Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birike

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli kamera nélkül ment nyaralni, mert a szerviz a megbeszélt időpontban zárva volt. Hosszúra nyúlt ebédidő? De legalább a kameráról utólag kiderült, hogy nincs is semmi baja.Elromlott kamerám szervízelését szeretném elmesélni. Igyekeztem a gépezet megjavíttatását nem az…..
Birike 2008.08.14 15:32:23
2
A Homár legutóbbi szorult helyzetében a trolin próbált jegyet venni (hiszen lehet), ezzel percekig tartó döbbent keresegékésre ítélve a sofőrt és a többi utast. A Volánbuszon bérletet is lehet vásárolni, de ott a sofőrök egyszerűen oldják meg a keresgélés és a…..
Birike 2008.08.11 15:31:39
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel…..