Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bhead

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtunk róla, hogy Louis CK, félig mexikói, félig magyar származású komikus legújabb sorozata, a Horace and Pete's, crowdfunding (közösségi finanszírozás) keretében készült, de nem hozta vissza a gyártási költségeit. A komikus, aki híres újító módszereiről, a…..
Mi ötször forróbb bolygónkon, mint a Nap körüli légkör? Hogy vezet egy fonalféreg legoautót? Miért szúrjuk el a matektesztet? Mi köze a napraforgónak a radioaktivitáshoz? Mit köszönhet az űrkutatás egy katolikus papnak? Mennyi ideig kellene vezetnünk, ha autóval szeretnénk bejárni az univerzumot?…..
Az oldalon páran már összeállították a kis listájukat azokról a rendezőkről, akiket ők jónak tartanak. Sokáig gondolkoztam, hogy nekem is illene egy hasonló listát összeállítani. De azután rájöttem, hogy nem tudnék összeszedni tíz olyan direktort, akinek munkájával…..
bhead 2015.04.01 08:21:00
2014-ben több filmmel is jelentkezett (pl. Non-stop, Sírok között), majd (Amerikában) év végén, nálunk most januárban harmadszorra is bosszút esküszik családja védelmében. Ezúttal azonban nem rabolnak el senkit, felesége meggyilkolásával vádolják meg. No de miért is kedveljük…..
bhead 2015.01.08 11:14:00
Filmbook DŰNE (1984) 2/2 2014.12.16 06:00:00
És most, a jövendölés. Jönni fog valaki. A hang a külvilágból, elhozva a Szent Háborút, a Dzsihád-ot, ami megtisztítja az Univerzumot, és kivezet minket a sötétségből...
bhead 2015.01.07 12:28:51
Az indiai Big Brother műsorhoz szerződött Kim Kardashian, azt még nem tudni, hogy a fenekét is viszi-e majd magával. Kardashian most szombaton csatlakozik majd Mumbaiban a műsor 12 szereplőjéhez. A műsorban, ami Indiában Big Boss néven fut, korábban feltűnt már Pamela Anderson és…..
bhead 2014.11.17 11:37:02
IVAPlayer.init('z2tvdiv', { customerid: 789043, publishedid: 935264, reporttag: 'zap2it-embeds', autolist: '', minrate: '', maxrate: '', playerid: 850 }); Egy vicc is kezdődhetne így, de nem ez a helyzet: bemutatjuk a szeptemberben kezdődő Survivor: Blood versus Water 2 szereplőgárdáját,…..
bhead 2014.08.28 10:16:21
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Nyolcvanötödik vendégem a francia Emmanuel Bernard (27) Párizsból, 2 éjszakát maradt nálam. 2011 óta CS tag, 5-5 vendégtől és vendéglátótól van referenciája, de ennél sokkal több hosztolási tapasztalata van, mert a lakótársa nagy kanapészörfös, főleg ő kapta a…..
A spanyol filmgyártást sokáig béklyóba kötötte Franco diktatúrája, majd 1978-ban kialakult a demokrácia, amitől a filmiparuk új lendületet vett és hamarosan Európa közvetlen elitjében találták magukat. Világszerte ismert rendezőket és színészeket termeltek ki, na meg…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.06.05 09:30:00
Darren Aronofsky az HBO-nak dolgozza majd fel Margaret Atwood írónő scifi-trilógiáját (Oryx and Crake, Year Of The Flood, és MaddAddam) MaddAddam címmel. Az elég sötét jövőképet lefestő regényekben nagyvállalatok irányítják a világot, a génmanipuláció és módosítás…..
Objektív kritika nyilvánvalóan nincs, úgyhogy (kis túlzással) már most ki is jelentem, hogy a Snowpiercernek ott a helye minden idők legjobb science fiction filmjei között – szerintem. A lényeg, hogy nagyon jó, és éppen ezért nagyon szomorú, hogy hazánkban sajnálatos módon eddig…..
A tavalyi Tanya Roberts-posztomon felbuzdulva idén új cikksorozatot indítok: minden héten újabb Bond-lány ürügyén írok majd pár bekezdést a 007-es franchise-ról! Az első "csütörtöki csöcsös csaj" természetesen az első Bond-lány, Ursula Andress lesz, aki egyébként majdnem…..
bhead 2014.02.07 09:03:53
@Brandon Frazer: Az Bo Derek volt.
Jon Stewart az egyik legismertebb műsorvezetőnek számít az Egyesült Államokban, Daily Show című műsora nagy sikerrel fut a Comedy Centralon. A szokásos forgatókönyv szerint Stewart mindent kifiguráz, és mindenből viccet csinál. Így tett a legutóbbi PISA-féle…..
Az idei tévés évadban egyelőre 23 sorozat mutatkozott be, ezek közül kettőt (Lucky 7 és We Are Men) már elkaszáltak, egyet berendeltek újabb évadra (Sleepy Hollow), egy (SHIELD) pedig megkapta a teljes évados berendelést. A többiek sorsa bizonytalan, de hogy mennyire azt legjobban a…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
IDDQD A hajam még mindig tart 2010.09.23 10:51:00
A retrótúltengést ellensúlyozandó, jöjjön most egy techdemó a Game Developers Conference-ről, az izlandi CCP programozóitól, akik ugyan az űr-mmo Eve Online-ról ismertek, most mégis egy olyan technológiát mutattak be, ami egészen más játékstílusokba illik. Nem mondom, hogy…..
Mióta Tina Fey lelépett a 30 Rock-ba, az SNL-nek nincs olyan női szereplője/írója, aki igazén fazont tudna szabni a műsornak. Kristen Wiig jó, de Fey mainstreamebb volt nála, és a műsornak sürgősen szüksége van egy pótlékra. A legújabb hírek szerint már meg is találták, a…..
Subba Képrejtvény 2010.06.21 12:19:00
   uɐɯpıʞ ǝloɔıu ..
bhead 2010.06.21 12:41:31
Az idei évad a Hősök vs. Gazemberek témakörre fűzi fel a Survivort, azaz a korábbi kiadások legemlékezetesebb hőseit, a szerethető jófiúkat és csajokat ereszti össze a közutálatnak örvendő gazemberekkel, akik azért sokkal érdekesebbek, valljuk be. Az ugrás után lesz két…..