Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rbagi

181 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mindenki tudja, hogy a magyarok általános árérzékenységük miatt rendkívül sokat rendelnek Kínából, hiszen valóban nem közhely, hogy gyakran nagyon jó dolgokat lehet kifogni nevetséges áron, vagy éppen olyasmit kapni, amit itthon egyáltalán nem. Kicsit jobban beleástam magam a témába, hogy átfogó…..
Januárra általában mindenki kiköltekezi magát és szegény, mint a templom egere, de mivel a Kínából rendelés sosem áll meg, olyan termékeket gyűjtöttem össze, amik olyan igazi klasszikus, „olcsózós” vételek. Remélem elnyeri a lista a tetszéseteket!..
Nem akartam mechanikus billentyűzetet venni, de a Thunderobot K70 klaviatúráját nem lehetett otthagyni 5.700 forintért. Cherry MX barna jellegű kapcsolók, nagyon minőségi kidolgozás, funkciógombok rengetege, kikapcsolható háttérvilágítás, csúszásgátló gumik. Ezért az árért semmilyen mechanikus…..
A dizájnhangszórók a virágkorukat élik, a Hopestar A10 is ebbe a kategóriába tartozik, és formailag jelentősen el is tér az átlagtól. A hátoldalon különböző csatlakozók tengerében tobzódhatunk, a beépített akkumulátor pedig sokórányi üzemidőt tesz lehetővé. 6.500 forintért pedig egész sokat villant…..
A Beelink M1 mini PC-re akár azt is írhatnám, hogy TV box, de lehetne torrent szerver, médiaközpont is, vagy éppen egy szövegszerkesztésre és táblázatkezelésre befogott masina. Az egész jó hardver – 6 GB RAM, 64 GB háttértár, duális WiFi, BT, Gigabites LAN – nagyon flexibilissé teszi a terméket,…..
A BlitzWolf BW-FWC3 vezetéknélküli telefontöltő kifejezetten jövőbe mutató megoldás, amely már nemcsak az ajtónkon kopogtat, hanem az íróasztalunkon trónol. A kifejezetten igényesen kidolgozott, induktív elven működő koronggal nincs többé kábeldugdosás, nem kopik az USB csatlakozó, csak lazán…..
A Gocomma egy viszonylag új név a piacon, viszont nagyon szorgalmas, egyből rá is ömlesztett egy tonnányi terméket a fogyasztókra. Különböző végződésű szimpla és multi kábelek, utazó és 3 portos töltő, micro USB és Type-C a repertoár. Vendégszereplőként pedig beugrott az előadásra az Alfawise…..
A BlitzWolf BW-BTS1 tölti be a legkisebb királyfi szerepet a gyártó "agyba dugós" fülhallgató palettáján, tehát mindenki joggal gondolhatná, hogy akkor ez a leggyengébb darab. Ehhez képest csúnyán ellopta a showt a headsetként is remekül használható, Bluetooth képes, mágneses füles. Lelövöm a poént,…..
A Deerma vízpumpás felmosó tipikusan olyan eszköz, amivel meggyorsíthatjuk a takarítást. Kevesebb időt kell áldoznunk arra, amit egyébként is utálunk, ráadásul kényelmesen teríti be folyadékkal a padlót, ami így gyorsabban is szárad fel. Az ára pedig vámhatár alá esik, így a 7.700 forintos összegen…..
Felfújható nyári cuccok tömkelegét szedtük nektek össze, ami a pihenést teszi érdekesebbé. Van közte vicces gumimatrac, italhűtő, fotel a homokos parton punnyadáshoz, de még fejtámasz is, ha elbóbiskolnánk a kocsiban. Összesen hat mókás terméket hoztunk nektek, főleg olyat, amelyek nem jelentenek…..
A BlitzWolf BW-S11 multiportos töltő a PD technológiát támogató termékcsalád legújabb tagja. Az olcsóbb testvérmodellhez, a BW-S10-hez nemrég volt szerencsénk, és kifejezetten előremutató megoldásokat vonultatott fel technológiai téren. Ezt fejeli meg tesztalanyunk, amely már egyszerre több eszközt…..
A BlitzWolf BW-BTS2 fülhallgató a nemrég megjelent széria tagja, melyet kifejezetten sportoláshoz fejlesztettek ki. Ez persze nem lenne annyira egyedi, ezért teletömték a készüléket mindenféle extra funkcióval: dinamikus hangkiemelés, IPX7 vízállóság, intelligens hangjelzések, beépített mikrofon, de…..
