Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esperes úr

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb szerzeménye a TV2-nek Keresztes Ildikó, aki évekig az RTL Klub üdvöskéje volt, az X-Faktor mentoraként szerepelt. Tavaly azonban kilépett, mert azt mondta, csak a színpadnak akar élni. Úgy tűnik kiszerepelte magát, mert ősztől a TV2 Sztárban sztár című műsorában…..
Rogán Antal tegnap már jóelőre megírta a Facebookon, hogy most aztán nagyon fogják bántani az RTL Klubon, és hogy ez milyen már, politikai zsarolás és társai, erre tessék: az este hatos Híradóban hát nem kapott egy külön szegmenst a kertévétől? Hát dehogynem. Az RTL Klubnak…..
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..
Esperes úr 2014.06.13 23:18:51
@Megoldó: nem is lehet, körbe vannak bástyázva törvényekkel, csak törvénysértéssel tudod őket kifüstölni
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Esperes úr 2014.06.10 22:51:04
@dukeekud: @FILTOL: de legfőképpen @szbszig:

O sancta simplicitas!
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
vékony lányok Brünhilda 2014.03.06 07:00:00
 ..
Esperes úr 2014.03.07 11:14:41
Az egészről amúgy is a Magyarósi tehet, kíváncsi lennék, hány százalékkal ugrott meg kis hazánkban a tableteladások száma erre a gyártóra vetítve. Pedig Tomi mondta, hogy Ipadet vegyek, lehetőleg az övét, négyszerannyiért. Hallgatni kellett volna az okosabbra? Ezt már sosem…..
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
Esperes úr 2014.02.04 16:06:43
@uFo: "Eredeti nyelv esetleg angol felirattal"

na, ez az amit én is nagyon szeretnék már!
A kijevi rendőrség megpróbálta elhurcolni a sebesült Dmitri Bulatovot, egyelőre sikertelenül.Az elnök aláírásával hivatalosan is érvényüket vesztették a január 16.-i törvények, és és életbe lépett a feltételes amnesztia.Bulatov fülének levágását egy Oplot nevű, a…..
Esperes úr 2014.01.31 15:58:06
@Tempus-Anh: ott a pont!

meg aztán kárpátalja lakosságának max. 12 százaléka magyar, egy esetleges népszavazáson úgy nyomnák le őket, mint a bélyeget
Esperes úr 2014.01.31 16:35:38
@[megmondoember]: "Ez lesz itt is"

erre azért nem vennék mérget, a magyarok MINDIG "megunják és hazamennek", -15 fokban ráadásul cca. egy órán belül.

és kik csapnának össze a rohamrendőrökkel? az a maroknyi B-közepes fociszurkoló, akiket lekenyereztek a stadionokkal? 56 már régen volt, ráadásul akkor a II. vh után voltunk 11 évvel, ma már nincs meg az itteni emberekben a "boogie", hogy csak úgy, akár jelzésszinten is odacsapjanak a velejéig korrupt fideszes vagy mszp-s rezsimeknek.

de ha meg véletlenül minden kötél szakad, a TEK majd megereszt egy sortüzet, simán lemészárolnak bárkit anélkül, hogy bármiféle lelkiismereti kérdést csinálnának az ilyesmiből.
Kétéves mélypontjára zuhant a forint, miközben a nemzetközi piacokon is egyre feszültebbé vált a helyzet. Az amerikai jegybank monetáris lazításának visszafogása, és a múlt héten kialakult feltörekvő piacokat sújtó pánik a hazai fizetőeszközbe is begyűrűzött, megmutatva,…..
Esperes úr 2014.01.31 14:32:50
@dr kíváncsivagyok: ugyan kicsoda? nem úgy tűnik, hogy épülnének a barikádok pesten, mint kijevben. Lehet nyugodtan álmodozni, az egymást váltogató korrupt rezsimek azt csinálnak, amit akarnak, a kutya nem fog az orrukra koppintani, és ezt pontosan jól tudja a fideszkdnp tandem, meg az mszpdkegyüttszdsz söpredék is.
Esperes úr 2014.01.31 15:26:32
@dr kíváncsivagyok:

kik azok a "ti"? nagyon el vagy tájolódva, ha azt hiszed, hogy ebben az országban csak szegfűsök meg narancsosok élnek.

korábban is simán loptak ennyit, csak ez a mostani söpredék már a látszatra sem ügyel, bátrak, pökhendiek, mert tudják, hogy bármit megtehetnek, nincs következmény,

és éppen azért, mert dugig az ország olyan kreténekkel, akik szerint ha lopnak "10 millát", azzal nincs különösebb gond, belefér.
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Esperes úr 2014.01.30 23:20:10
Debilkével nem sokan barátkoztak az osztályban. Bandzsa volt, mellé még hülye is, de az arca méretes. Akármit kérdeztek tőle, mindig ugyanazokat a faszságokat szajkózta. Amikor kiállt felelni, már mindenki röhögött, mert betéve tudták, mit fog mondani. Mégis megkapta az ötöst,…..
Esperes úr 2014.01.30 12:31:46
Egyre élesebben veti fel az amerikaiak szerepét az ukrajnai események alakításában az orosz állami televízió. Az ukrajnai események hátterében mindenekelőtt az Amerikai Egyesült Államok áll. Azt akarja elérni, hogy befolyási övezete minél közelebb legyen az orosz határokhoz.…..
Esperes úr 2014.01.28 21:57:28
@Ladányi László: ácsi, a szerző az orosz tévéműsorban elmondottakat idézi, nem a saját véleményét mondja,

amúgy egyetértek, rengeteg felvételt láttam én is, de csak elvétve tűnt fel vörös-fekete (ami egyébként sokfelé a világban inkább a radikális bal összeállítása).

