Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hűalattvaló

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁVE VIKTOR Napi cáfolhatatlan! 2017.04.07 08:40:20
Egyeseknek elég vér szorult a pucájába, hogy olyan ormótlan hazugságokat terjesszenek, melyek szerint ’romokban hever’ az egészségügy. Na most ők vagy nem látják a fától az erdőt, vagy direkt állítanak valótlanságokat. Ugyanis vaknak kell ahhoz lenni, hogy ne vegyük észre: a kormány progresszíven, a…..
ÁVE VIKTOR És Te? 2017.04.07 08:38:16
Orbán Viktor a mai napon eddig 1.244 nyugdíjast kísért át a zebrán, 106 elveszett kutyát talált meg, 51 kiscicát hozott le a fáról, 209 embert vitt a két kezében kórházba, ott további 40 szülést vezetett le, s mind a negyvenet meg is keresztelte, 126 misét celebrált, 34 párt esketett össze, 3.312…..
Vannak emberek, akikbe semmiféle tisztesség nem szorult. Vannak emberek, akik utolsó, mocskos hazugságokat szajkóznak egész életükben. Vannak emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek mások bemocskolására, kizárólag a saját alantas érdekeiket szem előtt tartva! Mind ismerünk ilyen…..
hűalattvaló 2017.04.06 19:01:43
@Egéridomár: fideszgeci, fn., definíció: a magyar kormány előrelátásának köszönhetően a hazai spremabankok, lombikbébi-programok, és mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó intézmények, immáron 7 éve, vagyis a kétharmados rendszerváltás óta, csakis ideológiailag szűrt génállományú örökítőanyaggal dolgoznak, melyet a köznyelv pajkosan csak fideszgeciként tart számon.
ÁVE VIKTOR Napi cáfolhatatlan! 2017.04.06 14:50:48
Stabil a forint! Próbáld ki, még a legkisebb is! Tessék, na rajta, ha nekem nem hiszel! Fogj meg egy ötforintost, és tedd az asztalra! Na, mozog? Ficánkol? Kergeti a farkát? Nem, öcsém, marad, nyugszik, mert STABIL! Ha nincs körmöd, még fölvenned is nehéz, nemhogy föllökni! STABILITÁS, PÉNZÜGYILEG!…..
Először is: a bérkommentelőknek mondom már most, hogy nem tartozom közéjük, tehát én ezért nem kapok pénzt! Ha kapnék sem fogadnám el! Inkább átutalnám az MLSZ-nek, hogy annyi év kínkeserves nélkülözés, és semmibe vétel után végre ismét méltó legyen régi, nagy híréhez! Másodszor: aki azt hiszi,…..