Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérsékelt CIA terrorista

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A húsvét miatt lecsengtek a megatüntetések, a Fidesz már-már úgy gondolhatta, hogy a botrány 3 napig tartott, vége van, megúszták. De ez nincs így...
Ezek nem Orbán hetei. Nem elég, hogy az Európai Bizottságon kívül már az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának is egyre nagyobb része fordul szembe vele, pedig ők a fő felelősök Orbán elszemtelenedéséért, Európa- és általában nyugat-ellenes politikájának szinte ellenállás nélküli…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.22 17:03:51
Milyen orosz gyarmat az, ahol amerikai katonák meg tankok tartózkodnak:

www.blikk.hu/aktualis/belfold/igy-duborognek-az-amerikai-tankok-tatan/d60nftf

Háát, ölég gyatra...

Nórika, a Soros- alapítványoknál biztosan lesz még felszabaduló állás.
Mind többen követelik, hogy az EU rövid úton váljon meg Magyarországtól, amely újabb fényes diplomáciai sikert aratva az unióból egyedül állt Erdogan mellé. De Orbán törheti a fejét azért is, mert a sokáig elnyomott bérkövetelések tönkreteszik az összeszerelő műhely szerepkörre kárhoztatott magyar…..
Egymástól függetlenül gyalulta a betonba a fideszeseket és a civilekre vonatkozó törvényüket két politikusnő. Mindketten alaposan felhúzták magukat és a rendszerre borították az asztalt.  ..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.21 22:06:23
imgur.com/a/OTxNf

Mi a hasonlóság a 3 ficsúr között:

1) szakállnyíró, zselézett, jobbrafésült haj

2) szakállnyíró, zselézett, jobbrafésült haj

3) szakállnyíró, zselézett, jobbrafésült haj

Ők lennének az új ellenzék, illetve a romkocsma- forradalom "brand"- jei.
A bajszos szarozó, geci- ordibáló, festékhajigáló, anarchista csőcselék.
A felforgató, grasszáló káoszbrigád.

Ezeknél még egy kombinált náci- kommunista diktatúra is értelmesebb választás lenne...
Varga Gergő az egyik tüntető, akit Gulyás Mártonnal együtt közmunkára ítéltek a köztársasági elnöki hivatal megdobálásáért, a rendőrség úgy bánt vele, mint egy köztörvényes, veszélyes bűnözővel. A tüntető azt mondta a Magyar Narancsnak, hogy olyan helyzetbe került a Fidesz és az ország, hogy…..
Sokak szerint a kormány CEU körüli ámokfutása csupán egy furmányos terv arra, hogy végre tető alá lehessen hozni a régóta várt Trump-Orbán találkozót. Jól látszik: más esélyük nincs a csúcstalálkozóra, ezért annak ellenére ragaszkodnak ehhez, hogy az USA megüzente, nem fog összejönni...
Orbán Viktor viszkető tenyere, G. Fodor gyűlölködése a szabad sajtóról, a 888 etikátlan újságírása, a pestisrácok és az Origo buzizása, vagy a TV2 hazaárulózása fejezi ki a legjobban a keresztényi szeretetet Ön szerint? ..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 17:55:19
@pamut:
Te a fideszre rejszolsz egész nap :DDD
Inkább kérd meg anyukádat, hogy Szorosz papa portréja előtt pippantson le végre.
Attól lenyugszol, jól tudja.
Bloomberg A török elnök ismét csak megmutatta, hogy ő az előőrs a fél-tekintélyelvű politikusok új fajtája számára, akik közé Orbán és Kaczynski is tartozik. Ők már nem a nagyapák idejének fasisztái, akik választások útján kerülhettek hatalomra, de csak azért, hogy felszámolják a demokráciát és…..
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 08:54:19
@nu pagagyí:
Vigyázz, a nagy erőlködésben be ne rosálj.
Vagy el ne pattanjon egy ér a csökött agyadban.
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 17:20:23
@István Zsolt:

Mi lesz, mi lesz:

nezopontintezet.hu/analysis/egy-evvel-valasztas-elott-mit-latnak-kozvelemeny-kutatok/

