Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsupla

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: - Borzasztóak az emberek. Megbízhatatlanok, erőszakosak, gorombák, tapintatlanok. Te mit szedsz ellenük? - Semmit! nevettem fel. - Próbálom szeretni őket úgy, amilyenek." "- Maga pontosan tudja, hogy meg kell halnom - mondta a fiú. - Miért nem kedvesebb hozzám addig,…..
Az Út Televízió, rövidítve; az UTV célja, az érdeklődők kíváncsiságának, tájékozódási igényeinek kielégítése, forgalmas fővárosi csomópontokból.(sárga pontok) Mozgóképeink alapján a közlekedők megítélhetik és kiválaszthatják a megfelelő útvonalat, a…..
BHRG AlapítványMi elvittük a gyerekeket, csak ajánlani tudom!Részlet a honlapjukról:Egészséges gyermeknél:Jobb szeretetkapcsolat, erősebb korai kötődés, sok közös élmény a gyerekkel, irányított foglalkozásokba történő beilleszkedés, a "laikus" szülő sokat…..
Tanács a televíziózással kapcsolatban (Roald Dahl versének fordítása) Az a legfontosabb dolog (A gyerekekre gondolok), Hogy SOHA, SOHA nem szabad, Hogy tévémûsort lássanak – Sõt, legjobb, ha a bárgyu láda Már be sem kerül a szobába. Amerre csak jártunk, a tévét A…..
Szobám falát a 6:3, az "Évszázad mérkőzése" játékosainak korabeli, egyedülálló (azt hiszem, csak neme van meg) grafikai emléke díszíti. Az ötvenes évek kiváló művészei készítettek ceruzarajzot az aranycsapat kitűnőségeiről - közöttük az egyik legjobban…..
Focimeccs az UFC pályán, háttérben az Újlaki Téglagyár („Cegaj) épületei és kéménye. Leghátul a Bécsi út-Vörösvári út sarkánál a „Bohn”-téglagyár kéményei. Valószínűleg az 50-es, esetleg a 60-as években készült a kép.Az Újlaki Téglagyár…..
Mit tegyél, ha váratlan vendég érkezik? Ha nincs kedved főzni?Rendelési lehetőségek a Folyóka utcából:..