Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mogorva Belloq

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Winter is Coming blog és az MTV szedett össze pár érdekes/vicces infót az HBO idei sikersorozatáról: az első évadból kulisszatitkaink, a másodikból konkrét infóink vannak. Abban a jelenetben, amiben a Tywin Lannistert alakító Charley Dance egy szarvast nyúz meg és belez ki,…..
Novemberben egy új sorozattal és egy realityvel jelentkezik a leánykori nevén még Hallmark Channelként ismert Universal. A valóságshow a The Real Housewives of...-franchise New York-i gyermeke lesz, ez az a trashreality-sorozat, amiben gazdag emberek gazdaggá lett feleségeit és azok…..
A Fox keze legendásan gyorsan eljár ha kaszáról van szó, (tessék csak megkérdezni a Lone Star készítőit) de tegnap éppen ellenkező irányba osztották az igét, hiszen bekérték a Raising Hope kilenc további epizódját (az amerikai tévében 13 résszel indul általában mindenki, és…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.23 09:30:00
Soha olyan kevesen nem nézték még Oprah talkshowját, mint múlt hét szerdán: 2,8-at hozott 18-49-ben, azaz először a műsor történetében a 3,0-as határ alatt teljesített. A Men of a Certain Age november 29-én folytatódik. Sajnos az első évaddal sem tudtam mit kezdeni, így nem…..
Nem coming out, nyugi, nem úgy szeretem én ezt a nagyszerű fickót, hanem amúgy, azt akarom, hogy ő legyen a legjobb barátom, és sokat beszélgessünk, mert egy elképesztően kedves és jópofa fazon. A Castle forgatásán megkérdezték tőle, miért nem ő csinálja a veszélyesebb…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.06 09:31:00
Bret Michaels a People magazinnak elmondta, hogy agyvérzése után a kórházba beérve konkrétan azt hitte, hogy haldoklik. Az orvosok szerint tényleg így volt, egy paraszthajszállal úszta meg. Nahát, micsoda meglepetés, Kendra Wilkinson, a Playboy-villa lányai egyik szereplője is…..
Bartos Erika népszerű mesesorozatából rajzfilmsorozatot készít a Maestro című rajzfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Krizsanics Antonin. A csigafiú és a katicalány kalandjaiból a vasárnapi VI. Gyermekirodalmi Fesztiválon (Művészetek Palotája 13:30) mutatnak be négy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.29 09:38:00
Alig kezdődött el az Episodes című Matt LeBlanc-sitcom forgatása a Showtime-nál, máris kiszállt belőle két színész: Thomas Hayden Church egy indie-filmet akar inkább forgatni, Claire Forlani meg csak úgy lelépett. A csaj helyére már megérkezett a brit Tamsin Greig. Bad deal. A…..
Mogorva Belloq 2010.04.29 14:13:36
Azt hittük, már sosem jön el. Beharangozták, majd el sem kezdték. Most itt van, keddenként a RTL Klub műsorán. Odaát a 2. évad fejeződött be, és jön a 3. Nézzük meg, hogyan is kezdődött minden.Akciófilmhez illő szófordulatok, eszközök, valaki(k) menekülni készül(nek)…..
Mogorva Belloq 2009.07.16 10:03:09
@aGerald: Pocakos? Muhaha. Biztos nem láttad még Adam Baldwin-t póló nélkül. :) Sok tohonya pasas szeretne olyan pocakot, mint ami neki van.


A szinkron is jó, a fordítás sem rossz, aki fikázza, valszeg nem tanult angol-magyar stilisztikát és/vagy imádja az online fikatúrát. Bár a Gép Golyhóknál kicsit fáztam, de aki tud jobbat, tegye közzé.

A Hogyvolt szuper volt, köszönjük, hogy dolgoztál vele.
hogyvolt House 3x22 - Felmondás 2008.05.01 09:40:00
A cím nem árul zsákbamacskát, az epizód valóban Foreman lemondásáról szól. (Akit mellesleg mostantól Boremannek fogok hívni, egészen addig, amíg meg nem szűnik olyan unalmas faroknak lenni, mint ebben az epizódban.) Cuddy könnyek nélkül útjára engedi, Chase és Cameron meg…..
Az én házam az én váram! S ha kell meg is védem másoktól! Puskám is van, s jól fenéken durrantom azt, aki az engedélyem nélkül akar bejönni! Nyugodtan alszom. De mi van akkor, ha már ott is áll előttem a másik. Az ujj remegni kezd a ravaszon. Tényleg lőni fogsz? Le fogsz lőni…..
Jess legutóbb érdemei elismerése nélkül távozott Stars Hollow-ból, és a következő (’Help Wanted’) epizód ennek az utóhatási köré épül. Az általános álláspont városszerte az, hogy szegény angyali kis Roryt randa balesetbe keverte az a sátánfajzat Jess, akit ezért…..