Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendeguz..

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek feladvány élettapasztalat teszteléséhez: ha egy szolgáltatónál szerződéskötéskor megadhatunk - egy létesítési helyet- egy számlázási és- egy értesítési címetaz hányféle módon okozhat problámát nekünk a későbbiekben? Bónuszkédés: tippelje meg, mennyi idő alatt jut el fizetési meghagyásos…..
Bendeguz.. 2017.07.23 15:55:07
@Sam Crow: Gyenge probalkozasok voltak.
A 13 hsz meg teljesen rendben van, eddig sem volt tobb, mert igazsbol az, hogy paran itt chateltek le az eletuket, a forum szempontjabol irrelevans. Senkinek nem fognak hianyozni. Idovel pedig, ha eltunnek a nem ide valo egyedek, a homar novekedni fog ismet
Máté családja testületileg pólót rendelt a netről,  de nagy szomorúsgukra a 4-ből 3-nál a méret nem stimmelt. Az igazi probléma pedig még csak ezután jött:  a gyártó szerint ugyanis ezek egyedi darabok, ha minőségi kifogás nincsn, csak a rossz méret miatt nem érvényes rájuk az elállási jog.…..
Bendeguz.. 2017.07.21 15:59:12
@Klafa: Nem gondolom, de ha egy hardvert modositanak a keresednek megfeleloen (mondjuk ilyen szerintem nem lesz), akkor igen, bukod, bar szerintem akkor is csak az adott alkatreszre.

Ennel a polos dolognal szerintem senkinek nincs igaza. Felaron legyartanam a polot nem, pedig otszazzal olcsobban, ha az sem jo a poszternek akkor viszlat.

Jah, a fruit of the loom egy gagyi marka, nem tudom miert erolteti annyira Mate, mint minoseget.
Bendeguz.. 2017.07.21 21:50:12
@10zedik crazy one, a galamblelkű nigger.: Volt a listan vagy nem? Ha szerepelt az arlistan, rendelesre akkor ellalhat, ha nem szerepelt es kerdezte x, higy be tudod e szerezni, te pedig igennel valaszolsz, eszerzed, akkor szerintem ez utobbi egyedi rendeles.
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
Bendeguz.. 2017.07.20 19:39:08
@Jegkoko: Plazakban biztos nem, ahol kajalda van kotelezo wc-t biztositani. Europa varosai kozul eleg sokban volt szerencsem megfordulni, de fizetos klotyoval nagyon keves helyen tallalkoztam, plazaban meg sehol.
via GIPHY Olvasónk igazán nagylelkűen bánik a céggel, amelyik kitolt vele, mert egyszerűen "vállakozásnak" hívja őket, pedig abszolút megérdemelnék a szégyenpadot. Gyáva nyúlként nemcsak a visszaküldött hibás terméket nem veszik át, de a leveleket sem. Arra számítanak, hogy…..
Amióta a januári megváltozott szabályozásnak köszönhetően a várva várt csomag helyett  jellemzően egy postai értesítő árválkodik csak a levélszekrényben, számtalan email érkezett hozzánk a témában. A helyzet az, hogy hiába a sok káromkodás, morgolódás, hőbörgés, ez van, új szelek fújnak a kézbesítés…..
A cégek előszeretettel mutogatnak a szabályzatra panasz esetén, ami egyrészt tök oké, hiszen az a működési biblia. Másrészt ezek a legszűkszavúbb kiadásokban is 30-40 oldalas olvasmányok szinte behozhatatlan előny garantálnak az ügyfelekkel szemben, hisz szinte reménytelen  pontosan tudni, mi van…..
Nem teljesen világos hogy Lilláék büdös kis állatok vagy titkos kis lehallgató eszközök miatt kényszerültek pótszállásra, de a baj nem is ezzel van. Hanem azzal, hogy a hostel nem tartja be az ígéretét, viszont betart a panaszkodónak a Boookingon. Ejnye, ez a viselkedés egyáltalán nem méltó egy…..
Bendeguz.. 2017.07.17 10:13:30
Bendeguz.. 2017.07.17 11:38:01
@Dikusz: Aaaa most nem mert ez valami nagyonregi dolognak tunik amihez szerencsere nem volt kozom. Persze arra jo, hogy az emberfia tisztan lassa, nehanyan, akik neha oly buszken verik a melluket, es oktatnak ki masokat, kozben ugyanazt az alpari stilust kepviselik amit ocsarolnak.
Bendeguz.. 2017.07.17 21:05:57
@CID..: Jaah, most bunti van? Azthittem Hilda szabira ment :)
A bunti azert erdekes, mert rohadtul kovetkezetlen volt es igen komoly szerepe van a homar sulyedeseben. Sajat hibajaert meg masokat "buntetni" rohej.
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
Bendeguz.. 2017.07.12 07:44:23
@MrZed001: Van ilyen is. De a poszter otthon lofralt 2 napig es csak utasitgatta a takaritot (a penzeert megtehette), tehat nagyon nem az a kategoria akirol te beszelsz.
