Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoskarcsi

233 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolában összeesett az éhségtől egy kislány. Jutka hazakísérte, és persze beszélgetett vele.- Szóval ad az anyukád mindennap pénzt a reggelire.- Egy tízest. - Szép! Abból vehetnél kiflit meg tejet! Sőt, még maradna is!- Nem mindig van időm vásárolni. - De kólára van!Eközben hazaértek, és…..
Pál összeszedi a bátorságát és Jutka elé áll.     Béla bácsi: Ma jól kibosszankodtam magam!Magát is megsértettem. Ne haragudjon! Jutka: Á, dehogy haragszom. Azt mondta, hogy sivár az iskola. Na, hát én meghirdettem egy rajzversenyt. A legjobbakat díjazzuk. A gyerekek hoznak rajzlapot,…..
Janka ismét karvalykodna, de a bátyja lebuktatja és csúnyán megalázza.     Janka: a kártya nem sok jót jósol. De hát mire számíthat egy ilyen magamfajta, magányos öregasszony? Ottó: Számítsad ki, hogy mennyivel tartoznak a gyerekek! Egy ilyen magadfajta... Janka: Hát, azt pontosan nem tudom,…..
Béla bácsi nagyon leszidja a diákokat, ugyanakkor megpróbálja bebizonyítani, hogy humora is van. Lássuk, sikerül-e neki!   Béla bácsi: A dolgozatok általában jók. Különösen tartalmilag. Szépek, összeszedettek. Formailag ellenben: egek Ura! Írásotok olvashatatlan! A helyesírás pedig ismeretlen…..
Julcsi és Kozma Jocó sétálnak, közben találkoznak Etussal.     Julcsi: Jé, az Etus!Kozma Jocó: Ki az az Etus?Julcsi: A nagymamák gyöngye. Ott, fekete ruhában. Látod? Kerámikus és haver. Neki kellett volna elvinni a krémet. Gyere, lessük meg!Etus az autókereskedővel tárgyal. Persze…..
Nyaralni megy a házaspár. Nem is akárhova.     Jutka! Én annyira szeretem a Balatont, hogy ha meglátom, akkor teljesen kiborulok.Feri: Én pedig téged szeretlek úgy, hogy ha meglátlak, kiborulok. Egyébként a Balatont most látom életemben először.Jutka: Hát akkor ez most olyan, mint amire a…..
Ádám és Julcsi kocognak az utcán, és találkoznak Böhm bácsival, aki éppen akkor jön haza a kórházból. Sümeghyt ugyanis leütötték, és a közös képviselő meglátogatta a barátját.     Ádám: Ez olyan egészséges, hogy rögtön összeesem. Borzasztó! Julcsi: Én bírom, te is bírd! Ebből lesz később a…..
Egy éve halt meg Józsa Imre (Budapest, 1954. március 18. – Budapest, 2016. október 30.) Jászai Mari-díjas magyar színművész.A Szomszédok rajongói 1998-1999-ig élvezhették felejthetetlen játékát, ugyanis ő alakította Kázmért, a pincért Almáék presszójából.Józsa Imre háromszor nősült életében, és két…..
Egy újabb nagy találkozás! Ádám és egy ötödéves orvostanhallgató. A többit nem áruljuk el. Úgyis tudják, nem?     Ádám: Mi az Úristent csináltak? Lány 1.: Én mondtam, hogy ne ugorjon bele. Ádám: Kálcimuszk injekciót! Lány 1.: Úszó, azt hitte, hogy nem lesz semmi baja. Amikor felbukkant,…..
Gyerekszerelem. Lássuk Julcsi első próbálkozását! Civódás a köbön!   Kozma Jocó: Még egyszer kérem szépen ugyanezt!Te nem kérsz most sem? Meghívlak!Julcsi: Nincs szándékomban tönkretenni az alakomat.Kozma Jocó: Nálam nincs veszély.Julcsi: Te csak azt hiszed, hogy nincs veszély. A papám mesélte…..
