Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eagle15

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayert likvidálnák a nácivadászok - ez a pénteki Magyar Hírlap főcíme, utalva a július közepe óta terjedő új internetes őrületre. Gyors összefoglaló a Magyar Köztársaságot 2008 nyarán leginkább érdeklő témáról, a nácivadászok és a nemzeti radikálisok internetes és…..
Eredetileg a Seres-Berlusconi tengely (LOL!) kapcsán szerettem volna írni az Olaszországban jelenleg folyó ujjlenyomat-vételi kampányról, illetve az azt övező általános hisztériáról, de Tiboru posztját olvasva felelevenedtek bennem pár évvel ezelőtti szicíliai emlékeim, s ez…..
Kettős Mérce Hazaszeretet? 2008.07.24 15:20:00
Szeretem a hazámat. Szeretem a hazámat, mert meseszép az Alföld, a Mátra, a Mecsek. Itt kanyarog a Duna és a Tisza. Szeretem a hazámat, mert Ady, Petőfi, Radnóti, Tóth Árpád és megannyi író és költő élt itt. Szeretem a hazámat, mert nyelvünk egyedülálló, szép és érdekes.…..
A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért. Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus – történetesen éppen Gyurcsány…..
Mozgalmasan telt el ez a hét is. Tegnap egy rockfesztiválon voltam Monorierdőn, ma meg bútort néztünk a párommal. Találtunk is néhányat, de egyik sem felelt meg nekünk. Azért van abban valami hátborzongató, hogy az elmúlt rendszer igénytelen izlését akarják a multik visszahozni…..
Először azt hittem egy kellemes júliusi tréfába csöppentem, de aztán hamar rájöttem, a nácivadász honfitársaim halálosan komolyan gondolják szent küldetésüket. Csak azt nem értem, abban az országban, ahol az utolsó hús-vér-igazi nácit 63 évvel ezelőtt agyonlőtték az…..
w mikola istván áruló 2008.07.15 05:20:00
Re: Kitennék Mikolát, de nem merikAh, Mikola István! Ó, pirsenő morgolosta! De rég volt már, hogy utoljára villantott! Pedig a valóságshow legizgalmasabb jeleneteinek főszereplője volt valaha. Keveset szólt, de olyanokat, hogy hetekig lehetett fetrengeni tőlük. Egy igazi Pongó volt,…..
Mintha nem lenne elég nemzetközi konfliktus mostanság, egy újabb látszik megszületni. Mivel azonban a Földön lassan már nincs olyan pont, ahol lehetne konfliktus és nincs, ezért úgy néz ki az éghajlat besegít. Minden baj forrása az amerikai nemzeti hó-, jégkutató és…..
Úgy gondolom, ha megrendeznék a legszűklátókörűbb politikai elit versenyét, akkor Magyarország jó eséllyel pályázna dobogós helyre (egy Európa-bajnokságon mindenképp), de azért a nemzetközi színtéren vannak erős vetélytársak. Legalábbis bizonyos témákban. Itt van például…..
Eagle15 2008.07.15 10:32:22
Sajnos nem vagyok 70 éves, így lehet, hogy én is sz@rba vagyok! Persze ha a vezető politikusok ilyen hülyék, akkor még örüljünk annak, hogy a Gyurcsányi és az Ovi jutott nekünk. Kis ország megfelelő politikai elittttt....!
Kevés ember tudja jobban irritálni a embereket mint Gáspár Győző. A senkiházi, semmihez sem értő, a romák összes sztereotípiáját megtesítő énekes(?) minden nap az arcunkba tolja magát és az eszméletlenül sötét-buta-tirpák énjét. Jó lenne, ha az APEH, amikor kicsontozta…..
   Olyan meleg van, hogy reggel az ember a borotvahabot fújja a hónaljába, a felesége fogkeféjével mos fogat, a gyerek málna ízű fogkrémjével és legfőképp, egy borotvaszerű, de  Vénusz márkanevű rózsaszín termékkel próbálja eltávolítani az arcszőrzetét.…..
 A Miniszterelnöki Hivatal sajtóosztálya sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a bulvárújságírók körében szárnyra kapott híresztelést, mely szerint a Playboy júliusi számának fő attrakciója egy Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről készített…..
Ma a Magyar Gárdával, valamint a Nyírségi Őrsereggel együtt tüntetett a Jobbik Nyíregyházán, egy Trianon-megemlékezés keretében. De voltak ellentüntetők. A vitéz klub és egy romaszervezet tüntetett a gárda jelenléte ellen. Kiemelnénk a „Nekünk is fáj Trianon, de miért…..
A 90-es évek elejéről szóló anekdota kelt életre a minap. A szomorúan mulatságos (vagy csak tanulságos) történet szereplőit fedje homály, de mindenesetre megállapíthatjuk: egy olyan országban, ahol 5 percre előre sem lehet jósolni, a hosszú távú prognózisok néha nagyon…..
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
killtheradical Roma gárda 2. 2008.06.02 05:20:00
Farkas Flórián mondta volt még, hogy ha a Gárda nem romaellenes, sőt, nemzetjobbító szándékuk van, akkor a romáknak bizony a Gárdában a helyük. Erre Horváth Aladár és Kolompár Orbán elhatárolódtak Farkas Flóriántól. Kis közbevetés és ki-kicsoda: - Farkas Flórián a…..
DH-BLOG Cigányok, bűnbakok? 2008.05.27 12:48:00
Az utóbbi években kezd egy szörnyű dolog körvonalazódni: a magyarországi cigányságot készül megtenni a társadalmi többség az egyik központi bűnbaknak nemzeti sikertelenségünk, töketlenségünk miatt.Nem, már nem csak a kuruc-info üvölti bele a magyar közéletbe ezt az…..