Bendeguz.. 2017.07.12 11:19:11
@forumuser: Ezt is elfogadnam ervnek, de ismetlem, otthon a takarito segget bujta, tehat meg erre sem hivatkozhat. Egyszeruen egy igenytelen no, akire mikor mar rarohad a lakas, akkor fizet, hogy kivakarjak a szarbol. Ezt a leiras tamasztja ala.
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
Vagy Mike él folyamatos pechszériában, vagy a UPC-nek tényleg megvan az a szokása, hogy időnként megpróbál a hűségidővel rendelkezők esetében is díjat emelni, eufémisztikusan mondva: módosítani. Mike nem hagyta annyiban a dolgot, és volt is, hogy sikerült valami köztes megoldást találnia. Aztán…..
Június 15-től egységes lett a roaming az EU-ban. Végre nem lesz egy vagyon a telefonszámlám, ha külföldre utazom! Juhéj! Gondolta az egyszeri telekomos ügyfél. Aztán meglepődött. (A témával kapcsolatban képbe kerüléshez ajánlom az Indexes szájbarágót.) Tisztelt Homár Hilda! Mivel nemsokára meg…..
Bendeguz.. 2017.07.07 07:42:59
@Permetező: Mar megmondtaktuk, Irorszagban.
Bendeguz.. 2017.07.08 21:12:52
@H?P?: Lol, a roaming mindig is azt jelentette, hogy kulfoldrol telefonalni, nem pedig kulfoldre. Ez az eu osszes orszagaban igy mukodott.
Fogadnál arra, hogy senki nem  hajlandó fizetni egy olyan csomag átvételéért, amit nem ő rendelt meg? Akkor jól el is buknád! Mert az élet tényleg nagyobb sztorigyártó, mint  Tolkien és George R. R. Martin együttvéve.  Kedves Hilda, Az alábbi történet van folyamatban, nem tudom, hogy mi a teendő…..
Bendeguz.. 2017.07.08 21:02:14
@ProsTata: Abban tevedsz, hogy te vagy a megrendelo. Neked semmi kapcsolatod nincs a futarceggel. Akitol rendeltel es feladta a csomagot, neki van szerzodese. Ez alol csak akkor van kivetel, ha te intezed a futart es o veszi fel neked a csomagot.
Bendeguz.. 2017.07.08 21:06:23
@ProsTata: Azert mert a futarornak reggel csurig rakjak a furgonjat es adott utvonalon kozlekedik, ha utbaesel beszol, nem vagy otthon? Neki nincs ideje varni. Az mondjuk mas kerdes, hogy a dpd ezt megoldotta, kuld egy smst es ad egy ket oras intervallumot.
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
Sajnos elég egyértelműnek tűnik, hogy Krisztiánék hibáztak, amikor elfelejtettek befizetni egy Invitel-csekket, amin aztán megcsúszott az egész sztori. De vajon az Invitelnek és a követeléskezelőnek miért nem érdeke, hogy részletfizetésben kiegyezve megoldásra törekedjenek? Gondolják, ha 180 000…..
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Igaz, ami igaz, az OMV honlapján van bőröndös akció meg utazós akció, de kuponos akcióról  egy szó sincs. De vajon miért postáztak szép műnyomó papíron ilyesmit, ha nem is volt? Vagy ha volt, akkor miért nem tudta olvasónk kihasználni? Rejtély rejtély…..
Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy…..
Bendeguz.. 2017.07.05 19:43:20
@Zöldegér: Azt levette, az arcedulat hagyta rajt :)
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Bendeguz.. 2017.07.04 10:36:33
@Szaftos Fing: Wordben csinalsz egy sablon levelet ahova csak beszurod az aktualis havi nem fizeto nevet es vannak cegek akik kb fillerek/sms kuldik. Miert kellene minden cegnek sajat rendszer?
Bendeguz.. 2017.07.04 10:44:34
@herk: Latszik, hogy meg nem volt ilyen rendszerrel dolgod. Kb 1 oras muvelet de legyen marha sok nem fizeto es emesszen fel egy napot. Mennyi volt a munkaber 3ezer?
Az alábbi sztoriban nem teljesen volt világos elsőre, hogy hol a bibi, hiszen elég egyértelműnek tűnt, hogy ha több, mint 7 személyes, és nem is 3,5t feletti a kocsi, akkor jónak kellett volna lennie a D1-nek. Aztán kiderült, hogy az ördög a részletekben lakik megint: olvasónk…..
