Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumplee

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amerikai Film Intézet definíciója szerint „a gengszterfilmek műfajának középpontjában vagy a szervezett bűnözés vagy szabadúszó bűnözők állnak, 20. századi környezetben.” A társadalmi, történelmi, politikai vagy akár a gazdasági környezet mindig is döntő befolyást gyakorolt a hollywoodi…..
Vasárnap délután a Ferencvárost fogadtuk a Vákár Lajos Műjégpályán. A miskolciak elleni büntetőlövésekkel elvesztett mérkőzés után mindenki a javításban bízott. Az összecsapást nem is kezdhetnénk jobban, Novák az első támadásunkat gólra váltja, Hurtaj jól…..
krumplee 2012.09.23 20:29:44
@alacyka: ez igen, teljesen nyilvánvaló. azt nagy butaságnak tartom én is, hogy kijelentik, mindent meg akarunk nyerni, jobban tetszik, ha kisebb arccal áll oda a csapat, sa aztán dobbant nagyot. De nem ez a lényeg, hanem a stílus. lehet kritizálni, stb. csak valahogy ez azért kúltúráltan kellene menjen. Nem rád gondolok. Azt pedig tartom, hogy hogy eddig évről évre felülteljesített a csapat.
krumplee 2012.09.23 20:30:51
@cicero77: városokat lélekszámmal én is tudok felsorolni, a lényeget nem értetted:) ne szégyelld...:)
krumplee 2012.09.23 20:36:19
@Matyi Erdelybol-www.powerplaymanager.com/r299814: Nem kételkedem abban, hogy kint vagy a meccseken, hogy bérletet veszel. Nem a csapat játéka a kérdés a kommentemben, azt látni pontosan, hogy milyen. Ez a szezon eddig leves, ez egyértelmű, ilyen-olyan okok miatt. De amit te a csapatra zúdítasz, úgy mint játékosokra vezetőkre stb. az egy picit durva. nem azt mondom, hogy az elmúlt néhány év alapján nem ezt érdemlik (szerintem nem), de olvasd vissza a kommentjeidet. Én azt látom, hogy folyton osztod a csapatodat, bíztatás, jóakarat semmi. de nem vagyunk egyformák. Nézd el nekem.
Hét csapat indul a Mol Ligában 2012.07.03. 22:38 F. Kapus..
krumplee 2012.07.04 11:46:34
@Iceblack: Megértem, hogy csalódott vagy, főleg annak függvényében, hogy akár 10 csapat is lehetett volna.
De mégis, a liga oldaláról mi lett volna a helyes lépés?
Az, hogy nem az éppen aktuális széljárásnak megfelelően hajlik ide-oda, hanem kiszámítható és átgondolt koncepció mentén működik, hoszabb távon kifizetődő lesz szerintem.

Az bizony a liga vonzerejét mutatja, hogy Szlovákiából érdeklődnek (nyilván nem extraligás csapatok, de egyszer még ez is megtörténhet:) ), Dubnicát nem engedték, ennyi. Mit tud tenni a liga?
Partizan szeretett volna jönni, technikai okok miatt nem tudott. Ennyi.

Az, hogy ennyien érdeklődtek idén, nem véletlen. Ismerik, kezdik respektálni.

Ne kenődj el a 7 csapat miatt. Gyümölcsözni fog hosszú távon a kiszámíthatóság.
krumplee 2012.07.04 16:21:02
@ViscaelBarcelona90: Azért a jútyúbon egy -két kosármeccsre keress rá, meg fogsz lepődni:)
krumplee 2012.07.04 17:05:45
@Vincenzo90: Már ne haragudj, de:

mit értesz állandóság hiánya alatt? hogy több éve létezik a liga, megteremtve a magyarországi hokicsapatok számára a komoly versenylehetőséget? vagy hogy egyértelműek a csatlakozás feltételei, az vonatkozik x, és y csapatra is?

honnan veszed, hogy a változó létszám árt a liga hírének? konkrétan melyik szponzor, támogató, vagy csatlakozni kívánó csapat jelezte ezt?

miért 0 a hagyománya? Mert több éve változatlan névvel létezk? Ha maholnap megszűnne, szerinted nem érdekelne senkit, nem lenne hiányérzete senkinek?

miért nincs szerinted presztízse? utánaolvastál annak, hogy miért szeretne csatlakozni a 2 szlovák csapat? vagy a partizan? Több posztban megjelent, világosan nyilatkoztak az érintett klubok részéről...

