Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezinformatikus

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
Dezinformatikus 2008.05.27 22:40:27
Azt, hogy hány emberrel beszélgetek, hányféle nemzet eledelét eszem nem lehet összehasonlítani azzal, hogy hány partnerrel fekszem le.
lásd. Jules Winnfield: "Na, na, na álljunk csak meg. Kinyalni a pináját és megmasszírozni a lábát, az kurvára nem ugyanaz."
A különbség a posztoló és a bnője közt a motivációkban jelentkezhetett.
A posztoló egy hosszabb kapcsolat befejeztével élt neki a muffhuntingnak, de maga is értelmetlennek gondolta a dolgot, ezért is akarta abbahagyni. A leányzónál ez életforma volt, és már elkezdett vágyni az igazira,de a fene tudja, hogy hányadiknál találja majd meg. Mindenesetre kicsi a valószínűsége, h a 64. lesz a tuti.
Szal, jól tette, h szakított, akár ezért , akár hiúságból, akár azért, mert kurvának gondolta a lányt. Tök mindegy, úgyse működött volna.
Azért sem lehet elítélni, h megkérdezte. Van aki nem foglakozik a múlttal, csak a jelenre és a jövőre koncentrál, van akinek számít a múlt is, és annak ismerete alapján dönt. Mindkét módszer működik, de mindkettőnek vannak hibái, kockázatai
A szakítás módja sem volt aljas. Lehet hogy gyáva, lehet hogy felesleges fájdalmat nem akart okozni. Időnként jobb, ha nem mondjuk ki azokat a dolgokat, amiket ugyan mind a két fél tud, mert így nem sértjük meg a másikat. A kegyes hazugság sokszor jobb, mint az őszinteség.

Ha kurvának gondolta a lányt,az a posztoló dolga.Azt gondol, amit akar, a lényeg, h nem sértette meg.
Ha attól félt, h farokméret, v a lepedőakrobatika pontozásos versenyében is az utolsók közt van, az is az ő dolga. A lényeg, h felmérte, h nem tudja megemészteni, és inkább szakított, s nem n éven keresztül kínozta érte a lányt.
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Dezinformatikus 2008.05.18 18:30:41
2
Dezinformatikus 2008.05.18 18:49:14
schrz&schurz · zurhajo.blog.hu/ 2008.05.18. 18:44:52
Találkoztatok, de biztos magatokkal voltatok elfoglalva :D
Egy este, több csajozás. Klasszikus, de ritka eset, amikor a csaj barátja mondja ki a végső döntést. Ezzel csak egy baj van, kedves olvasóim: igenis mondjuk már meg, esetleg finoman jelezük, ha van valakink. Na, akkor jöjjön a fiúszív-lányszopat helyzetek magasiskolája. Nem…..
Kedves Család!A héten is megtartjuk szokásos pénteki gyülevészetünket a Parázs Presszóban.Szeretném ismét felhívni a szakítos blogon kommentelő hímnemű egyedek figyelmét, hogy kezd erősen női többség lenni a bulikon, úgyhogy kapják össze magukat, de villámgyorsan. Kezdési…..
Dezinformatikus 2008.05.08 23:54:22
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Mert az egyszerűség nemcsak a belsőépítészetben megy, hanem a párkapcsolatokban is.Sziasztok! Ez tök snassz lesz az oldalon talláható frankó kis szakítós dumákhoz és szakításokhoz képest, de nekem akkor is ez a kedvencem. Talán 16-17éves lehettem, a fiú hasonló korú. Úgy 6…..
Az általános iskolai nagy szerelmek mindig észrevétlenek maradnak, és a rút kiskacsákból is mindig csodaszép hattyú lesznek. A nem-összejövés is a szakítás egyik formája?  Egyik este a haverokkal buliba indultunk. Nem a szokásos, tivornyázós-berúgós este volt, hanerm…..