Putyin szavaz Magyarországon vagy a magyar választók, okoska?
Akart a tököm ünneprontó lenni, de mintha kiveszett volna a realitásérzék az agyakból az úgynevezett ellenzéki oldalon. Csupa lelkes tudósítást lehetett olvasni arról, hogy mennyire megalázó a rezsimnek, hogy a tüntetők hülyét csinálnak belőle, hogy a túltolt propaganda ellen milyen frappáns…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 16:27:47
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 16:08:18
A februári Putyin-Orbán találkozó óta fordultak Orbánék ismét a diktatúra felé. Egyre nyilvánvalóbb: a háttérből Putyin irányítja Orbánékat és megpróbálja Magyarországot visszatéríteni az orosz érdekszférába. Az sem látszik egyelőre, hogy felfognák, tömegtüntetések folynak ellenük. ..
A német lap szerint Orbánék Magyarországon a demokratikus és jogállami normákat nem bedöntik, hanem szép lassan bedarálják. Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 17.   A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg.  ..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 07:37:03
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 20:38:43
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 10:27:27
Van itt más is:

imgur.com/a/Ffa8q

Soros külföldi felforgatói nélkül csak párezer belvárosi romkocsmás, bölcsészhallgató hőzöng.
A magyar fiatalokról eddig mindig az jutott a Fidesz stratégáinak eszébe, hogy, hogy nem érdekli őket a politika, ha van okostelefonjuk, melyet ingyenes wifivel működtethetnek és beülhetnek egy romkocsmába, ahol kiereszthetik a gőzt, akkor nem lesz velük gond. A CEU ellen indított kormányzati…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 13:10:13
@Orbán Hazaáruló Viktor:

A Nobel békedíjas Obongo itt mondja ki (olvassa fel papírból) az igazságot:

www.youtube.com/watch?v=f3WyJMo0H_0
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 07:05:37
nezopontintezet.hu/analysis/egy-evvel-valasztas-elott-mit-latnak-kozvelemeny-kutatok/

Elvtársak, nagyon elegük lehet a zembereknek, 50%- os Fidesz- támogatással.
Ezzel áll szemben párezer bor-sör-marihuanagőzös büfé-ruhatárszakos a külföldi hivatásos színes forradalmárokkal megerősítve.
Fotó: AP Images "Észak-Korea valós veszély a világkereskedelemre" "Észak-Korea ballisztikus rakétát indított" "Észak-Korea: fenyegetés a világ legveszélyesebb emberétől" "Észak-Korea kísérleti atomrobbantást hajtott végre" Naponta látunk ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket online és írott…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.18 07:00:43
Ha azt hiszi, hogy Semjén viccelt ezzel a mondattal, téved. Ez az ember Magyarország miniszterelnök-helyettese. Most valaki odaengedte a mikrofon mögé. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk...
NemGogol Önsorsrontás 2017.04.15 11:53:25
"A tudományban (...) a gondolkodás szabadsága nem terjedhet addig, hogy a tényeket ne vegyük figyelembe. Ha egy nézet ellentmond a tényeknek, vagy egyenesen értelmetlen, mert még önmagának is ellentmond és logikailag is hibás, akkor ilyen nézetet vallani egyszerűen ostobaság." Blaise Pascal  „Az…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 15:24:22
@Robiekin:

Nem tetszik a termodinamika, mi?
Mi történik, ha kinyitod a(z északi-sarki) hűtőt?
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 15:26:07
New York Times/Yahoo/Reuters Orbán már a jövő évi választásokra teszi meg tétjét, miközben folytatódnak a tiltakozások. A kormányfő kijelentette, hogy jövőre az dől el, hatalmon marad-e a nemzeti érdekekért harcoló kormány, vagy netán olyanok veszik át az ellenőrzést, akik külföldi érdekeket…..
mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17 12:37:50
@Pan Modry:
Orbán- csak megsúgom- jobban átlátja mi folyik a Világban, mint a bor-sör-marihuanagőzös zsindekszesek.
A CIA- kontrollált mainstream propaganda- médiáról nem is beszélve.
A ballibsi, feminista, Soros pénzelte hazaáruló   Az utóbbi hetekben, napokban fokozott odafigyeléssel szemléltem a politikai eseményeket – és ezek leközlését a különböző oldalú és érdekű médiában. (Mellesleg egy-két megmozdulást volt szerencsém premier plánból is megtekinteni.) Szeretnék tisztán…..
ras2 Vidám forradalom 2017.04.15 23:24:31
"Köszönjük, vidám forradalmat kívánunk", mondta a rendező kislány amikor egy ötszázast dobtam a gyűjtődobozba. (Soros nyilván lassan utal.) "ONE SOLUTION: REVOLUTION", hirdette egy hatalmas transzparens a tömegben. Az egyik zenész (mint azóta megtudtam: Gregory G Ras) a "legvidámabb forradalomról"…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 15.    Hangos sajtószemle...