A fesztiválszezon közepén jár a nyár, így adja magát a dolog, hogy összemérjük az új és a régi BlitzWolf soundbarok tudását, hiszen alig „hangoltuk fel” az elsőt, máris itt az újabb, szebb, több sugárzóval ellátott darab, amely valószínűleg még jobban szól. A BW-SDB1 modellt pedig extra alacsony,…..
5 RC motorcsónak került a tesztpadunkra, ezeket vesézzük ki a mai tesztben. Igyekeztünk hasonlóan válogatni a termékek közül, legalábbis ami az árazást illeti, így könnyebb lesz az összehasonlításuk is. Mindegyik érdekes modell, van köztük gyors és olcsó is, de közös jellemzőjük, hogy mindegyiket…..
A Sorbo akkumulátorok tesztjét kihagytam a nagy áramforrás elemzésünkből, mert egy eléggé speciális dologról van szó, ami ennek ellenére jól használható a mindennapi életben is. Ezek az energiaforrások ugyanis micro USB portról tölthetők újra, így megspórolva a töltőt, ráadásul mindenféle méretben…..
Az SJCAM SJ8 Pro az új sorozat csúcsa, állítja az SJCAM, amit a kiváló SJ8 Plus tesztje után nem volt különösebben nehéz elhinni. 4K 60 FPS, külső eszközök támogatása, választható grafikus megjelenítés, Super View, érintőképernyő, akár 240 képkocka másodpercenként, elektronikusan stabilizált 4K…..
Az otthoni 3D nyomtatás korszaka, körülbelül 2010-ben kezdődött a Prusa Mendel-lel, ez volt az első olyan 3D nyomtató, amelyet nagyjából 100.000 Ft-ból lehetett megépíteni, rengeteget kellett vele dolgozni, és a sok befektetett óra után sem lett tökéletes az eredmény. Azóta nagyon sok minden…..
Az aktív pihenéshez elengedhetetlen a megfelelő lábbeli, legyen az túra-, hegymászó- vagy éppen futócipő, különösen akkor, ha az idő is kellemesre fordul, így jelentős tömegek töltik  szabadidejüket a természetben. Ezek a termékek viszont itthon elég húzós áron kelletik magukat, míg külföldről…..
A Ganzo FB760-as modellje azok közé a Ganzo kések közé tartozik, amelyek saját dizájnnal rendelkeznek, így aztán nem érheti az a vád, ami a cég többi, erősen másolat-gyanús termékét. Az előző bemutatómban már foglalkoztam ennek az új családnak egy képviselőjével, ami sok szempontból szakított a…..
Végre itt a Xiaomi Roidmi F8 vezetéknélküli porszívó, amit nem alaptalanul hasonlítgatnak a Dyson termékeihez. A szívóteljesítményben már leszerepelt a Dibea C17, ennél sokkal többet vártunk a „fehér tornádó” kapcsán, és szerencsére nem is kellett csalódnunk. Ez persze nem…..
Nemrég teszteltük a címben is említett soundbarok garmadáját, és kifejezetten elégedettek voltunk velük. A labdarúgó világbajnokság okán viszont össze is hasonlítottuk őket, hiszen ki ne szeretne a haverokkal együtt ordítani a TV előtt, főleg akkor, ha az úgy dübörög, ahogy azt igazán…..
Mindig izgulok egy kicsit, amikor egy számomra még ismeretlen kínai márka valamelyik modelljét először veszem kézbe, ilyen volt a Harnds Talisman is. Vannak olyan brandek, amelyek már bizonyítottak, és tudom, hogy nagyjából mire számítsak tőlük, másoknál azonban mindig megvan az esély, hogy kevésbé…..
Őszintén szólva, nem nagyon hittem, hogy a Roborock S50 után az iLife V7s Plus tud újat mutatni. Ehhez képest sikerült abba a piaci résbe beékelődnie, amit eddig még egyetlen gyártó sem tudott igazán lefedni, ez pedig a szuper csendesen működő eszközök szegmense. Pont ebben gyengébb nagy…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk mi, késkedvelők, hogy a kínai gyártók előretörésével egyre kedvezőbb áron kapunk egyre jobb minőségű késeket, mint például a Ganzo G7492-BK névre kereszteltet. Akik otthonosan mozognak a témában, azok bizonyára ismerik már a Ganzo márka termékeit, amelyek…..
Az akciókamera napjainkban felkapott műszaki cikknek számít, ennek megfelelően a különböző kínai webshopokban is viszonylag széles választékból válogathatunk. A mai napon a Gearbest webshopjában néztünk szét és készítettünk egy összeállítást...