ne haragudj, de ennyi butaságot összehordani...
A román szövetség másfajta Mol Ligát akar 2012.05.13. 21:20 F. Kapus..
krumplee 2012.05.15 13:52:44
@kerusz: igen, értem, hogy nem támogatták a felvételét a tagok, de az ugye abban a tudatban történt, hogy megvan a 10 csapat.
Ettől függetlenül persze nyilván más oka is van, hogy miért nem támogatták, persze jobb, és egyszerűbb is lenne 10, mint 9 csapat, de nem mindenáron.
Feltételezem egyébként, hogy Csíkszereda városának nem ki többletpénz lenne a 2 csapat, ennyi utazással, de a másik oldal meg az, hogy a fiataljaik a bajnokságban játszhatnának...

Mindettől függetlenül igenis a Mol ligának kezd valamiféle "rangja" lenni, és azért visszanézve pár évvel ezelőttre ez nem semmi, gratula a kitartásért, és főképp az a fontos, amit írtál is: ez a mienk, ezt kell jobbá tenni.
krumplee 2012.05.15 14:53:33
@Ringleader: Igen, azzal nincs is semmi baj, sőt, ésszerű.
A második lebonyolítás amúgy nem rossz, ha a csoport mind az 5 tagja folytatja a superligában, csakhogy ez ott működik, ahol kiegyenlített mezőny van. Mert pl. a HSC-nek túl sok öröme nem lenne abban, ha pl a farmmal, stauával, Partizannal játszana 2 fordulót, ezek számukra, már bocsánat a kifejezésért, full érdektelenek, a DAB-bal, Miskolccal, egy esetleg erős szlovák csapattal meg csak 1-et. De a nagy távolságok miatt, kiegyenlített mezőnyben működhet is akár.
krumplee 2012.05.15 15:34:20
@Lazlee: ennyi karakter elolvasása után neked az jött le, hogy erre gondoltam? nem semmi...
A fejlődés egyik útja a jégkorongban a több országra kiterjedő bajnokság lehet. Legalábbis erre a véleményre jutott a belga és a holland jégkorongszövetség is. Megállapodtak, hogy a következő évtől belga csapatok is részt vesznek a holland bajnokság legfelső osztályában, az…..
krumplee 2010.07.23 17:41:55
@Henry The Navigator: Hát, nem is tudom...magyar-román, 9 csapat, 6-3 elosztásban, még a div1, és div2 is stimmel :))
krumplee 2010.07.23 18:21:15
@Henry The Navigator: oké-oké, de ha ettől jobb lesz nekik, hajrá:)
Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot…..
krumplee 2010.05.11 21:58:19
@horas: Azért Militót szürke játékosnak nevezni nem gyenge...Még ha úgy érted is, hogy Ibránál szürkébb. Azt az apró tényt ne feledd, hogy Ibra az európai nagycsapatok ellen mindig csődöt mondott, és Diego mit alkotott ezeken a meccseken. Most is olyan csúnya gólt lőtt, egyből fel is háborodtam:) Arról nem beszélve, hogy emberileg mennyivel jobb arc. Jól bizniszeltek Morattiék a nyáron, leendő angol bajnok leves, spanyol leves, és majd a németnek is le fog főni a kávé :)
krumplee 2010.05.11 22:07:30
@horas: Ok, nem figyeltem, vörös fátyol úszott a szemem elé, Diego nagy kedvenc:)
Mindjárt kezdődnek a küzdelmek a divízió 1-es világbajnokság másik csoportjában is. A hollandiai Tilburgban az osztrákok, az ukránok és a japánok küzdenek a feljutásért, a hollandok, a litvánok és a szerbek a kiesés elkerüléséért. Az első játéknap első meccsén az Ukrajna…..
krumplee 2010.04.19 18:55:02
@hokikori: @kolbászbableves: Én arra tippelek, hogy az ukránok és japánok a 2. helyért vívnak majd nagy csatát. Az az érzésem, hogy az osztrákok sokkal jobban kilógnak felfele, mint azt sokan gondolják.
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..
krumplee 2010.03.09 20:09:39
Azok után, hogy a finn válogatott egy rettenetes harmad alatt elbukta a döntőbe jutást, egy nappal később pontosan ennyi kellett neki, hogy megszerezze a bronzérmeket az olimpián. Itt nem az első, az utolsó felvonás hozta meg a döntést. Szlovákia negyven percen át jól csinálta.…..
Az olimpia első elődöntőjének elején nagyobb mészárlást hajtottak végre az amerikaiak, mint a kanadaiak az oroszok elleni negyeddöntőben. Kane-ék már a 13. percben 6-0-ra verték a négy évvel ezelőtt Torinóban döntős finneket. A gólgyártást Malone kezdte 2:04-nél, aztán…..
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
krumplee 2010.02.21 22:03:20
@bakker81: Na jó, persze, csak érzékeltetni akartam, hogy pozícióban vagyunk:)
Még mindig csak pislogok..
A szlovák válogatott közép-európai idő szerint hajnalban bemutatta, nemcsak az erősebb csapatok ellen képes felszívni magát, másképpen szólva nem volt véletlen a büntetős oroszverés. Északi szomszédaink csupán 10.-ek az aktuális világranglistán, a lettek eggyel előttük…..
krumplee 2010.02.21 11:56:41
@Mocsar: Én is épp erre gondoltam. Bár most a legnehezebb csoportba kerültek, azért németekkel, vagy norvégokkal szoros meccset játszottak volna. Ezen a szűk szinten már nagy hátrány sztem nekik az az egyetlen klubcsapat, mégha a khl-ben vitézkednek is. A vb-n több sót esznek meg sztem.
Máris kezdődik a csoportkör utolsó fordulója az olimpián, de a lebonyolítás sajátosságai miatt nem nagyon van esélyünk okosan megtippelni az egyenes ági negyeddöntősöket, illetve a negyeddöntőkért folytatandó párharcok beosztását. Hiszen sem az A, sem a B, sem a C csoportban…..
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
krumplee 2010.02.19 18:45:26
@okosvinetu: Az orosz hoki történetében évtizedekig lett. Most meg kezd eltűnni. Ez a bökkenő. Nekem hiányozni fog. Mint ahogy ma reggel is hiányzott...

