Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Nyulasi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár Úr! 31 éves megélhetési menekült vagyok, Ön szerint rabszolga.  Immár évek óta Németországban élek - távol a gyermekemtől, családomtól, barátaimtól,  otthonomtól. Terveimben szerepel egyszer hazatérni ahová tartozom, a gyökereimhez, egyre többször merengem el ezen. De aztán egyből jön a…..
Andrea Nyulasi 2017.04.30 09:20:56
Kedves Lázár úr!Családok szakadnak el és mennek tönkre az éhezés következtében külföldre kényszerült csaladfők hiánya miatt.A helyzetet maguk politikusok teremtették!!!Tönkre tették az országot!Otthon csak a nyomor vár!Nem vagyunk hajlandóak az önök zsebeit tömni tovább az itt megkeresett euróval.Annak adózunk és ott költjük el ahol megkeressük és ahol emberként bánnak velünk.Családostól kijöttünk...ez három ember adóját jelenti ami hianyzik a költs€gvetésből és ez csak a mi családunk.Sokan jöttek és jönnek még.Nem vagyunk rabszolgák és nem a kalandot keressük.Otthon a keresetemből nem tudtunk megélni.Minden hónapban dönteni kellett a csekkek vagy az élelmiszerek között.Számoltam a bevásárláskor mennyit teszek a kosárba.Se nyaralásról sem ruházkodásról de még gyerekről sem álmodhattunk a magyar fizetésünkből.Ha betegek voltunk nem tudtuk kiváltani a gyógyszert sem.A jólétet...létet és a jövőt itt kaptuk meg.Ez a fizetés teszi lehetővé.Szeretnek és elfogadnak minket mert a magyar tud dolgozni.Otthon is kidolgoztuk a belünket csak otthon az életben maradásért.Itt az emberhez méltó életért.Vannak különbségek.Az emberek vidámak,kedvesek,egészségesebbek,több a szabadidejük,több dologra tudnak költeni,a gyerekek szabadabbak,az orvosi ellátás ég és föld..arról nem is beszélek ha a gyerek beteg teljesen ingyenes a gyógyszer. Lehet höbölögni otthon,hogy cserben hagytuk az orszàgot.Nem igy van!Az orszàg hagyott cserben minket és az összes olyan embert aki hiába dolgozik létminimumon vagy alatta él.Sokszor hianyzik az otthonom,a barátaim..rokonaim, de minden egyes hírrel ami otthonról jön az aktuális politikai helyzetről illrtve újabb megszorításokról...döntésekről megerősít minket abban,hogy jó helyen vagyunk.Itt érzem magam és a családom biztonságban.Igen ez a jó szó rá BIZTONSÁG!!!Otthon annyi mindentől féltünk....Féltettük a munkahelyünket,a jövőnket,az életünket,az egészségünket,az otthonunkat,a családunkat......Amikor kiértem ide úgy éreztem mintha tonnás súly esett volna le rólam.Most nyugodt vagyok...tudok mosolyogni...már nem számolom mennyi értéket teszek a kosaramba..egészségesebben tudunk táplálkozni...élni... Ez nem rabszolgaság!Az otthon van!!!!!
A poszt szerkesztett változatát átvette a Koraszülött.com oldal.Kiadtam magamnak (illetve ennek a posztnak) a fenti címet, de előre szólok, hogy ez egy hatalmas téma. Ebből, meg a következő korosztályból szakdolgoztam és konferenciáltam,  ennek kapcsán kezdtem el komolyabban…..