Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borghor

24 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha mindent igyekezett elkövetni Szájer Józsefné, hogy megakadályozza az őt felügyelő szervezet működését, kudarcot vallott. Kimondatott: a hatalom kinevezettje a bíróságok élén sorozatosan megsérti a törvényt. Eközben Szájer Józsefnek sem sikerüt megállítani Brüsszelt...
Promenade Szünet 2018.04.13 13:38:16
Kedves Látogatóink!   A PROMENADE.BLOG  tevékenységét határozatlan időre felfüggeszti.   Köszönjük a látogatást! Borghor..
Reflektor Mit művel az LMP? 2018.03.21 11:58:23
Most akarnak együttműködni, vagy nem? Akarnak, de tanultak a 2014-es összefogás hibáiból. Az MSZP/DK meg nem. Összefogás, koordináció ellenzéki együttműködés – hívjuk akárhogyan – nem vagy van, vagy nincs. Annak számtalan módja lehet, katasztrofális kimenetelű éppen úgy, mint olyan, ami beteljesíti…..
Borghor 2018.03.21 14:16:40
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Miről beszélsz ember? A fidesz van hatalmon...Uram Atyám.... Komolyan nem értem ezeket, honnan jöttek???
Borghor 2018.03.21 16:52:12
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A cél a fidesz nullára redukálása.
Borghor 2018.03.21 17:12:35
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nincs semmiféle háttérhatalom. Ezt a hülyeséget is csak a fidesz hívek eszik meg. Kényelmes.
Alapvetően három lehetséges fogatókönyv létezik – bár az ellenzék bőszen hirdet egy negyediket is. Sorra vesszük, milyen végkimenetele – és annak milyen következménye – lehet a közelgő választásoknak...
Borghor 2018.03.21 06:46:26
  Kérdések nélkül fogadd el a párt irányvonalát. A kommunikáció megsemmisítő és ellentmondást nem tűrő kell hogy legyen. A konteó és általánosítás megengedett, sőt elvárt. Minden esetben visszafelé mutogass az előző időszakokra, amivel már nem lehet mit kezdeni, az ellenzéki törekvéseket…..
Noam Chomsky világhírű amerikai nyelvész, a Massachusetts Institute of Technology (MIT) máig előadó professzora. 85 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről tesz tanúbizonyságot. Izgalmas élete során számtalan dologgal foglalkozott, a nyelvészet mellett filozófiával,…..
Promenade Mesélj még! 2018.02.27 08:50:00
NemGogol Egy bűzhödt dágvány 2018.02.16 10:14:03
„Aki azt mondja, hogy benne vagyunk a kampányban, az nagyon félreértett valamit. Ami eddig volt, az smafu, a kampány most kezdődik.” (O. Viktor, országtulajdonos) Hát tisztelt Papa, akkor én bizony alaposan félreértettem valamit. Nekem kimondottan olyan érzésem volt, miszerint itten mifelénk' az…..
Sokszor futok bele abba a fideszfanatikus érvbe, hogy miért probléma, hogy mészároslőrincek, meg garancsiistvánok illetve manapság már (nekik új, nem nekem) tiborczistvánok kapnak állami megrendeléseket? Most kapják a szocik? Kapja Gyurcsány? Elképesztő hallani, hogy ennyire fanatizáltan egybites…..
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
Cser Ágnes komolyan vette Hofi poénját a legutóbbi interjújában: szerinte nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy...
Borghor 2018.01.14 17:37:13
A Soros-terv nem létezik. Mégis folyamatosan erre hivatkoznak a maffiózók. A komcsi időkből és a '90-es évek sunyi, mutyizós, "okosban megoldós" időszakából a nyakunkon maradt felfogásnak köszönhetően a fideszbirkáknak teljesen elfogadható világkép, hogy a dolgokat "fentről leszólva", párt-,…..
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
Promenade Az Orbán-terv 2017.12.05 16:16:49
Orbán elsődleges célja a választáson a kádári nosztalgiában élők szavazataival nyerni. A rendszerváltás óta eltelt időszakban szép csendben kialakult egy társadalmi réteg, akik magasztalják a kommunista rendszert. Csalódtak a '89 utáni pártokban, jó szokás szerint a szürke, punnyadt kommunista…..
  Általában jókat lehet röhögni Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes megnyilvánulásain, várja is az ember, hogy megszólaljon. A KDNP pszeudopárt elnöke viszont olyat mondott legutóbb egy lakossági fórum után a Magyar Nemzetnek, amin nehéz nevetni és inkább lexikonokat lapoznánk hallatán, keresve a…..
Borghor 2017.10.27 11:01:27
Megfigyelhető, hogy az online felületeken a kiló krumpliért kommentelő fideszorkok ipari mennyiségben ontják a szart. Próbálnak eredményt elérni annak érdekében, hogy az intelligensen gondolkodó ellenzéki tábor vonalait megtörjék, végérvényesen ledózeroljanak minden értelmes kérdést. Igazi…..
A cím a kérdés egyik része. A másik része pedig ez: kik mozgatják a szálakat? Láthatólag jól eltervezett akció ez az egész, sebészi pontossággal irányított művelet. A Polip-média szerint Soros (és a zsidók) állnak az egész mögött, emberek millióit használva fel céljaik eléréséhez. Ezek sokfélék…..
A lista azoknak az országoknak készült, amelyek a parlamentáris demokrácia felől éppen az autokrácia felé tartanak. ..
Borghor 2017.06.04 12:10:32
@Bogyó 2: +1
Promenade Orkok 2017.06.03 10:14:49
A Facebook és egyéb közösségi oldalak jó nagy szeletet képviselnek az online piacon, ezzel a trenddel a maffia sem tud szembe menni. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy melyiket használja, vagy nem. A Polip természetesen nem adja meg senkinek sem a saját döntés lehetőségét, zugfirkászaik…..
A magyar-marikai milliárdos a Project Syndicate-re írt cikket, amelyben a nemzetközi politikai helyzetet, főleg az Európai Unió helyzetét elemzi Standing Up for Europe címmel...
Borghor 2017.06.01 17:31:24
@FCUK3: "Csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával."
Promenade Kamu? Kamu! 2017.05.30 14:56:31
Minap Rogán a napkeleti bölcsek előrelátásával tisztázta a helyzetet, amire a fidesz készül ősszel. Titkos kiképzőtáborokról vízionált, amikről -ha már ő mondta- , biztosan tudhatjuk, hogy léteznek, és a fidesz hozta létre. Jönnek lengyel, orosz, vagy a bánat tudja milyen fizetett tüntetők, hogy…..
Nem szeretném a blogot oda-vissza szarrá smittelni, de most kivételt teszek. Találtam egy jó cikket az összeesküvés-elméletekről. Sajnos jelenleg az egyik, ha nem a legnagyobb probléma, amiben a politika, a közélet, valamint a megvezetett emberek vergődnek.   Az…..
Merre tartunk?  Mészáros Lőrinc a példa. Az teljesen világos, hogy vegytiszta korrupcióval szerez pozíciókat, de ez is része az ördögi tervnek, amit megfontoltan szőnek bele életünk mindennapjaiba.  Amikor azt gondoljuk, hogy valamikor, valamiért megáll ez a dolog, nagyot tévedünk. A stratégia…..