Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KriegRundschau

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második világháború idején a repülőgépek sebessége és bombaterhelése elsősorban a motorok fejlesztésével együtt nőtt. Alább néhány olyan gondolatot láthatnak ezzel kapcsolatban, ami általánosságban összefoglalja a különbözőségeket és a hasonlóságokat és az egyes hadviselő országokra is lebontja…..
Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik a szívesen tárnák a szélesebb olvasóközönség elé a posztjaikat és boldoggá tenné őket, ha az Index2 szerkesztői kiemelnék posztjaikat az Index2 felületeire. A működésünkről A szerkesztők két felülettel dolgoznak: az Index.hu-n lefelé…..
Az ajánlott bejegyzések doboz a poszthoz tartozó cimkék alapján ajánl más posztokat a látogatóidnak. Ha most indítottad a blogod, és még kevés posztod van, akkor előfordulhat, hogy egyszerűen nem talál a rendszer cimkék alapján egy posztot sem, amit az ajánlóba tudna tenni, ekkor…..
  Fegyverzeti jellegzetességek            Aknavetőket nagyobb számban először a japánok alkalmaztak az 1904-1905-ös japán-orosz háborúban, és később másoknál jóval nagyobb számban alkalmaztak könnyű aknavetőket (amiket a japánok viszont gránátvetőknek neveztek, működési elvüket tekintve viszont…..