Regisztráció Blogot indítok
Adatok
đijush...

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
na, csak eljutottam idáig is, ennyi idő után főleg. először is a tábor. összefoglalva nagyon jó volt :DDDDD csak az a baj, hogy vége lett. akkor mesélnék is róla:vasárnap indultunk, akkor volt a legmelegebb egész nyáron. 7 kocsival mentünk le, már az út elég izgalmas volt :D…..
pontosan egy hét múlva ilyenkor már Őrimagyarósdon fogok táborozni...már alig várom :DDDD de addig is marad az itthon unatkozás :S napok óta szinte semmit nem csinálok, de mit is tudnék, amikor ilyen rossz idő van?? :SS júli elsején, pénteken voltunk anyával Pesten vásárolni,…..
ezen a héten, vagyis nem teljesen :D mert csütörtökig (holnap xD) itthon van még a Lilla Angliából. fél év után ismét hazalátogatott, így szerveztünk egy találkozót, mert megint megy vissza egy évre :) :( szóval elmentünk pizzázni, meg bowlingozni :D tök jól telt az egész…..
csütörtökön elég későn feküdtem le, pénteken viszont fél7kor keltem, mert a mamát kellett kivinnem a bugyi piacra, aztán fél8ra kellett menni az ötnapos táborba segíteni. délután fürdeni mentek, mi is mentünk Adrival, meg pár ifissel. elég hideg volt, úgyhogy bent voltunk az…..
először is reggel felkeltem 10kor :D ez még átlagos, főleg nyáron. aztán kimentem gyomlálni segíteni a mamának, persze a legmelegebb időben (le is égtem ilyen traktorsofőrösen :D ) eddig azért nem segítettem neki, mert beteg voltam, de már nem vagyok; ezt onnan tudni, hogy annyit…..
A Táncsics Mihály Gimnázium Érettségi Vizsgabizottsága Bognár Klaudia Judit tanulót az érettségi vizsgán minden tantárgyból kimagasló teljesítményéért dicséretben részesítette. Megértem, s talán ez azt is jelenti, hogy arra is megértem, hogy folytassam a blog írását. :)…..
dijush blogja...™ 2010.02.01 16:02:00
újra jelentkezem. épp ideje írnom :D szóval azóta is történt pár dolog, amióta nem írtam. először is voltam a Banya Bálban. Bugyin rendezték, és csak nők mehettek, vagy nőnek öltözött férfiak. verseny is volt, hogy ki a legjobb „nő” :D elég sok műsor volt, ami…..
dijush blogja...™ 2010.01.17 15:50:39
hát szijasztok ismét…régen írtam, de most meg is van rá a magyarázatom :D szóval most nem vagyok netközelben, szóval egy notebookon írok, és ha odajutok egy pár percre, akkor feldobom a blogomba. tökre tetszik ez a notebook, olyan, mintha vmi fontos ember lennék, akinél mindig…..
dijush blogja...™ hello mindenki! 2009.12.22 21:17:57
most tök boldog vagyok, meg vidám, meg minden, és tökre van kedvem írni, szóval ti is legyetek boldogok! meg hát itt van lassan a Karácsony is, de ne felejtsétek el a Karácsony eredeti üzenetét sem.hát ha már itt járunk, akkor előre is Áldott Ünnepeket kívánok mindenkinek, mert…..
dijush blogja...™ ezmegaz. 2009.12.13 22:02:00
most megy éppen az 50 első randi :D közben írok egy kicsit, úgy gondoltam. hát mivel kezdjem? pénteken megyünk Babett szalagavatójára. már várom, hogy milyen lesz, már az osztállyal mi is tervezzük, hogy a miénk milyen lesz :D bár múlt héten rendesen összeveszett az osztály. na…..
dijush blogja...™ nyep. 2009.11.25 21:25:00
nemrég értem haza eddzésről. most tetszett. főleg h a végén fociztunk. nyáhhá :D ha már itt vagyunk, akkor a meccsről annyit, hogy nem volt egy kapusunk sem. szóval mezőnyjátékosnak kellett beállnia. az első félidőben a Helga volt. aztán én. ÉN. ÉÉNN! tehát kapuban…..
felfrissülve az őszi szünet után újra jelentkezem. itt volnék, de lehet, hogy nem sokáig, mert németet kellene tanulnom, de most van kedvem írni. na mivel kezdjem? mondjuk a Philippel...biztos írtam már róla, ő a német osztálytárs. na, hát ő úgy döntötött, hogy nem jó neki…..
dijush blogja...™ sportbál 2009.10.14 18:34:00
szombaton voltunk sportbálban(y) nagyon tetszetős volt. előtte meccsünk volt, ahol szarrá vertek minket :D de aztán jött a sportbál, ahol elég sokan voltunk most a csapatból. a hangulat is nagyon jó volt, az elején minden sportolót kiállítottak, aztán vacsora, aztán tánci-tánci.…..
