Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claudia Photography

110 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Barna Gábor A 60-as évek modellje, manökenje. Az Utasellátó arca volt, de számos reklámban szerepelt. Divatbemutatóihoz elengedhetetlen volt a működési engedély, amit a Magyar Hirdető adott ki számára. 1959-ben édesanyja révén ismerte meg Deli Mari híres manökent, akivel…..
Vinkovich László 1968- tól a Magyar Televizíóban dolgozott, mint ügyelő es rendezőassszisztens. 1970 - től az MTI Reklám és Fotó Osztályán, mint modellszervező, illetve modell volt. 1971-től-1989 -ig mint modell és manöken dolgozott, az összes hazai divatcégnek és ruhagyárnak itthon és…..
Claudia Photography 2021.05.19 13:38:11
@Treff Bubi: Köszönöm szépen! :)
Igen, várható lesz összeállítás a 90' 2000-es évekből is...
Kállay Katalin - Bara István fotó A hetvenes-nyolcvanas évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje. Sohasem akart manöken lenni. Meglátták a Női- ruha Nagykereskedelmi Vállalat ablakából, és máris a Gellért Szálló bemutatóján debütált.…..
Dombrády Éva – Tóth József Füles fotó Egy ismerős hölgy, aki a Hungarocoop protokoll főnöke volt, ajánlatára jelentkezett az OKISZ Labornál manökennek. Mutatott be bel- és külföldön úgy az OKISZ Labornak, más divatcégeknek, divat házaknak, mint például a Budapest és a Rotschild Szalonnak…..
  Vessünk véget a sablonszerű, régimódi ovi fotóknak!   Legyen ez a nap a gyerekeké, érezzék jól magukat és szülessenek róluk olyan képek, amit büszkén mutogatnak szüleik!     Sajnos a fotósok többsége futószalagszerűen fényképezi a kis ovisokat. Gondoljunk csak bele, hogy feszeng az…..
Sokan küszködünk a túlsúllyal, az egészséges életről meg csak álmodunk, mert annyi minden "egészség tipp" befolyásol minket, hogy az már megszámolhatatlan.   Ilyen fogyókúra, olyan fogyókúra, nekem ez vált be nekem meg az... És persze ezek után kipróbálom azt a nagy csodát, amitől a kolléganőm,…..
A fránya toka, lehet genetika vagy hízás miatt, de nem kell elkeserednünk! Pár perc és mozdulat kell csak ahhoz, hogy vissza tudjuk állítani feszes arcélünket! Íme a módszerek, válogass kedvedre!       Így tüntesd el a tokát 1 hónap alatt! Nem kell hozzá műtét, sem diéta   Több ok…..
Az 1990-es évek voltak a modellek paradicsoma! Sok szupermodell a mai napig modellkedik a legnagyobb divatházaknak. Most nézzük meg, milyenek voltak modell éveik kezdetén és milyenek voltak egész kisgyerekként. Tündéri fotók kerültek elő a világ legszebb topmodelljeiről!     Claudia Schiffer…..
Eszedbe jutott már, hogy radírozd a fejbőröd? Ugye, hogy nem! :( És persze csodálkozunk, hogy a különböző kenceficék nem hatnak olyan intenzitással a fejbőrünkre és ez miatt a hajkoronánkra sem! Pedig a legtöbben már nemcsak az arcukat, de egész testüket peelingelik azért, hogy a tápláló arckrémek…..
A sikeres, kiegyensúlyozott, egészséges élet mindenki vágya! Biztos vagyok benne, hogy a Tiéd is! De teszel eleget érte? Ha nem, vagy nem tudod mi az a helyes út, akkor nézd meg a számomra legjobb motivációs trénerek videóit, cikkeit és tanulj Tőlük! Ami fontos, hogy soha nem késő elkezdeni,…..
Ezt a kérdést biztos feltetted már Te is, igaz? Hogyan is kezdjem el, mik azok az alap termékek amik szükségesek a legalapabb sminkhez is? Nézd meg ezt a pár videót és garantálom, hogy segíteni fog. Sminkelésben jártas bologger lányaink segíteni fognak! Hajrá! :)       Kezdő sminkkészlet |…..
A téli immunerősítéshez különösen fontos a vitaminok és az ásványi anyagok pótlása, amiben sokat segíthet a jól megtervezett, kiadós reggeli.   Ilyenkor kevés a szezonális zöldség és gyümölcs, egyáltalán nem lehetetlen, hogy energiával teli, egészséges fogások kerüljenek az asztalra.   Íme…..
