Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamek

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ezt vártuk. A bukaresti zakó után egy ország drukkolt, hogy az újpestiek győzzék le idehaza a szebb napokon jóval erősebb játékerőt képviselő Steauát. Azonkívül, hogy láthattuk, a magyar ezüstérmes csapat képtelen átlépni önmaga árnyékán, bőven találkozhattunk…..
2007 júliusában támadt egy ötletem: csinálni kellene egy ilyen izét... És azt hiszem, ezeknek a magas szintű minőségi elvárásoknak sikerült is megfelelnünk. Mára a Geekblog - ezek vagyunk mi, csak segítségképpen mondom - több ezer napi olvasóval büszkélkedhet (losers...), mi…..
Adamek 2009.07.17 11:48:25
@xstranger: Vagy ha nem ő miatta akkor Erdély miatt.
Tény, hogy neki itt helye van.
Egy évvel a dél-afrikai világbajnokság előtt monstre VB történeti sorozatot indítunk vasárnaponként, mely során a Rádió Q-val együttműködve ötven héten keresztül ontjuk magunkból a triviákat, a tornák legnagyobb alakjait, érdekességeket és egyéb háttéranyagokat. Az etap…..
Érdekes dolgok történtek Fehérváron. Annak ellenére, hogy bejelentették, hogy mindenképpen neves, külföldi edzőt szeretnének a Vidi kispadján látni, szerdán kijelentették, hogy a sportigazgatói posztot betöltő Mezey Györgyöt nevezték ki edzői posztra – ez lett hát a…..
A 2009-2010-es BL csoportkörének sorsolásán valószínűleg sokan lesznek azok, akik az üstöküket vakargatják majd és nem tudják hova tenni, de még csak Európa térképén nagyjából belőni sem az Unirea Urziceni csapatát. Hogy mi lehetett ennek a román szinten is kiscsapatnak a…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
Adamek 2009.01.12 11:42:25
@görcs: "Olyan nincs, h vkinek van pénze autót fentartani, de a 300ftos jegyre már nem futja."

Fogadunk?

300-ból még nem jutsz messze amúgy.
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
Adamek 2009.01.12 00:29:31
@Rompez: Jól van.
Viszont hajléktalan szagom van és mindig a kocsimban szoktam nagyvécézni valamint véreset köpködni.
Biztos, hogy akartok holnap a BKV-n engem?
Állítólag éppen december 24-én regisztrált az iWiW-be a négymilliomodik felhasználó. Még ha inkább píárfogásnak is tűnik a karácsonyi történet, a 4 millió megdöbbentően nagy szám. Azt jelenti: szinte kivétel nélkül regisztrált már az iWiW-be minden magyar netező.Ha már…..
2009 első bejegyzését epres négercsók becenevű olvasónk küldte. Remélem már mindenki kipihente a szilveszteri buli fáradalmait, most lehet a történetre koncentrálni! Kommentelni kötelező :)!Figyelem: A jövőben hétfőtől péntekig jelennek meg új levelek az oldalon, hétvégén…..
Adamek 2009.01.02 14:30:15
@Metal Warrior: Ez a blog ezért van. Rinyálni a szar melóhelyek miatt (jogosan vagy affektálásból, egyre megy)
A siránkozás igazad van semmire sem jó, de itt helye van, ez a hely erre vala teremtve.
A hülye pedig én vagyok, mert kaja helyett olvasok/írok ide :)
Adamek 2009.01.02 15:07:24
@viera: "az, hogy Budapesten egy álláspályázat kiírásakor már eldől, hogy ki fogja azt betölteni az esetek 99,9%-ban nem igaz. (A fennmaradó 0,1%-ot azért hagytam, mert egy-két pályázat kapcsán én is hallottam ilyen legendákat, de azokat az élet eddig még nem igazolta - de ki tudja?)"

Nos, én egy legenda vagyok akkor. 6 állást nyertem el eddig úgy, hogy nem pályáztam, de meg volt hírdetve mert kötelező volt, (ebből egy kőkeményen közalkalmazotti!)
Pályázat útján eddig egyetlen helyen nyertem (oda végül nem mentem :) )
Szóval óvatosan az ilyen 99,9%-os mundérvédő dumákkal.
Adamek 2009.01.02 18:23:29
@viera: Így igaz, de te azt írtad, hogy Budapesten 99,9% és nem azt, hogy az A-PECH nél.

Amúgy én is jártam már úgy, hogy behívtak egy helyre és mire 1-2 napon belül beértem rejtélyes módon betöltötték az állást, majd felajánlottak egy másikat ha már megszivattak. Elvállaltam és jól bele is buktam, mert közöm nem volt hozzá :)
 Egy gyors lefolyású betegség után kellett ma hozzálátnom a felhalmozódott tennivalóknak, az első dolgom a gáztámogatás igénylőlapjának kitöltése volt, tekintettel arra, hogy december 31-ig postára kell adnunk, ha a támogatás folyamatosságát fenn akarjuk…..
Adamek 2008.12.30 23:23:27
@Strici: Ezt most tényleg én válaszoljam meg? :)
Talán ŐK megmondják.
Adamek 2008.12.30 23:26:01
@Zelefánt: Már írtam, nem feltétlen az utolsóra kiváncsiak. A havi átlagodra az utolsó 12 hónap alapján. (én is sokat olvasgattam, nem egyértelmű első olvasásra - talán nem véletlenül fogalmaznak így..., de sokat segített a gyik.pdf)

Adamek 2008.12.30 23:29:43
@Strici: Jók vagyunk, na.

Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Az benn volt! Ötszáz 2008.08.31 16:38:00
Ötszáz bajnoki istentelenül sok. Ebből a bajnokságból főleg. Belegondolok, ha csak a felét vesszük és végignézzük...hhhh, ne is részletezzük. Átszámolva tizenöt év a kapufák és a gólvonal társaságában. Vetődések salakra, fűre, sárba, hóba, temérdek repülés és…..