Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvitaylor

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor bejelentettük, hogy a február utolsó hétvégéjét Rigában töltjük, kérdő tekintetekkel találtuk magunkat szembe: De miért pont Rigában? Miért, mi van Rigában? És hirtelen felindulásból mindenkinek csak annyit tudtam válaszolni, hogy osztriga és Riga Balzsam, ami máris két megdönthetetlenül jó…..
Miközben lassan beköszönt a tavasz, én még mindig a múlt heti teljesítménytúra varázsában élek, és nem fér a fejembe, hogyan lehetséges, hogy akkor még hóesésben küzdöttünk az elemekkel a Bükkben, pár napon belül pedig már 10 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála. Úgyhogy ezzel a poszttal emléket is…..
(Vigyázat, a következő bejegyzés nyomokban iróniát tartalmaz. Komolyan venni sem egészében, sem részleteiben, saját felelősségre sem ajánlott!) Barcelona. Katalónia fővárosa, a Földközi-tenger partvidékének egyik ékköve. Népszerű turistacélpont. Az emberek a világ minden pontjáról özönlenek, az év…..
A hétvégén egy szuper kis körtúrát volt szerencsénk tenni, amit mindenképpen dokumentálni szeretnék, mert a leírásával így, ebben a formában nem találkoztam a neten. (Persze lehet, hogy csak én nem voltam elég szemfüles.) Az ötletet lilla_vlogja adta, a gyönyörű fotóival, amiket Instagramon láttam,…..
Azt, hogy miért jó futni, már számtalan helyen megírták, nálam sokkal tapasztaltabbak és hozzáértőbbek. Talán azt is, hogy félmaratont futni miért jó. De túl életem első, egyben lefutott 21 097,5 méterén, amit a hétvégén, a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson teljesítettem, úgy éreztem, hogy ki…..