Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrícia

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Kedves Blogolvasó! A fórumon egyik sorstársunk által írt bejegyzések arra késztettek, hogy ismét kezembe vegyem a klaviatúrát, és a gondolataim, tapasztalataim leírjam. Tény hogy a Transzszexualizmus, nem egy mindennapi jelenség, épp ezért az ebben a helyzetben élők zöme szomorú,…..
Patrícia 2010.10.03 22:37:41
@valitta:

Kedves valitta!

Bárki bármit is mond, hidd el, hogy sosem késő belekezdeni! Hajrá, én drukkolok! :)
Patrícia 2010.10.05 11:23:35
@valitta:

ment az email...
A TSOnline továbbra is, folymatosan keres szerkesztőket, szerzőket. Bárki, aki szeretne cikkeket, tartalmat írni a blogra, jelentkezhet. Jelentkezni itt, komentben lehet e-mail címmel. A jelentkezők az e-mail címükre kapnak egy meghívót a bloghoz, ezzel tudnak a szerkesztői felületen…..
Patrícia 2010.10.03 22:38:19
@Nunuke:

Régen is volt miről írnod a fórumon, elég sokunkat megbántottad. Ezt szeretnéd folytatni a blogon is?
TSOnline FIGYELEM! 2008.04.16 13:41:00
Aktuális folyosópletykák Belgrádból! A hírek szerint Dr. Perovicséknál megszaporodtak a páciensek mind a fiúk mind a lányok részéről. Ennek köszönhetően az árak feljebb tornázódtak, azaz az eddigi 8000 eurós MtoF SRS árak a hírek szerint felmentek 10 000 euróra.…..
  Bevezető Kiknek szól a könyv? Ez a könyv egy útikalauz transzszexuálisoknak, hogy könnyebben eligazodjanak a nemváltoztatási folyamat útvesztőjében. Ez a könyv elsősorban azoknak íródott, akik úgy gondolják, hogy ők transzszexuálisok, (azaz lelkileg más neműnek érzik…..
Patrícia 2010.06.27 19:00:02
@kovacssziszmo:

Szia!

Általánosságban tudok segíteni Neked, bár nem vagyok otthon a TS srácok dolgaiban. De átirányítottam segítségkérésedet egy kedves barátomnak, Macsónak. Ő is ts srác, ő biztosan tud Neked segíteni (hormonok, műtétek, stb). Ha minden igaz, fel fogja venni a kapcsolatot venni Veled privátban a blog.hu-n keresztül.
Természetesen átlagos Ts dolgokban nyugodtan fordulhatsz hozzám is.
Az öngyilkosság nem megoldás semmire. Légy erős, segítünk és minden rendben lesz.

Puszi
Patty
Kedves Olvasó!Ezen bejegyzésem alkalmával, a közösségi blogunk célját szeretném előtérbe helyezni!Elméletileg a TSO az egyetlen olyan közösségi oldal, ahol csak a transzszexualizmussal, és a transzszexuálisokkal foglalkozunk. Viszont, miből másból ha nem belőlünk…..
Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani egy rövidke szerelmi történetet Veletek. Amúgy is nemrégiben téma volt a fórumban, hogy elmeséljük-e a párunknak a múltunkat, hát most ebbe szeretnék belemenni, ha megengeditek. Az én sztorim máris nem áll helyet a témában, hiszen a két…..
Patrícia 2008.12.27 18:33:09
@P. Szabó Mária:

Én speckó már 12 éves koromban érzékeltem, hogy bibi van, de próbáltam megfelelni a társadalomnak és főleg nagyon féltem attól, mi lesz ha pl. a szüleim megtudják (mint kiderült megtudták, de aztán az rejtély maradt, miért nem lettem elővéve emiatt). Engem ez tartott vissza hosszú évekig, sodortattam magamat az árral (én hülye, most bánom azt a sok elvesztegetett évet, de nagyon).
Aztán megszűnt a visszatartó erő (a nejem, aki évekig tudott róla, de ultimátumot adott, én meg nem voltam elég erős, hogy a sarkamra álljak), megjött a bátorság és belevágtam.
Vannak egy jó páran -hazánkban is-, akik házasság és akár több gyerek után szedik össze magukat, de ettől ugyanúgy Ts-ek, max. nem annyira szerencsések, hogy fiatalon túlesnek a nemváltáson. Talán ismerik is innen páran azt a hölgyet, aki idős korban lett végre önmaga. Én nagyon tisztelem őt személy szerint.
Úgyhogy lehet valaki 3-5, 20, 30, 50 vagy akár 70 éves, attól még TS marad. Csak sajnos mindenkinek másképp alakul az élete, más lehetőségei adódnak arra, hogy végigvigye. Így alakult.

Én mondtam Önnek, hogy nagyon-nagyon nehéz fába vágta a fejszéjét e könyvel. Nehéz lehet úgy írni valamiről, amit nem élt át, nem tudja elképzelni milyen érzés egy másik test börtönében élni.
Pár barátom - a blogom olvasása után - unszol, hogy mégiscsak írjam meg a könyvemet. Hát nem is tudom...talán... :)
Patrícia 2008.12.27 21:04:07
@P. Szabó Mária:

"Akkor, mint történet, lehet nem is annyira hülye az elképzelésem"

Az élet produkálhat érdekes dolgokat...
Én ismerek valakit, aki egy feleséggel, gyerekekkel a háta mögött vágott bele és most boldogan élnek ugyanúgy együtt.
Szóval elég széles a Ts paletta... :)
Patrícia 2008.12.24 13:57:47
@Suneee:
Azt hiszem én végig őszinte voltam. Bár nem értem, most itt mit köszönsz meg. (amit akkor anno leírtam az nagyon fájt, amit tettél velem, és persze hogy még én futottam utánad képletesen)
Az, hogy egyetértek a Mária gondolataival, nem hiszem hogy bűnöm lenne. Mert ugye most itt erről beszélünk, kérlek a személyes sérelmeket ne itt rendezzük le (küldj emailt vagy bármit, ígérem én válaszolni is fogok)
A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Transsexualism: A Primer. Second Edition, August 1996. Re-published by The Looking Glass Society by permission of the original author. A magyar változat munkatársai voltak:   - Fordítás: Bandi…..