Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krajcsó András

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Giligán Gombányolás! 2018.01.09 08:22:30
Sziasztok!   Múlt héten szép időnk volt, nemrég sok eső is esett és ez gombászatot jelent!!! Kedden és szerdán (szeptember 26, 27) szerencsénk volt időt szakítani gombászatra.  A szokásos módon indult: Béla eljön értem, amíg megiszik egy kávét, én addig összekészülök, majd irány a Berettyó…..
Giligán Moholon jártunk! 2018.01.09 08:21:54
Sziasztok! Egy szárnyait bontogató programsorozat keretein belül Moholon jártunk, ahol partnerszervezetünkkel a Zöldike Természetvédelmi egyesülettel karöltve megtartottuk első, rendhagyó ismeretterjesztő előadásunkat a helyi általános iskola tanulóinak.    A Madárkertben (egy kis zöld terület a…..
Sziasztok!    Sikerült beszereznünk az üzembe egy 50 literes Vares rozsdamentes, hidraulikus gyümölcsprést. Így új lehetőségek nyíltak meg számunkra az ivólé gyártás területén!    Kipróbáltuk, jól működik, már csak az almára vár! ;)  ..
Giligán Tehenek nyomában 2017.05.24 08:49:27
  Sziasztok! A tegnapi nap nem várt fordulattal ért véget. Délután az egyik szomszédom invitálására bicajra pattantam és meglátogattam a pusztán. Rövid kerékpározás után kiértem a tanyára. István kislányával épp a kihajtáshoz készülődtek. Letettem a kerékpárt, bemutattak a kutyáknak, megmutatták…..
Giligán Az elfelejtett kapa. 2017.04.28 08:59:55
Szervusztok! Hol is kezdjem... Először is, nem tudom szavakba önteni, mennyire nehezemre esett, esik belevágnom. Így hát, csak egyszerűen elkezdem. András vagyok és önkéntesnek érkeztem Túrkevére, a Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesülethez a "napfényes" Szegedről. Ittlétem nem…..