Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dogventurer

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dogventure Egy kutya nem kutya 2017.04.28 13:13:30
Biztos vagyok benne, hogy minden kutyatartónak megfordult már a fejében, hogy mi lenne, ha kapna a blöki egy kistesót? Nagy kutya mellé kistestűt, hogy legyen egy mobil-kutyánk is társaságba meg repülőre, vagy pici mellé nagytestűt, csak mert az olyan más, olyan bundás… De vajon a második kutya csak…..
Dogventurer 2017.04.30 12:16:03
@Méra: Köszi a hozzászólást, egyetértek, tényleg többszörös örömforrás a két kutya. És még ha nem is foglalkoznak egymással érdemben, talán akkor is jobb nekik, hogy ott van egy másik is, és nem egyedül vannak, persze ez csak az én feltételezésem. Remélem, egyszer lesz lehetőségem tartani egy másodikat "örökbe".
Van kutyád, és távolról megismered, ha valaki hasonszőrű (hehe)? Nincs kutyád, de jól olvasol az árulkodó jelekből? Leírtunk pár dolgot, amiről arra gyanakodhatsz, hogy valaki kutyatartó.  Kutyás öngyújtója van. Ha elveszik, csak olyat vesz meg, amin kutya van. A telefonján kutyás háttérkép…..
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
Sokszor halljuk, hogy olyan a kutya, mint a gazdája. Vajon ez tényleg így van minden esetben? Ha igen, miért? Ha nem, akkor mik azok a dolgok, amik mégis sok gazda-kutya páros esetében a harmonikus összetartozás érzését keltik bennünk? Azt hiszem, senki nem vitatja, hogy az ember viselkedése a…..
Minden gazda életében vannak nehezebb pillanatok. Amikor halálra idegesít  kutyád és legszívesebben mgnyomnád rajta az OFF gombot pár órára. Mégsem bánod meg egy percre sem, hogy veled van… Összeszedtünk pár dolgot, amitől a kutyás élet igazán jó! :) 1. Mindig van, aki meghallgat. És nem néz…..