Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trx

4 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdi Gergő a nap hőse. A Szingapúrban élő, 35 éves banki programozó sok vesződséggel járó, de annál szebb átmeneti hobbit választott magának: elhatározta, hogy visszafejti az Időrégész kódját, és ha már ott jár, meg is csinálja a pécés átlagjóska számára fogyasztható…..
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
trx 2015.02.20 21:23:47
Jön a Tomb Raider maszkulin változata, újra belet onthatunk Scorpion-nal és megannyi új karakterrel, és még az időt is széttörjük elemeire az Xbox újgenerációs konzolján. Jöjjön toplistánk második fele arról, vajon mivel fogjuk elbaltázni az időnket idén, görnyedő hátunk…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Anselmo papa volt maga a kilencvenes évek a metalban, ezt igazán nem lehet tőle elvitatni. Ugyan ő maga azt nyilatkozta, hogy a Medicine Man volt a legjobb nóta, amit valaha írt, de azért az kétségtelen, hogy a '92-es Vulgar Display of Power lemezen megjelent Walk hozta meg az áttörést a…..
Idén is megrendezik Magyarország legnördebb rendezvényét, a patinás Árok Partyt, szokás szerint Ajkarendeken, a Simon István Általános Iskola tornatermében (tudjátok, ez az, amin három éve felvonult a szinte teljes CoV-stáb). Július 18-20 között lehet a helyszínen héderezni, a…..
Egyelőre ez volt az utolsó parkoló Parkoló Parádé, a negyedik. Szeptemberig most nem lesz ilyesmi a Hungexpón, de nem baj, jön majd az ősz. Ha szeretnél velünk találkozni, a következő ajánlatunk a Totalcar Pályanap a Hungaroringen, most szombaton. Oda is ingyen bejöhetsz. Most…..
Most szombaton lesz a harmadik Totalcar Parkoló Parádé. Hogy ez mi ez? Egy teljesen laza rendezvény, aminek csak a kezdete és a vége fix, nincsenek kőbe vésett programok. Autó- és motorszerető emberek összegyűlnek, beszélgetnek, stírölik a másik gépét, sztoriznak,…..
Dbpetinek egy elsőre hagyományos fantomtartozásosnak látszó 5 évvel ezelőtti illetéket kellene a 2009-ben vásárolt autója után a NAV-nak fizetni. A rendőrség szerint rengeteg más autóssal együtt bűncselekmény áldozata lett, az önkormányzatban ellopták az illetékét. A NAV tud…..
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Emlékszik valaki a Tool zenekar azon ígéretére, hogy legutóbbi, 10,000 Days című nagylemezük után nem kell majd olyan sokat várni a következő albumra, mint amennyit általában náluk szokás? Nos, tényleg nem annyit várnak a rajongók, hanem sokkal többet. Az utolsó két…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
IDDQD Magyar C64-játék készül 2012.05.30 08:03:00
Igen, C64-játék 2012-ben, lelkes őrültek 30 évvel a megjelenése után is életben tartják a platformot. És Magyarországon is vannak ilyen lelkes őrültek: a Singular Crew democsapat készíti a 4 emelet című kaland/szerepjátékot, amiben ígéreteik szerint rengeteg szereplő,…..
trx 2012.05.30 12:58:56
@Dudi: Ultimate Director's Final Cut az még nincs kész... :) De majd az idei árkon. Jössz, ugye? :)
trx 2012.05.30 15:20:27
@wombat wombatovics wombatow: most is jó muri egy ilyen. :) gyere majd ősszel funkcióra!
function.hu/
Robogó Ezért a pokolra jutsz! 2012.04.11 14:26:00
A Honda CB 900 egy csodálatos sornégyes, amely már dupla vezérműtengelyes blokkal készült. Igaz, ezek már erősen veteránmotorok és megvenni is ennek tudatában szabadna, ha épelméjű pénzt kérnének érte. Sajnos az áruk is veteránosítva van lassan, különösen, ha a valaha…..
A napokban elkészült a Fókatelep zenekar Kaske című számára készített videoklipje, ami most itt először a Lángoló Gitárokon látható. A 2007-ben alakult, javarészt a Korai Öröm és a Colorstar zenészeiből, valamint Oláh Annamária énekesnőből álló együttes zenéjében…..
trx 2012.02.13 23:23:04
@Söci: Na, te aztán bitang művelt és értelmes vagy... :D Szerintem menjél inkább gombát szedni. :P
A Blind Myself egyszer már készített klipet Gróf Balázs képregényrajzoló-rajzfilmessel. A Lost In Time ráadásul nemzetközileg is sikeres lett, köszönhető a benne felbukkanó sok sztárnak. Hogy ilyen lesz-e a most bemutatott Jó szándék kövei nem tudjuk, mindenesetre az alapból…..
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
Van, kinek szemét, van, kinek kincs. A Classified Moto szereti felforgatni a rozsdás vaskupacokat, bízva abban, hogy menthető dolgok vannak benne. Így születnek gyönyörű motorjaik, de szemétből teremtenek csodát lakberendezési tárgyaikkal is. Nézzék meg a videót, talán kedvet…..
trx 2011.09.30 11:08:14
@Oszó Scirocco MK 2: ja. épp ezt akartam mondani, ilyen hátsó udvart akarok én is :)

Egyébként menő nagyon. A lámpa kéne, a csaj meg természetesen S+. :)