Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajtospincer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Metal Hammer egy újabb "kedves" listával örvendeztette meg az olvasóit, ebben a kétezres évek száz, szerintük legjobb rock- és persze metaldalát kaparták össze egy nagy kupacba. Nos, ha a sorrenddel lehet is vitatkozni, azért azt alá kell írni, hogy ezeknek a java valóban kiérdemelte a…..
A múlt héten írtunk a csavarbehajtókról, aminek kapcsán felvetődött mint ötlet, hogy igazán írhatnánk az ilyen gépekbe fogható bitekről is. Merthogy bizony igencsak nagy minőségi szórást találhat, aki sűrűn vásárol ilyesmit. Ez jó ötlet, a következő posztunk a mi ilyen irányú tapasztalatainkról szól…..
hajtospincer 2021.03.22 17:49:05
@magyar bucó: Ilyenem nekem is van ("lyukas" torx), de ez imbusz, tehát sima hatlap, csak középen van tüske. Egy régebbi imbuszkulcsot megfúrok és kész is amúgy, csak hozzá kellene látni... :D
Nem is olyan régen asszonyka meglepett egy jóféle bosch bitkészlettel, abban van szinte minden (a fentebbi bitből is), de ez természetesen nincs. Ráadásul szerintem amúgy a bitbefogó sem fér el a csavarhoz vezető furatban az átmérőt tekintve és jó mélyen vannak a csavarok. Persze ha kell, akkor roncsolással oldom a kötést, mert kár lenne a gépért, ha csak valami kisebb hibája van.
Tegnap egy közeli rokon hívott, hogy új tűzhelyük lett, és be tudnám-e esetleg kötni. (Kerámia főzőlap és mindent tudó sütő kombójáról van szó.) Átmentem hát, szerszám nélkül, mert eredetileg csak arról volt szó, hogy megnézzük, mi kell a bekötéshez, mert az eddigre tudott volt, hogy a korábbi…..
Ha azt halljuk, autó-tuning, szinte tízből  kilencszer a különböző mechanikai, illetve a felni, lökhárító, kipufogó módosításokra gondolunk. Ám ennél sokkal többről is lehet szó. Sőt! Meg is mutatjuk hogyan. Ha a fent említetteknél többre vagy más jellegű módosításra vágysz az autódon, és igazán…..
The Milkman Krétakör 2021.03.08 20:02:10
Izgatottan ébredtem. Első digitális óránkra készültem hétéves fiammal. ( Egyébként minden stimmel izééé... "alkotmányilag" ?! Brúnó 7 éves, de még/már elsős , én pedig bár férfi vagyok, de elvált apa, nem mellesleg személyesen ismerem Alföldi Róbertet... ) Hamar kiderült, hogy ezek a tények ITT nem…..
hajtospincer 2021.03.10 13:00:29
Minden új technológia használata fontos szerepet játszhat abban, hogy állampolgárokként az önkormányzatoknak segítsünk, hogy jobban végezzék a munkájukat. Különösen izgalmas, ha a technológiát egész közösségek használják. ..