Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gellért Perényy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik nagy kedvencem, Dolák-Saly Róbert is feltűnt a Heti Hetesben. Az epizódot alább tekinthetitek meg, de ha nem szeretnétek a teljes adást végignézni, itt és itt láthattok belőle egy-egy részletet. (Természetesen DSR-rel a "főszerepben".) Ha a YouTube-ról eltűnne a videó:..
via GIPHY Nagy nap ez a Homárnak: megérkezett az első állatvédelemmel kapcsolatos levél! Sőt, nem csak hogy állat, de vízi! Barnabás a VitalPet állatkereskedésben bukkant a 2, azaz kettő literes akváriumra, de az máshol is kapható, úgyhogy ez itt most egy kiáltás az összes kereskedőnek.  Olvasónk…..
Napnál világosabb, hogy teljesen a levegőbe beszélnek azok, akik szerint Körmend a síkhülyék városa lenne.  Körmend vadiúj kerékpárútja...
Gellért Perényy 2020.02.15 17:25:28
Esse Esse. Az angol csak annyit írna ki, hogy: SS. A németek ezt a két betűt így, egymás után, már sohasesem fogják leírni. Igen ám, de a taljánok annyira büszkék a nyelvükre, hogy az SS-t -itt SS 9-es út, az Abarth-nál super sport- kiejtve írják le. 90-ben, mikor megjelent az első 16 szelepes motor…..
Jáksó viccet mond, Vágó István pedig reagál. (A teljes adást itt találod.)..
A B-36 korábbi ismertetője után újra egy bombázótípus kerül sorra, de ezúttal évtizedekkel későbbről, és jóval keletebbről. Ez a szuperszonikus Tupoljev Tu-22M. (forrás) Három évvel a rivális szuperhatalom, az USA típusa, a Convair B-58 Hustler után, 1959-ben, a Szovjetunióban is felszálltak az…..
„Ki látta a Saul fiát?” – ezzel a kérdéssel nyitott a Pázmány frissen indított holokauszttörténet-kurzusán Mezei Balázs vallásfilozófus, a PPKE BTK tanszékvezetője, aki a „holokauszt filozófiájával” is foglalkozik, bár saját bevallása szerint azért nem ez a…..
Gellért Perényy 2019.06.03 08:13:06
@: SEHOL NEM LÁTOM A ZSIDÓ KOMMUNISTA FÉRGEK ÁLTAL KIIRTOTT MILLIÓKRA VALÓ EMLÉKEZÉST!! Pedig kerestem!!
Ha ez a plakátterv igaz, márpedig igaz, akkor Orbán még annál is nagyobb geci (oh, pardon), mint amilyennek Simicska Lajos nevezte. Aki képes magyar nyelven azt hazudni, hogy egy bevándorló elveszi a magyar ember munkáját, az a magyarokra nézve is alapvető veszélyforrás. Orbán…..
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
Gellért Perényy 2019.05.26 17:13:40
@Gellért Perényy: @Trackers: Gondolod, ha eddig nem tanulta meg, ezután majd jobban tudja!? " Aki hülye az is marad"!!
Gellért Perényy 2019.05.26 17:26:21
@pythonozok: Gondolom, ahogy te is büszke vagy a zsidó -bolsevistákra! Pedig annyi embert öltek meg, hogy Hitler csak kisgyerek volt hozzájuk viszonyítva! A szibériai "internálótáborokban" megöltek, és a (többek között Magyarországról szibériai táborokba elhurcoltak is), akiket azután soha nem láttak viszont, az összes zsidó ezen miért nem ajvékol?? No természetesen tudom! PL: a 20 tagú "központi bizottságból 19 zsidó volt Rosenfeld manóval az "élen" ! Hány százezer ember lelke szárad rajtuk?? Majdnem "lelkükön"-t írtam!!
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
Gellért Perényy 2019.05.25 14:09:50
@freehckr: Benne voltak nyakig ők csinálták, mégis mire számítottál??!
Gellért Perényy 2019.05.25 14:23:12
@Alfőmérnök: A z Európai 4 millió zsidóból legyilkoltak 6 milliót , még éppen volt ideje 8 milliónak elmenekülni! Az "orthodoxok" pedig nem akarnak menni sehova, mert akkor nem lenne kit fejjenek és kárpótzsaroljanak a kétnaponkénti hollókosztozással!! Ha itt ennyire szar nekik , van országuk, lehet oda menni rohadt gyorsan a telibevert csicsába, mert nekem már nagyon tele van a tköm a folytonos hollókosztozással!!
Gellért Perényy 2019.05.25 14:44:00
@biboldó: Izraelben amikor Te véleményt mondasz, nem a zsidókhoz határozod meg magadat??! Majd ha az Izraeli arabok is kétnaponta "a zsidók általi arab üldözéshez " viszonyítanak akkor kezdhetsz panaszkodni!
A korábbi idők közmegegyezéses, kölcsönös elhallgatós, nagykoalíciós mutyijai tágultak a centrális erőtér univerzumává. Nem az a szörnyű, hogy Rogán Antal vagy Lázár János bűnöző lett. Hanem pont az, hogy nem kellett azzá válniuk ahhoz, hogy mindezt, ami körülöttünk…..
Gellért Perényy 2019.05.22 11:18:31
@lavór: két részletben 3,9 milliárd forintot irányzott elő a Puskás Arénában megvalósuló Puskás Kiállítási Központra, Ennyiért a hülyének is megéri. Legalább annak!