Lenke néni összebarátkozik Böhm bácsival. Az idős ember felfedi legféltettebb titkait vendége előtt.     Böhm: Kezeit csókolom. Mivel szolgálhatok? Tessék parancsolni! Lenke: Nem akarok zavarni, de maga tartozik nekem 20 forinttal. Böhm: Húsz forinttal? Te Jó Isten, miféle 20 forinttal?Lenke:…..
Lenke és Taki egy vidéki rokonlátogatásról hazatérve beszélgetnek a buszon. Hogy miről? Mindjárt kiderül!     Lenke: De mit csinálunk ezzel a rengeteg gyümölccsel? Még ha spájz lenne...Taki: Én azt hiszem, megsértettem Jolit. Mielőtt eljöttünk, félrehívott, és megkérdezte, hogy Gyurika…..
Telefongyűlés Ádáméknál. Juli őrjöng, Julcsi nevet, Ádám nem tud mit tenni.     Julcsi: Nem tudtam elmesélni, mert rohanni kellett a világ másik végére. Arra a kérdésre, hogy mi leszek, ha nagy leszek, legszívesebben azt feleltem volna, hogy felnőtt. Juli: Szeretnék egy békés, nyugodt estét.…..
Az Erzsébet hídnál már 30 évvel ezelőtt is nagy volt a forgalom.    Taki bácsi 1987-ben még a Magyar Rádiónál dolgozott sofőrként. Ezt a fekete járgányt ő vezette. Persze a Rádió épülete előtt is parkoltak kocsicsodák...
Családi idill a 80-as évek vége felé. Julcsi ugyan már lázad a rendszer és a szülői tekintély ellen, de ma reggel ezzel sem lehet felbosszantani az "ősöket". Órákon belül meghozzák ugyanis a telefont!       Juli: Apád hova lett? Julcsi: Mint tudod, fúj a szél.S ha fúj a szél, én félek. Juli:…..
Ma köszöntik szerettei a születésnapja alkalmából Ivancsics Ilonát.A Szomszédok Jutkája Kaposvárott született 1960. október 3-án.    ..
Kilenc évvel ezelőtt halt meg egy interjúra menet minden idők egyik legnépszerűbb női riportere. Sokoldalúságát jelzi, hogy 1988-ban néhány alkalommal még a Szomszédokban is megcsillogtatta tehetségét. Albert györgyi mindössze 44 évet élt...
Anya petrezselymet ültetett az ablakba, de Betti nem tudta, mi az. Lássuk, hogyan fogadta a macskagyerek, hogy hogy egy cserép elfoglalta a helyét!     Anya virágföldet tett egy cserépbe, majd szórt bele néhány magot. Lelle megkérdezte, miért.-Kislányom! Elkezdődött az ősz, mindjárt itt a tél.…..
Így vette kezdetét a máig népszerű teleregény. Nézzék meg, milyen fiatal volt még Vágási Feri, és milyen bomba formában volt Jutka!     Feri: Melyik lépcsőház? Jutka: D! Feri: Hunyd be a szemed! ... Gyere! ... Most kinyithatod! Jutka: Ez az? Feri: Igen, első emelet 4. Jutka: Szerintem te…..
Csak nem azt akarod mondani, Ferikém, hogy ezen a hideg, őszi napon nincs itthon egy kis konyakotok?..
Ahogy a gazdám kilép a szobából, megszűnik létezni..
Az Országos Mentőszolgálat az alábbi közleményt tette közzé: NYUGDÍJBA MEGY A SZOMSZÉDOK GIOVANNIJA Az igazi rajongóknak nem kell bemutatnunk Kápolnai József bajtársunkat, hisz 1987-től minden második csütörtökön találkozhattak vele 13 éven át, a sorozat mentős jeleneteiben. Mágenheim doki…..