Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sue D.

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sue Dylen írói oldala Nana 2019.12.24 10:24:04
Első – Miért nem emlékszem arra, hogy valaha Kahlónak hívtak? Ez lehetséges egyáltalán? – ordított Nana magából kikelve.– Elég legyen – kiabált vissza Lazaro is. – Aurora, Battista! Menjetek fel a szobátokba. A lányom dühösen pillantott rám, Battista meg csak vigyorgott, ő élvezte a cirkuszt és azt…..
Sue Dylen írói oldala KAHLO 2019.10.20 15:11:06
Kahlo, a rosszfiú című regényem 2019. augusztusában jelent meg. Ha szeretnél beleolvasni, alább találsz két rövid részletet! Ha többet szeretnél tudni az írásaimról és rólam, csatlakozz hozzám a Facebook oldalamon!   FÜLSZÖVEG: Kiszállhat ​valaki élve egy drogkartellből?Lazaro Kahlo a kolumbiai…..
Enzo és Tilda című regényem 2018. novemberben jelent meg. Ha szeretnél beleolvasni, alább találsz két rövid részletet! Ha többet szeretnél tudni az írásaimról és rólam, csatlakozz hozzám a Facebook oldalamon!   FÜLSZÖVEG: A boldogságot nem csak elérni nehéz. Megtartani valódi küzdelem!Tilda, a…..
A római szerető című regényem 2018. májusban jelent meg. Ha szeretnél beleolvasni, alább találsz két rövid részletet! Ha többet szeretnél tudni az írásaimról és rólam, csatlakozz hozzám a Facebook oldalamon!   FÜLSZÖVEG: Léteznek sorsszerű találkozások. Van végzet. Matilda élete fenekestől…..
A könyveimet az alábbi linken vásárolhatod meg tőlem:  Ide kattintva vásárolhatsz  A római szeretőt megrendelheted a következő könyvesboltokban is: Bookline: bit.ly/2BEr1W2Libri: bit.ly/2MM3pDeÚj könyvek: bit.ly/2p4CAwm Enzo és Tildát megrendelheted a következő könyvesboltokban…..
Az utam utolsó harmadához érkeztem, a hat állomásból álló körútból még Firenze és Pisa van hátra. Bevallom kezdek fáradni, reggelente sajog minden porcikám, de nem vesztettem el azon lelkesedésemet, hogy minél több helyre jussak el. Montepulciano - Chiusi - Firenze a mai útvonal. Nagyon élvezem az…..
November 19-én Nemzetközi Férfinap van. Töredelmesen bevallom, hogy én tegnapig erről nem tudtam. Pedig a nagyvilágban 1999 óta terjed, de hazánkban is majdnem tíz éve „jegyzik” ezt a jeles napot. Egy gondolatsort indított el bennem a Férfinap ténye. Számtalan írás foglalkozik az anyaság…..
Tehát a harminchatodik születésnapom reggelén elindultam a következő szállásomra, Volterrába. A hosszabb, de a kis falvakon átrobogó buszos közlekedést választottam. Pontederában kellet átszállnom egy másik járatra, az már a célomig vitt magával. Élveztem ezeket az utakat, mert turista szinte mindig…..
Ahogy már az előző bejegyzésemben is említettem, életemben akkor feszegettem leginkább az önzésem és a saját korlátom határát, amikor úgy döntöttem, hogy elutazok két hétre Toszkánába. Végig naplót írtam a két hét alatt, de akkor is emlékeznék minden helyre, a kétségeimre és a félelmeimre, ha nem…..
  Ma reggel több cikkel és gondolattal találtam szemben magam, ami korábban engem is nagyon foglalkoztatott. Hol van a határ az önző és az önmagáért kiálló anyuka között? Létezik egyáltalán egy szofisztikált határ, vagy összemosódik manapság a kettő. Mennyi idő, pénz és energia jár egy nőnek olyan…..