Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe12

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online pénzkeresés 2017.08.18 10:26:23
Érdekelnek otthoni munkák, pénzkeresési lehetőség? (Nincs MLM, piramis, egyéb visszataszító dolog :) ) Amivel találkozhatsz: YouTube partner program és nézettség növelés, Instagram Marketing, Fordítási Munkák, Freelancer munkák (bármi, programozástól kezdve, videó vágás, amit el tudsz képzelni),…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Az utókor számára jegyzem föl, hogy ma reggel 7.19-kor Hosszú Katinka bejelentette a fészbukos üzenőfalán: harminc taggal megalakult a hivatásos úszók nemzetközi szervezete, angolos rövidítéssel a GAPS. Az aláírók közül minden második olimpiai bajnok. A jelek arra utalnak, hogy a teniszezők és az…..
Ginseng Ginseng alkalmazása 2017.04.21 15:35:00
A ginzenget két növényfajtából nyerik, az amerikai és az ázsiai ginzengből. Az amerikai ginzeng az ázsiainál enyhébb. A ginzeng sokféle formátumban elérhető, úgymint friss és szárított gyökerek, kivonatok, oldatok, kapszulák, tabletták, kozmetikumok, szódavizek és teák formájában. Az aktív…..
Olvasónk állítása szerint a Magyar Posta egy pilot projekt keretében a ládákba be nem férő csomagoknál január elsejével bevezetett változáshoz képest (tudniillik, hogy nem kézbesítik, csak a postán lehet átvenni) további újítással örvenedeztette meg a XIX. kerület lakóit. Figyelj, nagyon jó lesz!…..