Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nordsee

0 bejegyzést írt és 634 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cecilia Westbrooknak egyszer csak becsillant az agyába, ha van geci (höhö) alapú konyha, miért nincsen sunaszaftos is? Erre fogta a fakalánt, megkapírta vele a hüvelyfalát, azt belemártotta a tejbe és várt. És mivel a punában csomóféle bakrétiumok is vannak, ezek elkezdték…..
nordsee 2015.02.11 09:12:48
Subba Subba tetkó: Kanye 2014.07.07 12:27:00
Akkor mégiscsak igaz, hogy Kanye egy segg..
nordsee 2014.07.07 19:48:10
Az Alkotmánybíróság nem babrál tovább a tankönyvtörvénnyel, ezek szerint minden úgy fasza ahogy van. Helyettük is babrál viszont a már fél lábbal az ajtón kívül lévő Raúzsi nénnye, aki nem képes a tanárok-tanulók szívatása nélkül szépen csendben elvonulni nyugdíjba. De…..
Napok óta rendkívül ideges hangú kommentek születnek a SportKlub Facebook-oldalán, mivel az olasz- és francia futballmeccsek közvetítési jogait a magyar piacon birtokló csatorna műsoráról egyszer csak eltűntek a meccsek, és erről senkit nem értesítettek sem a weboldalukon, sem a…..
nordsee 2014.02.10 16:05:04
@s4tch: Arra leszek kíváncsi, hogy mikor lép valamelyik óriás (Google, Apple, Netflix) a pay-per-view sreamek irányába. Szívesen fizetnék egy-egy meccsért párszáz forintot. Az UEFÁ-n is lehet eseti meccssztrímet venni állítólag 2 euróért. Gondololom a TV-lobby nagyon betart egyelőre. A VB-selejtezőket a youtube nyomatta élő streamen, nagyon jó minőségben.
@Patreides: Nekem ilyen gondom nem volt soha, de lehet csak az OSX miatt.
nordsee 2014.02.10 16:38:47
@s4tch: Ja, te voltál? Olvastam. Megzavart a nicked :)
Az a baj, hogy a világnak a valódi piacot képező részén nem akkora gond ez, mint ebben a kis zavarosban. Itt még az is gond, hogy az egyik nagy TV szolgáltató nem megy be a másik földrajzi területére, nem hogy egy szolgáltatónál tudnád nézni a téged érdeklő közvetítéseket.
A Vadon szava és az amerikai aranyláz romantikus történetein, a természet ellen küzdő, és ebben (hősiesen) elbukó vagy diadalmaskodó kisember sorsán felnőtt nézők könnyes szemel fogják követni a Discovery Channel első drámai sorozatát a Klondike-ot, amit egy Charlotte Grey nevű…..
Sejtettük, hogy valami hasonló számokat fog hozni a premier, (mondjuk inkább 12-13 százalékot tippeltünk neki 18-49-ben) így annyira nem lepődtünk meg a Nielsen nézettségi adatain, de az akkor is durva, hogy tegnap este 19:00 és 21:00 óra között a kereskedelmi célcsoportban az RTL…..
nordsee 2014.01.13 16:47:23
@Vittore.: Nem véletlenül indították a holtszezonban. Mindenhol csak ismétlések mennek, a piac pang, ez a frissesség kurva sok reklámozot hoz elsősorban az RTL.nek, ráadásul felfutattja az új csatornát, mindemellett fillérekből megvan. Infrastruktúra, know-how minden adott.
A kilencedik adással egyelőre elköszönő Vudersőn és Zuperszexi szerkesztői úgy lehettek a tegnap este adásba kerülő átmenetileg utolsó kiadással, mint egyszeri turista a las vegasi kaszinóban eljátszott kajapénzzel, most már dobjuk utána az utolsó húszdollárost is, nem…..
nordsee 2013.12.09 13:42:16
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
nordsee 2013.11.15 12:38:20
A tévésorozatok egyik régi rákfenéje volt, hogy igazán jó, karakteres és egyben ismert arcok nem nagyon írta alá hozzájuk, mert a szerződések túl hosszú távra szóltak, a meló túl fárasztó és monoton volt, amit van, aki nehezen tűr, van aki viszont kifejezetten élvez - lásd…..
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
nordsee 2013.10.07 14:56:41
@áasdklfjáasn: Külön köszönet, hogy politikai preferenciáimat egy ripacs ripacskodásainak szóvátételéből meg bírtad állapítani. Aszthiszem projekciónak hívják, de pszichológus olvtársak majd kijavítanak.
