Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Star Wars filmek blogja

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Star Wars űreposz 2016 decembere óta már egy nyolc epizódból álló film-folyammá vált, melyet milliók szeretnek szerte a világon. Az oktalógia eddig bemutatott kánon és spin-off részeit sokan értékelték már, de megkezdve a visszaszámlálást a legújabb, VIII. fejezet (Az utolsó Jedik) karácsonyi…..
Átlépve a Star Wars mozifilmek nálunk kialakított rangsora nyomán kialakult vitát és a karácsonyra várható VIII. epizód (Az utolsó Jedik) bemutatójáig hátralévő 100 nap lélektani határát, jó érzéssel tudjuk feleleveníteni a oktalógia kedvenc karaktereit és szereplőit. A kettő nyilván nem ugyanaz: a…..
Star Wars filmek blogja 2017.09.09 11:34:09
@Ingyonbingyom: ... amúgy szavazni is ér! :-)
Star Wars rajongókként mindannyian nagyon vártuk már az Utolsó Jedik előzetesét és amint április közepén megérkezett hozzánk, azonnal mohón vetettük rá magunkat, újra meg újra megnézve, minden információ-morzsát megvizsgálva. Tettük mindezt itt, az SW filmek blogján és tette ezt minden Csillagok…..
A Star Wars-filmek hemzsegnek a bénábbnál bénább mellékfiguráktól. És most nem Jar Jar Binksre gondolok, ő máshogy rossz, hanem azokra, akikre elég csak ránézni, és vagy röhögőgöcsöt vált ki az emberből, vagy inkább mélységesen elszomorodik. Nézzünk is meg…..
Olvashattátok korábban, hogy komoly kincset talált a Lucasfilm archívumában Gareth Edwards, a Zsivány Egyes rendezője — egy halom filmtekercset, amelyekről kiderült, hogy az 1977-es Csillagok háborúja negatívjait tartalmazzák. Miután Edwards kedvenc filmje George Lucas klasszikusa, a rendező…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.21 23:00:54
@steery: azért akad pár vicces dolog van benne, főleg a Han Solo poénokra gondolok, meg néhány helyzetre is. Vidám, bizakodó, őszinte, könnyed, meseszerű és hősies alkotás. Azóta sem nagyon tudják ezt így "lehozni" a vásznon.
Az eddig bemutatott 8 Csillagok háborúja film tele van jobbnál jobb jelenetekkel, ám ezek közt akad néhány ikonikus, sokat emlegetett, szinte mindenki által ismert és szeretett scene, melyeket egyszerűen nem lehet megunni, mondhatni képesek vagyunk újra meg újra megnézni, feleleveníteni "őket". Az 5…..
Közeledik december és a VIII. Star Wars epizód (The Last Jedi) premier filmbemutatója (már megjelent előzetese is), vagyis a rajongóknál megkezdődött a visszaszámlálás. Hasznos ilyenkor (a Csillagok háborúja 40. évfordulójára rendezett, 1977-es indulásra emlékező SW Celebration másnapján) újra…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 08:37:48
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 20:50:32
@Kommentelő 007: Igen. Megtévesztően hangzik. Picit módosítottuk a kérdéses mondatot. Köszi! :-)
A magyar mozik által december 13-tól vetített legfrissebb Star Wars film (Zsivány Egyes) egyértelműen pozitív, ám néhol kritikus fogadtatása kapcsán felmerül az emberben: hogyan lehetséges, hogy 1980 óta egyetlen epizód sem képes akkora sikert elérni, mint a Birodalom visszavág (Star Wars Episode V.…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 10:37:59
@Rebel Alliance: igen a legjobbak egyike
A magyar mozik által december 13-tól vetített legfrissebb Star Wars film (Zsivány Egyes) egyértelműen pozitív, ám néhol kritikus fogadtatása kapcsán felmerül az emberben: hogyan lehetséges, hogy 1980 óta egyetlen epizód sem képes akkora sikert elérni, mint a Birodalom visszavág (Star Wars Episode V.…..
A Star Wars Univerzumnak és a Csillagok háborúja filmek világának egyik sajátossága, a harci-eszközök színes változatossága és sokasága. Ezek a SW stílusjegyek egyik leglényegesebbjét jelentik, mondhatni: igazi Star Wars film nem készülhet speciális, futurisztikus járművek, vadászgépek nélkül. A…..
Daisy Ridley: angol, foglalkozása színész, beceneve Daz, haja barna, szeme zöld, alkata sportosan vékony, magassága 170 centi, jellemzője: mindig mosolyog, vonzó és nem lehet nem odafigyelni rá. Két lánytestvére van - az egyik modell, a másik énekes (vagy legalábbis annak készül), férje még nincs…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 08:35:02
Beindult a visszaszámlálás, hiszen ma szép kerek számot írhatnak fel naptárjukba a Star Wars rajongók, Csillagok háborúja fanok, megszállottak és hozzánk hasonló SW "őrültek", mégpedig azt, hogy pontosan 250 nap van hátra a bemutatóig! Várjuk is veszett módon. És persze tűkön ülünk a legfőbb 10…..
A Star Wars univerzum mozifilmjei - a kánon és spin-off fejezetek egyaránt - rendelkeznek erősségekkel, gyengeségekkel, emblematikus jelenetekkel, melyek rendszerint alapjaiban határozzák meg viszonyulásunkat egy-egy részhez. Többnyire ezek döntik el, hogy végül is elnyeri e tetszésünket egy-egy…..
Az idei év kezdetéig összesen 8 Star Wars rész készült el és került a mozikba (leszámítva a SW univerzumhoz kötődő különböző kisfilmeket, animációkat egyéb rövidfilmeket). Ekkora mennyiségben előállított filmes megjelenés esetén még azok is óhatatlanul értékelni illetve összehasonlítani kezdenek,…..
A Walt Disney, mely az Universal, Warner, Columbia, 20thCentury és Paramount mellett mára az egyik legnagyobb amerikai filmes vállalkozássá nőtte ki magát, szépen kitalálta már, hogy milyen menetrend szerint fogja évről - évre megsokszorozni bevételeit a Star Wars filmek segítségével. Stratégiájuk…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 08:22:08
@Fortress: a siker minden résznél 3 dolgon múlik: látvány, gyerekesség kontra dráma aránya, mozgalmasság.
Egy Star Wars blogon szükség van olyan posztra, mely magáról az SW életérzésről szól. Tény ugyanis, hogy milliók kedvence a filmeposz, ugyanakkor van egy olyan masszív réteg is, mely egyszerűen nem érti mi ez az egész őrület. Nos, megpróbálom az ő számukra is megvilágítani a dolgot. De előbb pár szó…..
Star Wars filmek blogja 2017.04.15 08:19:32