Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mila76

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
A segesvári csatavesztés még nem bizonyult végzetesnek a honvédsereg számára, igaz ugyan, hogy öt részre szabdalva, de még erős seregtestek álltak fegyverben. Négy alakulat erdélyi hadszíntéren mozog, az ötödik sereg pedig a bevehetetlen Komáromban várja az események…..
Felbolydult a sport- és jégkorongszerető közvélemény, amikor közreadtuk, hogy a magyar szövetség úgy döntött, szakít a Hungary felirattal, jöjjön Magyarország. Látogatóink rengeteg észrevételt tettek, és felvetették, érdemes lenne photoshoppályázatot hirdetni. Ezúton…..
A válogatott csapatkapitánya elhagyja az Alba Volánt és a Budapest Starshoz szerződik, értesült a jégkorongblog. A játékos a hírt megerősítve elmondta, szóban megállapodott az első OB 1-es szezonjára készülő klubbal, a szerződést jövő héten írják alá.A 38 éves Kangyal…..
Két sorozat közül az egyik megszakad. Az oroszok a Szovjetunió utáni időkben csak egyszer tudtak vb-t nyerni, 1993-ban. Arra, hogy valaki házigazdaként aranyérmes legyen, 1986 óta nem volt példa. Akkor Moszkvában végzett az élen a rendező.Kanada 24 arannyal vezeti a vb-k…..
Szombaton a bronzéremért mérkőzik a két vesztes. Kérdés, ki lesz a motiváltabb, ki akar többet tenni az éremért. A tavalyi második a tavalyi negyedikkel csap össze.A finnek tavaly ezüstérmesek lettek, 2006-ban a bronzérmet szerezték meg. A két együttes legutóbb 2002-ben…..
Jégkorong Kanada–Szlovénia 5-1 2008.05.03 07:47:00
A hihetetlen erős csatárokkal támadó kanadaiak az ország történetének első hazai vb-meccsén annyi gólt üthettek volna, amennyit nem szerények. Megelégedtek öttel.Hamhuis révén már a negyedik percben náluk volt a fór, az első harmad további része békés gyakorlással telt.…..
A szapporói siker után lassan a mezgyártó cég varrodavezetője is megszólal már, és ez így van rendjén. Legyen a siker mindenkié. Kovácsai közül két ember nevét mindenki az elsők között említi. Kercsó Árpádét és id. Ocskay Gáborét. Mi is így gondoljuk. A magunk módján…..
Az A csoportos világbajnokságon méltóképpen akarja ünnepelni 100. születésnapját a nemzetközi szövetség. Ennek eleme, hogy a 16 csapatból 15 egy mérkőzés erejéig korábban használt felszerelésben, retrómezben lép pályára. Csak Fehéroroszország nem fog ilyet ölteni, hiszen…..