dijush blogja...™ Viccek =D 2009.09.30 21:26:00
ma, vagyis nem csak ma, hanem mostanában mindig viccmesélés megy a szüne-tekben, úgyhogy gondoltam közlök veletek egy párat , így szeptember utolsó napján. 1) a pap és a félcitrom eseteVolt egyszer egy pap, aki a világ legkisebb falujának legkisebb templomában akart prédikálni. Meg…..
eljött a hétvége vége is :D hát a 7vége elég egyhangú volt, röviden úgy jelle-mezném, hogy: krumpliszedés. pénteken nem voltam eddzésen, hanem ifire mentem, most vittem sütit sznapom alkalmából. olyan régen voltam már rendes ifin, mert mindig csak későn érünk oda a végére,…..
dijush blogja...™ a hét 2009.09.24 21:05:00
azért még is csak meg lehet érteni a Sziszit, hogy miért nem ír a blogjába. elhiszem, hogy nincs ideje, mert még nekem sincs, akinek nem kell kint élnie, és nincs egy csomó leckéje meg fordítani valója. csak én úgy vagyok a bloggal, mint sok mindennel. pl azzal h minden nap a buszon…..
nahhát, 17 éves lettem. és 17-én. mindig is erre vágytam :) és most beteljesült. de nincs semmi változás. sokkal jobb várakozni, és várakozni. na nembaj. tulképpen nemtok mit írni, csak gondoltam mégis írok vmit. még csak ma adtam oda Pötyinek a névnapi ajándékát. fotóalbumot…..
dijush blogja...™ az első 2 hét 2009.09.14 19:55:00
nahhát, már el is telt 2 hét a suliból, és már a harmadikat tapossuk. javában folynak a dogák, meg úgy minden. de 2 legrosszabb dolog van ebben a tanévben. az első, hogy kedden NYOLC órám van, amit még biztosan le fogok írni egy párszor. a másik pedig az, hogy milyen osztálytermet…..
hát tegnappal kezdődött amikor megtudtam h 8 azaz NYOLC órám lesz. már akkor kiakadtam, mert akkor 3ra végzek és fél 6ra érek haza. amúgy nagyon szarul van összállítva az órarend. Hétfőn 5, Kedden 8, Szerdán 7, CSütörtökön 5, Pénteken 5 órám van. semmi logika... mind1.…..
dijush blogja...™ 2009.08.22 23:07:57
na megvolt a Pötyi partyja is. akkor volt az utsó munkanapom, és elkéredzkedtem előbb, hogy ne késsek annyit. aztán hazamentem, elkészültem, elmentem. először is ismerkedtünk az osztálytársaival aztán pizzát ettünk, aztán karaokeztunk utána meg partyztunk:D összesen olyan 15en…..
dijush blogja...™ A hétvége:D 2009.08.12 22:14:00
nemcsak a hétvége hanem végülis az egész múlt hét. tehát hétköznap dolgoztam, aztán pénteken úgy volt h nem lesz ifi, de aztán mi tartottunk. aztán Károly bácsi kicsapta a balhét. de nem gáz. aztán aludtam pár órát és utána mentem krumplit szedni. aztán este mentem…..
dijush blogja...™ ... 2009.08.03 22:24:09
új hét kezdődött. 7köznap dolgozok, kivéve pénteken. ezért átbicajoztunk Pötyivel Dabasra strandra. ott voltunk egész nap szinte aztán haza. utána ifire mentünk ahol ott volt a Lilla meg a Zsombor meg a Tibi. nagyon örültem nekik :-)aztán rövid ifi volt, megnéztük a táboros…..
dijush blogja...™ NYÁR. 2009.07.26 20:27:00
MÚLT: hát akkor először is ismét régen jártam itt:D csakhát én elfoglalt és fontos ember vagyok:P  tehát már nagyban folyik a nyár, voltam jópár helyen csináltam sokmindent, úgyhogy kb időrendben kezdek neki. Először is vége a sulinak, a bizim tökjóh lett, két 4es a…..
ez a szar egy szar, szóval előre teszem fel a képeket -.-"hát ez a koncert itt volt Bugyin, jótékonységi koncert volt a fogyatékosokért. itt volt Fekete Dávid, Király Viktor, Josh és Jutta, Mary Zsuzsi, Fresh, meg ilyenek. nagyon jó volt, ott csápoltunk elöl:D csináltunk…..
még gyorsan megemlítem, hogy Babettnek nagyon tetszett az alkotásunk, és örült neki meg minden.tehát...azóta volt nagyon jó és nagyon rossz napom is, de azt inkább nem mesélem el :)szóval, szombaton hajnalban indultunk kirándulni a szigetszentmiklósi ifivel, ők hívtak minket, h…..