Jézusom, hát úgy beszélsz mintha ezen az egy meccsen valami armageddon történt volna..Rossz napot fogtak ki, vszínű le is becsülték a szlovákokat, megesik. Dehát ember, láttad az utolsó két vb-t? Komolyan úgy beszélsz az orosz hokiról, mintha világvége volna.
krumplee 2010.02.19 19:43:44
@lacikaSVK: Mit akarsz, az orszgok méretéhez képest, alig van különbség:)
Mondjuk az a 142 fedett pálya nekem durván kevésnek tűnik.
Elkezdődött a jegyértékesítés a Pannon Hoki Gálára. A Papp László Budapest Sportarénában április 10-én, szombaton, hatkor Ausztria, másnap 16.30-kor az A csoportos, jelenleg az olimpián szereplő Norvégia lesz ellenfelünk. A magyar válogatott ezzel a két találkozóval zárja…..
krumplee 2010.02.19 19:18:08
@ifjvit: Mi az előselejtezőkön a 109-ben ültünk, és nem vészes, egész jól látni, igaz annak a felső részén voltunk. Sztem az a környék jónak tűnik, aki szeretne hangosan szurkolni, végre kialakulna vmiféle tábor. én megyek, ez fix.
Három mérkőzés jut szerdára is az olimpiai programban. A finn–fehérorosz magyar idő szerint este kilenckor kezdődik, a svéd–német és a cseh–szlovák csütörtök hajnalban. A tv-program itt található. Megírjuk négy csapat kezdő sorait is. Finnország kapuját…..
Szinte mindenki a kanadai és az orosz válogatott párharcáról beszél a téli olimpiával kapcsolatban, pedig nem szabad megfeledkezni az északiakról sem. Annál inkább, mert a svéd válogatott címvédő, és a finnek is roppant erős válogatottal érkeznek. C csoport. Svédország…..
krumplee 2010.02.16 19:06:48
@csatoimi: Ejnye, ejnye Imre. 10 óra.. Te nem tartod be a sebességhatárokat, ugye?!
Bolgárokról nem sokszor adunk hírt mostanában, a valaha minket rendszeresen felülmúló ország jégkorongsportja mély válságban van, legutóbb is csak egy óriási botrányra kaptuk fel a fejünket. A három plusz egy csapattal vegetáló bajnokságban különös körülmények között…..
Este megkezdődik a férfi jégkorongtorna Vancouverben. Helyi idő szerint hétfő délben kezdődött az ülés, amely végén a csapatok megnevezték végleges olimpiai keretüket. Húsz mezőnyjátékost és három kapust írhattak fel az országok, ezen a névsoron később már semmilyen…..
krumplee 2010.02.16 18:59:34
@Von Siebenbuergen: :)) Szerintem is ők durrantanak nagyot, az első háromban lesznek.
Egy vezér nem elég, huszonkettő kell a csapatba, jelentette ki Ilja Kovalcsuk, a 2009-es vb MVP-je. Ez a mondat is jelzi valamennyire, mennyire fontos a legnagyobbaknak a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornája, amely közép-európai idő szerint este kilenckor kezdődik az Egyesült…..
krumplee 2010.02.16 18:53:34
@jágör68: Ember, hát ennyi fölös dellád van:))
