Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmarci007

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon egy érdekes eseménynek lehettünk szemtanúi. A Fidesz képviselői kivonultak a a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, mivel azon Szél Bernadett is megjelent. A gyűlést még január 18-án, Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hívta össze a mai napra, hogy az illetékes szervek…..
Nagy fába vágom most a fejszémet, ezzel a cikkel, mint első tudományos cikk az oldalon, de azért megpróbálom. Először is kezdjük az autózás történetével. Az első négyütemű belső égésű motort Nikolaus August Otto készítette el 1876-ban, aki "csak" egy kölni származású utazó kereskedő volt. Ezt a…..
"A Magyar Országgyűlés 2014. február 6-án 256 igen, 29 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett elfogadta a magyar-orosz atomenergetikai együttműködésről szóló egyezmény kihirdetését szolgáló T/13628. számú törvényjavaslatot. A szavazáson résztvevő képviselők 89,2 százaléka támogatta a nemzetközi…..
2016. június 23. Népszavazás Nagy-Britanniában az Európai Unióban maradással kapcsolatban. Másnap reggel, 24-én reggel derült ki, hogy az emberek többsége elhagyná az Uniót. Egész pontosan 51,9%. Ez majdnem 17 és fél millió voksot jelent a távozás oldalán. Ezzel szemben állt 48,1%, valamivel több,…..
Miért pont ez az egyetem? kérdezhetnék sokan - megjegyzem teljesen jogosan. A válasz csak annyi: Soros György. Az az egyetem amely kiváló képzést biztosít az ott tanulóknak és a magyar diploma mellett amerikai diplomát is ad. És ez itt a baj forrása a FIDESZ szerint, bocsánat az Oktatási Hivatal…..