Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reese John

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Reese John 2017.11.21 17:33:38
@Is: Charles S. Dutton amerikai színész,olvassunk róla picit.
Hugh Jackman utoljára ölti magára Farkas alias Logan jelmezét, és bizony igen ritka dolog, hogy egy filmszereplő 17 éven át folyamatosan jelen legyen a vásznon. A Loganben is hűen vele tart eredeti magyar hangja, aki kb. ennek a figurának köszönhette, hogy mikrofon mögé citálták az elmúlt években.…..
Reese John 2017.04.13 21:24:36
@Zalaba_Ferenc: és miért is???...Vitay a legjobb hangja. Állandóan László Zsolt hangját erőltetik,szeretem az ő hangját is,de neki nem áll jól.Vitay a legjobb!!!
Reese John 2017.04.13 21:25:50
@Drakeamarth: Ne hogy átvegye,Vitay a legjobb,remélem észbe kapnak a szinkron rendezők.
Már szerda este kieresztik a mozik a szellemet a palackból, aminek magyar változatában egy kicsivel több színészt kellett szinkronizálni, mint az év eleji A nagy falban (pedig hát a kínaiak többen vannak, mint a japánok). Kókaku kidótai, Scarlett a keményebbik magyar hangját használja lődözések…..
Reese John 2017.04.13 21:11:58
Ezzel a nyolcadikkal éppen fele-fele arányba kerültek a szinkronizált és feliratos Halálos iramban-epizódok, és nem mintha ebből bármiféle következtetéseket kellene levonni, de előbbieket módfelett többen nézték meg, mint utóbbiakat, pedig előbbiekből ugye még csak három pörgött ki. Na mindegy, a…..
A Vén rókák három főszereplője együttesen 247 éves, magyar hangjaik viszont még csak 216-ot éltek meg. Ráérnek! A vígjátékban a három Oscar-díjason túl is akadnak még sokat látott veterán színészek, középkorúak és egészen fiatalok is, a szinkron pedig a filmhez hasonlóan kellemes benyomást tesz...