Mindenben felülmúltak minket, semmilyen szinten nem voltunk partnerek, mondta a 9-4-es Fehérvár–Magyarország mérkőzés után Svasznek Bence. A Stars kiváló védője éppúgy komoly következtetéseket vont le a csatából, mint Magosi Bálint, a Dab.Docler fiatal támadója, vagy…..
krumplee 2010.02.15 09:28:44
@budaijegesmedve: "így csak a csoda segíthet a csapaton Ljubljanában a sokkal erősebb szlovénok ellen." Na látod, szerintem így nem szabad hozzáálni a dolgokhoz, mert
1 - 2008-ban az ukrán nem voltak sokkal magasabban jegyzett csapat mint mi?
2 - A két szlobén ebel csapat idén csak szagolhatta a volán nyomait. És ott is vannak légiósok. És egyébként is, a szlovén csapatot messze nem érzem annyival magunk elött, hogy félni kelljen.
3 - És egyébként is, csak úgy lehet kimenni, hogy a jégbe masszírozzuk őket, máshogy nem is lehet, akkor el se induljunk.
Aki mást mond, azt úthenger elé kell rakni, és kész:))
krumplee 2010.02.15 10:52:33
@lbsz: Ha rám gondolsz, nem abból indultam ki. Az egy szempont. És önbizalomerőstőnek jó. Az ellenfelet tisztelni kell, de semmi több. Én nem szeretem a felesleges riszpektet , sokkal jobban szeretem, ha a pozitívumokat sulykolják, persze úgy, hogy tudatosuljon mindenkiben: meg kell szakadni. Nem kell túlzottan tisztelni az erősebbet, oda kell állni , és kész. Ebben pl Cortina nagyon jó volt szerintem, remélem ez a mentalitás fog látszódni majd Sator alatt is.
krumplee 2010.02.15 12:33:54
@gogosz: Hát persze, de pont a válogatotton éreztem, hogy azért ez nem reménytelen. Igaz, a vb-n a végére elfáradtak fejben, de az más kaliberű torna volt,sok tekintetben teljesen új érzések, impulzusok voltak és lehet abból is tanulni. Ez div.1, ezt szinte mindenki ismeri, és egy nagy meccs lesz v.színű (nem lebecsülve pl a lengyeleket vagy a britteket). Úgy kell nekimenni, ahogy a szlovákok és a f.oroszok ellen is tettük.:)
Február 16-án, kedden kezdődik az olimpia férfi hokitornája. Fontos tudnivalókat szedtünk össze. Akik a televízióban szeretnének jégkorongot élvezni, azok kedvéért egyik kedves kommentelőnk, pityu65 segítségével egybegyúrtuk a teljes kínálatot. Az M1, az M2 és az Eurosport…..
Három nap van hátra az olimpiai férfi jégkorongtorna nyitómeccséig. Bemutatjuk a résztvevőket. Az A csoporttal kezdünk, annál inkább, mivel az első találkozót éppen ebben a négyesben rendezik, kedden 21 órakor az Egyesült Államok Svájccal játszik. A csoportbeosztásoknál a…..
krumplee 2010.02.14 15:04:16
@csatoimi: Így van , úgy érzem az utóbbi években csak ők tudják tartani a lépést az említett kettővel. Cseh, finn, nem érzem őket olyan klassziscsapatnak mint a másik három. Usa számomra örök rejtély, én úgy érzem,mivel tengerentúli bíráskodás lesz, elődöntőben bent lehetnek. Többi csapat esélytelen.