Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belépett felhasználó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Genesis énekese (a korai időkben dobosa) a Rolling Stone magazinnak adott interjúban bevallotta, hogy az elmúlt években többször gondolt az öngyilkosságra. Phil Collins amellett, hogy soha nem tudott mit kezdeni a sztársággal, még a karjait bénító gerincbetegségével is küzd,…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
de Sade márki Korzó 2009.12.03 18:10:00
Sétálok egy gyönyörűre metszett női segg mögött, mikor is elém penderül egy kéregető. Nyár van, 30 fok, ő mégis bekecsben, a fején kucsma, amit leszartak a galambok, a lábán pedig saru és rothadó körmök.Mit akarsz, kérdem kissé ingerülten, mert utálom, ha kizökkentenek…..
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Bizony ám, egymásnak esett két házlakó a tengerentúlon is, igaz, kissé szemérmesebben, mint a mi Renátó-Bébéévi párosunk és az ikonikus nyuszis baszópapucs helyett is csak egy fehér bokazoknira futotta. Munkahelyen ne tessék elindítani a videót. Az ugrás után a már említett…..