Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick@Day

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Ahogy azt tegnap megígértem, letöltöttem a Real Racing 2 HD-t a tabletre - az ára 8 euró, 2100 forint -, egészen pontosan az 1.1-es verziót, mert ez már képes arra, amire egyetlen elődje sem: hdmi-n keresztül a tévével összekötve akár 1080p-ben is lehet élvezni a száguldást.…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
A CBS feleslegesen aggódik az imidzse miatt, a Hollywood Reporter felmérése szerint ugyanis minél több kokót szív fel Charlie Sheen a pornós ribancok seggéről, annál nagyobb népszerűségnek örvend - legalábbis a fiatal férfiak körében. A Két pasi meg egy kicsi főszereplője most…..
Nick@Day 2011.02.10 21:24:25
Nos, sejthető volt, hogy Charlie Sheen legutóbbi kilengését már nem nézi ölbe tett kézzel a CBS. A network egy hónapja már kilátásba helyezte, hogy ha Sheen nem változtat életmódján, kénytelenek lesznek lépéseket tenni - lehetőségeik nagyjából két dologban merülnek ki: vagy…..
Nick@Day 2011.02.01 09:31:09
@sixx:
torrenten nagyon ritkán akadály, h mi került már "adásba"
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
Nick@Day 2010.12.08 15:14:59
@Desmond77:
Aki meg bejárással 14 órát dolgozik hét közben, netán a szombatot nem bevásárlásra szánja, az menjen templomba ostyáért.

Ha Ausztria, Németország és Olaszország is Ny-Európa, el kell keseritselek, az üzletek nagy része vasárnap is nyitva van - Ausztriában például előfordul, hogy egymást váltva (pl. amikor a Hofer be van zárva, a Lidl van nyitva).
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Nick@Day 2010.11.22 02:43:42
A karácsonyi ünnepek alatt utazni horror. Tömeg van, a repülőgépen garantáltan melléd ültetnek valakit, a csomagod nem fér el a fejed fölötti tárolóban, mert már valaki odapakolta a dutyfreeben beszerzett karácsonyi ajándékait. Hosszú a sor a check-innél, a biztonsági…..
Egy reklám sikerét az is mutatja, hogy mennyire sikerül a fogyasztók fantáziáját megragadnia, hogy azok önként és dalolva vigyék tovább annak valamelyik elemét, vagy akár az egész koncepciót. Itthonról így hirtelen a büszkemagyaros-petőfis-énígyszeretlekmagyarországos reklám…..
Nick@Day 2010.11.18 03:21:22
@ave:
UK-ben ez a csaj a csucs az biztos.

Mo.-n azert egy kicsit magasabb a lec - emlekeim szerint.
A nyolcvanas évek óta nem nagyon volt ilyen, de most úgy tűnik, az Apple lenyomta a Nagy Gonosz Ellenséget. A kaliforniai vállalat negyedéves bevétele ugyanis 20 milliárd dollár volt, amihez képest eltörpül a Nagy Gonosz Ellenség most bejelentett 16,2 milliárd dollárja. Az Apple…..
Alapvetően nincs sok értelme az Apple-t egy összesített mobiltelefon-eladási listára helyezni, inkább az okostelefon-piacon érdemes vizsgálódni. Az, hogy egy helyet felugrott az IDC mobileladásokat vizsgáló listáján a cupertinói cég, még korántsem annyira érdekes, mint az, hogy…..
Nick@Day 2010.10.31 13:19:04
@skaven:
Az Appleblog amerikai statisztikákból dolgozik, amik szakmai körökben finoman fogalmazva nem mérvadók. Az USÁban a worldwide, global kifejezések gyakran takarják az USA + Kanada piacot együtt, kihagyva az okostelefonok legnagyobb ország piacait, pl. Japánt (ahol a Sharp és a Kyocera a piacvezető, ráadásul olyan okostelefonokkal, amiről még Európában is csak álmodnak); Kinát (ahol a Meizu az 1. eladott darabszámban, a világ messze legnagyobb mobiltelefon piacán) ; és Indiát (ahol a Nokia piaci részesedése 60% feletti, megszorozva 400 millió előfizetővel); és az EU-t, ahonnan az okostelefonok elindultak.
 Szeptemberre készül el az egészségügyi akcióterv – jelezte a minap egy interjúban Réthelyi Miklós nemzeti erőforrásokért felelős miniszter. Hogy mit fog tartalmazni a koncepció, arról ma még keveset lehet tudni, ám a közelmúltban felröppent hírek szerint, az…..
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
Egyre több forrás erősíti meg, hogy a Google kereső egyeduralma megtörik az Apple mobiltermékeiben, de míg a korábbi hírek arról szóltak, hogy a Microsoft egy az egyben leváltja a Google-t, amivel hivatalosan is aláhúznák, hogy a cupertinói cégnek többé nem a redmondiak jelentik…..
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..
A legfrissebb negyedéves Symantec összefoglalóból az derült ki, hogy Magyarország a 9. helyet foglalja el a botnet fertőzött országok sorában. Ha ez így van, érdemes lenne több figyelmet fordítanunk a védelmünkre. Az ESET egy listában foglalta össze, mikor kezdjünk el gyanút…..
A Kínai GP utáni sajtótájékoztatón is téma lett az izlandi vulkánkitörés, ami megbénította Európa légiközlekedését. Kínai újságíró: "A vulkán miatt az európai reptereket lezárták, mihez kezdenek így?" Jenson Button: "Úgyis nyaralni akartam a hétvégéig,…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..
  Női autó, most már biztos. Ezt a meredek szögben álló pedálsort tűsarkúban kell taposni. Vélemények azonos című írásunkról...
Nick@Day 2010.02.09 17:51:56
@ommm:
baráti körben van mind2, a Panda 2009-es, a Spark 2008-as, konkrétan ennyibe kerültek, nemtom mennyi volt a listaáruk, de nem is fontos,
nem hitelezve

Nem bántásnak szántam, de 2,3 M Ft csak akkor nem sok, ha az "akciós" (valóságos) ár 1,6 körül lesz, ezért a kategóriáért nem hiszem, hogy többet lehet kérni

c'est la vie