Bendeguz.. 2017.07.03 16:16:03
@Darth Revan: Azert nem ertek veled egyet, mert a forgalmiban benne van a jarmu kategoriaja mi egyertelmuen nem szgk volt, az appban pedig a D1 egyertelmuen szgk tehat az tuti nem ami a vasarlonak kell. Mi marad? D2
Bendeguz.. 2017.07.03 18:23:41
@Jessybátsi: Tankra nem kell, valoszinuleg lassu jarmu ahhoz, hogy az autopalyan kozlekedhessen :)
Amugy nyilvan szar a telebor rendszere, mint ahogy sokminden mas is. Viszont az emberek neha gondolkodhatnanak mielott dobtest hoznak. Eleteben nem hallott a poszter kategoriakrol? Ha hallott akkor nem mentseg, hogy szar a rendszer. Ha nem hallott, de felreertheto informaciokat latok egy kepernyon, akkor elobb utananezek. Max 1 perc kellett volna ahhoz, hogy ez a poszt ne szulessen meg . Az mondjuk erdekelne osztrakoknal milyen matricat hasznalt a poszter?
Betti beleesett egy az utcán kikötött, de majd egy éven keresztül nem mozdított bicajba. Először csak szemezett vele, később szerelmes levelet tűzött rá, hátha eladja a gazdája, végül aztán, amikor semmi reakció nem jött rá jó ideje, megpróbálta a hivatalos úton megszerezni.…..
Bendeguz.. 2017.07.03 09:49:53
@Permetező: Arra viszont ugytudom van konkret jogi lehetoseg. Bekoltozol es x ido utan (talan 10 ev) ugytudom elidegenitesi kerelemmel lehet folyamodni, ha gondoztad a hazat es senki nem jelentkezik erte mint tulaj vagy orokos.
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Egyszerű, és .... egyszerű. Annyira, hogy úgy tűnik, nem is működik túl fényesen a OTP Simple Paye.  Olyan persze van, hogy a technika átmenetileg megmakacsolja magát. Az viszont, hogy az emiatt beragadt pénz visszaszerzéséért mit kell kiállni, eléggé agyvíz fellforralós. Helló Homár! Egy sima…..
Bendeguz.. 2017.06.28 07:55:07
@Darth Revan: Csak annyibol ertek veled eggyet, hogy nem tehet rola magarol a problemarol, de az o altaluk adott altalaban semmitmondo informaciokrol nagyon is tehetnek, igy aktiv reszesei, kivaltoi az eszkalalodo problemaknak. Az mas kerdes, hogy telefonon keresztul kiabalassal sem fog gyorsabban megoldodni a problema.
Bendeguz.. 2017.06.28 08:00:47
@GiaMarie: Van chargeback Magyarorszagon.
Bendeguz.. 2017.06.28 18:45:37
@Kutyahoroszkóp: En sem allitottam.
  Gyógyteákat nemcsak patikában és bioboltokban vagy drogériákban kapni, hanem piacon, 100 forintos shopban, sőt, akár a sarki kisboltban is. Ennek megfelelően a termékek minősége is széles skálán mozog. Kamillatea néven pl. vehet az ember szép, nagyfejű kamillavirágzattal…..
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
Bendeguz.. 2017.06.27 09:08:46
@kekecke: Az otto valoszinuleg akkora ceg es akkora mennyiseget kuld, hogy neki ket-harom csomag kerul annyiba pl a dpd-nel mint egy kis forgalmu uzletnek egy. Epp ugy, ahogy a privat emberke is kb 3x-os arat fizet mint egy kisebb ceg aki szerzodessel rendelkezik.
Bendeguz.. 2017.06.27 13:06:29
@Muad\\\'Dib: Szerintem is igaza van Darth Revannak. Ezert webshop, tulajdonkeppen ha nincs sajat raktara akkor sincs problema. Normalis esetben azonban nem kinabol, hanem a hazai nagykereskedotol rendel es latja annak a raktarkeszletet es o tok ugyanazt tunteti fel a sajat keszletenek mint a nagyker. Az elteres altalaban pont ez miatt adodik, hisz nagykernel azert sok serult, vagy napi szinten meg nem feldolgozott rendeles lehet ami a rendszerben nem jelenik meg azonnal. A kisker pedig ha delig, kettoig stb.. ceg fuggo leadja a napi rendeleset akkor az masnap nala van, igy o is tudja mondjuk 2-4 munkanapon belul szallitani azt. A webshopok szerintem 90%-a igy mukodik.
Bendeguz.. 2017.06.27 13:18:56
@Muad\\\'Dib: Megnyugtatlak, ez nem csak mutyifoldon megy igy, tolunk nyugatabbra is.
Amugy feltettek a kerdest kicsit korabban nekem, a vevo aki az utanvetet nem veszi at, azzal mit lehet csinalni. Elveid alapjan akkor ot is elsore egy 100 ezres birsaggal kellene sujtani, igy lenne korrekt. Tobbet nem szorakozna.
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Bendeguz.. 2017.06.26 01:45:41
Bendeguz.. 2017.06.26 10:27:58
@stakeholder Manyecs: Latod, a vegen meg kiderul, mi "kedvesek" voltunk egymassal :p
Bendeguz.. 2017.06.26 21:55:47
@Bicepsz Elek77: Ugye nem a lofralo orkokra gondoltal mint dolgozo ember? Mennyi gdp-t termel egy ilyen egysejtu? :)