Aki édesszájú mint én, az megérti, hogy az egészséges étkezés legnehezebb része a desszert! Mert, hogy is lehet olyan finom sütiket készíteni, mint amit nagymamáinktól már megszokhattunk? Szerencsére sok mester és hobbi cukrász van ebben a segítségünkre, akik kikísérleteztek olyan egészséges és…..
Ismerd meg a '60-'70-'80-'90 évek sztárjait!     Pataki Ági     Pataki Ágnes (Budapest, 1951. szeptember 5.) magyar modell, manöken, Balázs Béla-díjas filmproducer. A Kőbányai Gyógyszerárugyár „Fabulon” nevű termékcsaládjának arca volt mintegy két évtizeden át. A sokszor…..
Sokan vágynak egy életre szóló társra, de talán a mai világba nehezebb mint valaha az igaz szerelem magtalálása? Íme néhány hasznos tipp, hogy és hol ismerkedj, hogy viselkedj egy randin...       Hasznos tippek az ismerkedéshez! MySchool     Ismerkedésnél fontos, hogy…..
Szeretnél Te is a legújabb trendnek megfelelően öltözködni, de nincs elég időd az órákig tartó vásárláshoz? Akkor ezek a menő online boltok neked valók! Itt kényelmesen, a kanapédból kattinthatsz a megtetszett ruhákra és már küldik is! És ami még az online boltok mérlegét billentik az nem más…..
Induljon minden nap sok energiával energiával! Hogy hogyan érhetjük el ezt? Nem mással mint finom, laktató és egészséges reggelikkel. Itt mindenki megtalálja a fogára valót :). Reggelizz minden nap!!!!!         Egészséges és laktató reggeli Eszter Gottschall   Gyümölccsel,…..
A csapból is folynak a különböző fitness videók. Nehezen lehet kiszűrni már manapság, melyik az igazán hatékony edzésterv! Aki szintén belekavarodott a fitness világába, annak ajánlom a szupermodellek által készített fitness edzésvideókat, mivel ezek a Nők a mai napig bomba formában vannak. Így…..
Minden nő tarsolyában ott lapulnak a különböző szépségtrükkök, praktikák! Persze ezt a képességünket mindig van hova fejleszteni! :D Ezért most egy csokorba szedtem szépségkirálynők, blogger sztárok praktikáit. Nagyszerű dolgokat tanulhatunk tőlük!     10+1 KEDVENC SZÉPSÉGTRÜKKÖM ♡ Chloe From…..
Az ősz egyik legnagyobb adománya, hogy sütőtököt süthetünk, aminek már az illata is mennyei. Nem is hinnénk, hogy van olyan finomság ami még az alakunkra is jó hatással van! Íme néhány tipp, praktika és persze finom recept, hogy fogyhatunk, vagy őrizhetjük meg az alakunkat és milyen hatással van…..
Szeretettel köszöntelek újból az oldalamon! Sok kérdés érkezik hozzám azzal kapcsolatban, hogy ápolom a bőrömet, mik a bevált termékeim. Ezért most összeszedtem Nektek azokat a termékeket, amiket jelenleg használok, egy teljes arcápolási rutinban.   Próbálok egy termékcsaládot használni, ez…..
tökéletes szemsminkedhez hiányzik valami extra, vagy épp a minimál sminkedet szeretnéd egy kicsit drámaibbá tenni? Akkor használj műszempillát! Minden nőnek tetszenek a romantikus pillák, de macerának érzi a felragasztását... De most megmutatom, milyen egyszerű is lehet a felrakásuk! Tanuljunk…..
  Ha édesanya vagy és szeretnél más mamikat is megismerni, akkor itt vannak a mindenki által kedvelt  Blogger Mamik! Ismerd meg mindennapjaikat! Számtalan tanácsot adnak a szüléstől a szoptatáson át a gyermeknevelésig! Szuper mami tippeket leshetsz el tőlük, hogy a Te életed is könnyebb legyen…..
Kedves Sminkelni vágyók!   Egy hasznos videókból álló összeállítást hoztam ma Nektek! Kis gyakorlással szebbnél szebb sminkeket tudtok így elkészíteni. Remek tippeket kaptok a legelejétől fogva: alapozás, szemöldökformázás, színek, formák, kontúrozás, minden egy helyen!   És aki mindenben a…..
Szeretnél egészségesen étkezni? Akkor a zabpehelyből készült ételek szuperek lesznek számodra is! Reggeliként fogyasztani egyet eredményez, ami nem más mint energiával telten indítani a napot! Aki attól fél h megunható, az nagyon téved, mivel számtalan variáció található az elkészítésére. Lehet…..