Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem vagyok itt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Papp-Felber Anita Mindig megdöbbenek azon, hogy a vezető hírek alatti kommentekben mennyi gyűlölet és rosszindulat van. Vagy közöny. Vagy undor. Vagy okoskodás. Itt le is írom gyorsan, hogy a napok óta terítéken levő szexuális zaklatásról írok, így akinek unalmas a téma, zárja be a…..
"Hallod, állj fel és takarodjál innen, a kezed-lábad eltöröm, te faszfej!"..
Választottam Mi ez a tünti itt 2017.04.15 12:19:25
Jaj, hagyjuk már azt, hogy itt csak pár ezer ember hőzöng, és hogy nyugodjanak le, menjenek inkább csak szépen haza. Tévedés, hogy ez kevés lenne, ne kicsinyeld le, ne legyints rá. Mondok egy idevágó, és nem is elrugaszkodott példát: ha kimegy háromezer ember a hétvégi Fradi-meccsre szurkolni, az…..
Van benne valami gyomorforgatóan abszurd, hogy pártmunkás bíró és pártmunkás ügyészség ítél közmunkára egy olyan embert, aki évek óta tényleg a közjóért küzd, a közérdek a mindene. Akik kifejezték a véleményüket, azokért most egyesével megy a hatalom és annak gyáva csatlósai. Most kell hangosan…..
Szinte állandó dilemma a munkavállalók körében, hogy megszerzett tudásukat milyen cégeknél kamatoztassák. Sokan azt gondolják egy multiról, hogy mivel nagy, összetett rendszereken alapuló vállalat, sokkal személytelenebb az ott uralkodó hangulat. De fontos felismerni, valójában milyen előnyökkel,…..
nem vagyok itt 2017.04.12 16:14:07
@Spacecake: pont az ilyen segg-szarusítókból van már sok gyári melósnak elege.Nem tud SAP-t kezelni, szerintem azzal sem vagy tisztában, hogy a dolgozóitok mit tudnak. Bullshitet azt bezzeg tudtok nyomni, papíron, e-mailben.
nem vagyok itt 2017.04.12 16:15:08
@Hollandexxonvaldez: 100%-ban egyetértés