Ám ugyanitt te ezt írod: "Az meg már régen szar, ha a tiszteletet csak az mutatja, hogy valaki magázza a másikat. Annak ugyanis semmi köze a tsiztelethez, inkább a modorossághoz van."
Ezek szerint vagy nem értetted mit írtam, vagy nem is érdekel, mindkét esetben teljesen felesleges volt válaszolnod a bejegyzésemre.
nordsee 2013.10.07 16:19:06
@áasdklfjáasn: Muhaha, hogy törhetnék ki, azt sem tudom mi az.
"Szélsőjobbos vagy" <–>"a minősítéseken látszik" ez is nagyon jó. Érzed azért a lábonlövést-e? Elvtársam, mond, akarsz-e lenni? Csóórikám…
Egyébként, melyik fasisztoid "minősítés" bántotta meg törékeny liberális lelkedet? A ripacs vagy a modoros?
nordsee 2013.10.07 16:31:58
@áasdklfjáasn: Te beteg vagy. :))
Subba Bieber Top10 bénázása 2013.03.01 14:00:00
Éljen az ünnepelt! Születésnapja előtt tisztelegve nézzük meg ennek a kisfasznak a legjobb beégéseit. ..
Mark Wahlberg, az egykori Marky Mark, a New Kids on the Block egyik volt tagja néha berúg egy kicsit, amivel senkinek semmi baja nincs, amíg otthon csinálja, vagy legalábbis nem kamerák előtt, ugye. Jó, a fenti videó láttán azt mondjuk mi is, hogy igyon még többet, és csak úgy…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..
nordsee 2012.11.07 09:43:47
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
Alex és Nica jegyben járnak, az esküvő előtt úgy gondolják, hogy még kirándulnak egy jót. Telepakolják hátizsákjukat és a Kaukázus felé veszik az irányt. Ott egy idegenvezetőt kérnek meg, hogy vezesse őket körbe a vadonban, mutassa meg, mit érdemes megnézni. Csodálatos…..
nordsee 2012.10.25 11:27:49
Subba Hoppá! Die Hard 5 Trailer 2012.10.05 09:23:17
nordsee 2012.10.05 11:15:26
@Jonathan Higgins: Semmi számmisztika, csak februárra nem szokás betenni olyan filmet amitől nagy bevételt vár a forgalmazó. Május második hetétől indul a blockbuster szezon (valamint december teljes hónap). Aki februárban mutat be ilyen filmet az fél beereszteni a nagyok közé. Valószínűleg a silány színvonal miatt. És akkor meg is van a válasz miért a kies Magyarba forgatták. Elvárt kis haszon, kis költségvetés.
nordsee 2012.10.05 11:53:21
@Jonathan Higgins: Itt van a februári nyitóhétvégék all time listája:
boxofficemojo.com/alltime/weekends/month/?mo=02&p=.htm
Nem túl acélos.
Az összes többi die hard május-júliusban érkezett
boxofficemojo.com/search/?q=die%20hard
Bár egy százast így is össze tud kalapozni, világszerte meg egy olyan 350 m$-ra jó lesz. Szóval kaszálhatnak, én is dobok bele, alighanem.
A TotalFilm összeállította minden idők 50 legnagyobb csalódást okozó filmjének listáját, s valljuk be ilyen listát is ritkán látunk mostanában. Sok helyen bele lehetne kötni a listába, kezdhetnénk azzal, hogy miért nincs a listán egyetlen Alkonyat-film sem, vagy hogy a Lány a…..
nordsee 2012.08.28 13:13:44
@scottish: Jó meglátás! Ami félig viccnek indult, de sajnos pont a tömegkommunikáció ilyen fejlettségével lehet akkora hype-ot generálni egy-egy film körül, ami aztán így ülepszik le.
Egyébként egy-két kivételtől eltekintve jó a lista.
nordsee 2012.08.28 13:50:49
@scottish: Egyrészt a hype, másrészt meg azidőtájt fogyott el az ötlet a filmgyártásból. Eredeti forgatókönyvet csak az ilyen Alexander Payne féle rendezők meg a független stúdiók engedhetnek meg/mernek megengedni maguknak. Ebből kifolyólag kis költségvetésűek. Anno eredeti ötletből készültek a blockbusterek is. Manapság ami nem képregényből, videójátékból, társasjátékból(!), bestsellerből, előző filmből készült, arra egy kanyit sem adnak a stúdiók. Kis túlzással.
..
nordsee 2012.08.09 19:05:48
@Az igazi Trebics: Tényleg, ha neki(k) lenne egy ikerpárja, akkor az hányfejű lenne? Egyáltalán az még akkor ikerpár-e?