nem tudja mennyit fizet a Genoa kompenzáció címén, de még Rudolf féléves fizetésével együtt is biztos lehetsz benne, h jóval kevesebb, mint az érte elkért pénz... Különben már most télen hivatalosan megvette volna a Genoa, mert az mindenkinek tisztább lett volna...
"Sportokos" Zsoldosok külföldön! 2010.02.01 20:06:54
"Az Afrika Kupából Algéria által kivert Elefántcsontpart legénysége, csak hossza bonyodalmak után tudott hazatérni Abidjanba, a helyi légierő ugyanis nem számított a korai búcsúra, és nem gondoskodott időben a csapatot hazaszállító különgépről. Az "Elefántok"…..
Avagy létezik e még hűség a klub, a munkáltató iránt, akinek köszönhetem sikereim egy részét.A mai modern futballt sokan egyszerű rabszolgakereskedelemhez hasonlítják! Persze sokszor igaza van azoknak akik így gondolják, néha játékosok feje felett döntenek el cseréket,…..
"Sportokos" Dvtk 100 év 1.rész! 2010.01.24 21:50:00
Hát eljött ez is! Elkezdődött a centenáriumi év, és ezzel együtt az ünnepség sorozat is! Elöljáróban csak annyit! Nem tudom milyen lesz a folytatás, de a kezdet igen színvonalasra sikerült! Egyszer volt, hol nem volt! Volt egyszer egy MLSZ, amely még adott a szurkolók…..
nkg 2010.01.27 20:31:38
@Liszi: Brunovicsot Brünovicsnak is írták már.

Ki tudja a lökött szerbeknél melyik a tuti! Amúgy igen mindenki ötgólos lett! H miért Bajzi lett a gólkirály? Hát lehet összeesküvés elmélet, benne volt az is, h Bodnár nem maradt, no meg a kanadai táblázaton elfoglalt kedvezőbb hely :)!