Túl sok következtetést amúgy nem vonnék le az oroszok véleményéből, tolják a saját propagandát.
Esperes úr 2014.01.29 01:11:57
@Lajos Domokos: Értem én, de ilyen képeket szinte bármelyik országból össze lehet válogatni. Most konkrétan a jelenlegi ukrajnai tüntetésekről beszélünk, nem általánosságban a szélsőjobboldali szubkultúráról egy adott országban. Horogkeresztes zászlót meg végképp nem látni a Hrusevszkaja barikádjain.
Elöljáróban szögezzük le: kevés férfi van akinek jól áll a citromsárga farmer. Istenes Bence nem tartozik közéjük. Na, hogy ezt így letisztáztuk, foglalkozzunk a valóban lényeges dolgokkal, A Tragédia Napjával. Mert ugye a geci szerkesztők elszakították VV Alexát kis…..
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Esperes úr 2014.01.21 02:22:57
@malevil2050: hát akinél a barlangi feltárást végezte a fiatalember
Esperes úr 2014.01.21 02:23:56
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Esperes úr 2014.01.20 10:32:47
@EasyFriend: hát ja, ílyen az, amikor egy cégnek bár csökken a bevétele, a profitja nő, mert spórol az eszközállományon, és csökkenti a bérköltségeket.
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
A hírrel kapcsolatos hozzászólások alapján, a hajnali CIB fiók ellen elkövetett pokolgépes merénylet Magyarország legnépszerűbb terrorcselekményeként vonulhat a köztudatba. Kép forrása: Lánglovagok.hu - van több is Ehhez hozzájárul, hogy a robbantásnak nem volt…..
Kedves blog! Azért írok nektek, hogy megosszam életem eddigi legrosszabb napját. A történet tavaly februárban kezdődött. Közalkalmazotti munkaköri foglalkozás gyakorlati idejét a leendő szakmámhoz kapcsolódó önkormányzati intézményben töltöttem. A vezető nagyon kedves volt…..
Esperes úr 2014.01.10 22:06:26
@Pizso: simán fölvesz gyorsan mást a munkakörre, ennyi.

Én még olyat nem láttam nálunk, hogy bárkit hazaküldjenek, mert beteg, ("ha látlak, használlak"), mindenki vigyázzon magára.
Esperes úr 2014.01.10 22:34:12
@Pizso: óh, ne aggódj, biztosításuk van, ahogy komoly jogi osztályuk is.

elmesélem, hogy tárgyalnak:

behívnak a főnök irodájába, ahol ott járkál fel-alá a csávó, meg ott ül az asztalnál egy csicskása, és a vállalat egyik ügyvédje. eléd tolnak egy munkaszerződés módosítást, amelynek csak a fizetési pontjában van módosítás, pl. a jövő hónaptól 20 százalékkal kevesebbet keresel. Vagy azonnal aláírod, vagy kirúgnak, mert "szarul megy most a cégnek". Aztán van, hogy egy-két év múlva visszaemelik, de akkor valamit mást kutyulnak bele a történetbe, hogy mindenképpen rábasszál.

szerinted ilyeneket meghat bármilyen lázacska, vagy tüdőgyula?

egy dologban korrektek: mindig időben fizetnek
Esperes úr 2014.01.11 00:14:34
@Pizso: köszi a tippeket, de már megvan ennek a kitaposott útja: közös megegyezés, és néhány havi pénz - ez az átlageljárás.

a kollektív kiállás meg lehetetlen, én még benne lennék, de mindenki retteg, nem lehet őket rávenni ilyesmire.
Úgy tudjuk, a Híradó egyik májusi adásában káromkodó műsorvezetőt és az adást lebonyolító kollégákat, akiket az emlékezetes bazdmegelés után az MTVA kirúgott a köztévétől, most csak visszaveszik, ráadásul nem is akárhogyan. Az ugye megvolt, hogy mindannyian perbe fogták…..
A rezsicsökkentés alig pár napja elvitte a Műjégpályát, most pedig már a CBA-t nyaldossa. Mert persze lehet, hogy újracímkézés történt, de valószínűbb, hogy már egy hűtőt sem tudnak rendeltetésszerűen üzemben tartani, mert minek: Nem tudom, mekkora hírértékkel bír még,…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Esperes úr 2013.12.19 01:04:58
@koksz: te mikor kúrtál utoljára?
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..