Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manihol

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
manihol 2019.01.08 16:46:20
@Nancsibacsi: 1. Azért át kéne nézned az adótörvényeket. 2. És a cég költségeit a lakosság állja?
Oroszi Babett összegyűjtötte és egy lapra helyezte Mészáros Lőrinc összes cégét, amiből legalább 120 van neki...
manihol 2017.10.14 10:17:02
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Csak ő megdolgozott érte, nem az aktuális amerikai elnöktől kapta megőrzésre.
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
manihol 2017.04.10 14:00:44
@sírjatok: A Hősök tere -jóindulattal- 150*130 m. És akkor az emlékmű mögötti részt is nézem. Nem veszek figyelembe színpadot, amiről nyomják a kretént. Így durván 20000 m2. Egy m2-re 5-7 embert nem fogsz tudni elhelyezni. Részedről ez kb. a filipes 2 milliós nagyot mondás. Megint ott tartunk, mint 2002-ben? Számmisztika? Tegnap rettentő sokan voltak, és nagy részüknek már elege van a jelenlegi újkommunizmusból. Ráadásul a rezsim viselt dolgai már vidéken is elérték azt az ingerküszöböt, hogy a kormánymédiára már csak köpnek. Gyorsabb lesz az erodálódás, mint magam is gondoltam. Pár hónapja még 2026-ig saccoltam az orbáni királyságot. Szerintem gyors és heves lefolyású bukta lesz.