Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egészen nedves víz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eseményei után úgy tűnik, hogy a kormány és az állam részéről a törvényes rend fenntartására nincsen sem akarat, sem erő. A személyes szabadság, a tulajdonhoz való jog, a vélemény-és szólásszabadság bizonyos területeken, bizonyos ügyek esetén egészen…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
Jerry Springer neve fogalom a szakmában, ő az, aki nélkül nem lenne Mónika és Balázs show, pedig annak idején a pali ügyvédként kezdte. Jerry Springer politikusként vált ismertté, még a hetvenes években, amikor Cincinnati város önkrományzatában képviselőként tevékenykedett,…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
A nőstényhomár anyukája hétvégén Siófokról Szántódra szeretett volna utazni és egy olyan jelenséggel találkozott, amihez hasonlót sem hallottunk évtizedek óta. Úgy látszik a Kapos-Volánnál nem a menetrend, hanem az ismerősök, rokonok, üzletfelek érkezése szabályozza a…..
Hányszor húztam el robogóval az Akácfa utcai bangladeshi büfé előtt, hogy most már legközelebb tényleg beülök, mert annyi jót hallottam róla ismerősöktől. Na, bár beülni még mindig beülhetek, de a dolog már nem ugyanaz, a tulaj-szakács Mimmót a magyar hatóságok ugyanis…..
ePtOn felfedezett egy merész termékcsaládot, ami azzal büszélkedik, hogy a 20 legveszélyesebb élelmiszeradalék közé sorolt kén-dioxiddal tartósítja aszalt gyümölcseit: Annyira örülök, hogy végre egészséges termékeket is lehet vásárolni, hála a Bioökoezo mizériának. Igaz…..
A lakótárs különös lény. El kell viselni, együtt kell vele élni, miközben barátod és társalkodó partnered is. Megbízol benne, de minek? A hosszú órákig tartó msnezésekre nincs magyarázat. A levél egy pontjáig tök jó forgatókönyveket tudtam elképzelni folytatásként, majd…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..