Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richard Gaal

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Richard Gaal 2020.03.27 22:36:03
@Dread Naughty: Hát nem szívesen lennék a bőrödben, oka kell legyen, hogy ennyire cinikus vagy
Richard Gaal 2020.03.27 22:46:44
@Örömhernyó: Anyukádnak hány napig nem adsz puszit azután, hogy egy nőt szavakkal nem illethető módon gyönyörben részesítettél?
Van, amit jobb volna 2019-ben hagyni, mintsem áthozni az új évbe, ilyen például a faragatlan Schmidt Mária és a és a még viccnek is rossz Bayer Zsolt kettőse. Az elmúlt év utolsó napjain sikerült mindenkit, akinek van jövője - beleértve saját gyermekeiket és unokáikat is megsérteni, egyetlen…..
Richard Gaal 2020.01.07 11:21:23
@szánmonoxid: Csak egy mondatra reagálnék: láttam én a Hungária körúton fél méter mélyre nyomott aszfaltot helyes peremmel körülötte. Úgy látszik nem tudta, hogy neki nem szabadna deformálódni.
Amióta világkörüli úton vagyunk, vagyis öt hónapja, főállású turistaként élek, és mostanra lassan kezdem kiismerni a fogásokat, meg már érzem a trükköket. Mint amikor belerázódsz a melóba, már tudod, hol tartja a recepciós a legjobb postiteket, mikor ne válaszolj a főnök emailjére, és hánykor kell…..
Az elmúlt években számos csodaszép úgynevezett relikvia-darbos kártya jelent meg a Panini és a Topps sorozataiban. Ezekből a legtöbb mez vagy címerdarabos volt, egy-egy sorozatban pedig cipő-, sőt stoplidarabos kártyákkal is találkozhattunk. Minél látványosabb ez a relikvia-darab a kártya annál…..
Richard Gaal 2019.02.26 20:20:26
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
Richard Gaal 2019.02.11 11:40:23
@Kispangit: Ez a rettegés a technikai fejlődéstől igen régi keletű, lásd luddizmus. Milyen lenne a világ, ha ők nyernek?

Komolyabban, a gépek karbantartására és üzemeltetésére is emberek kellenek, esetleg más képzettséggel, de mindig kelleni fognak. A kulcs, hogy a melós tudjon új szakmát tanulni, erre kéne felkészítse a szakmunkásképző...
Megjelent egy írás az Indexen, melyben az MTA egyik történésze mond búcsút a munkájának, múltjának, s siratja a valószínűleg volt munkaadóját, mikor az MTA kormány általi bedarálásáról ír. Félreértés ne essék, igaza van, tudjuk, hogy mire megy ki a játék. Nincs ebben…..
Richard Gaal 2019.02.05 15:58:29
@WLaci: Erre a hozzáállásra bármikor számíthat a csuti és csőcseléke.
       A Magyar Tudományos Akadémia vezetői kétségbeesett írást jelentettek meg az Akadémia internetes oldalán a humán tudományok hasznosságáról. Palkovics László rombolásügyi miniszter ugyanis aznap publikálta a téziseit az új tudományfinanszírozási rendszerről. Két órán belül pedig módosította is…..
Richard Gaal 2019.02.04 12:32:30
@jan: " ...nekiáll most gyorsan összedobni valamit, hátha ki tudnak valamit kaparni maguknak? Mit gondoltok?"

Azondanám, ha rosszmájú lennék, hogy ők már akkor írtak, amikor eldördült a startpisztoly...
Klára nem nevezhető friss határátkelőnek, hiszen még a rendszerváltás környékén ment (némi hezitálás után) Ausztriába dolgozni. Döntése akkor (legalábbis saját bevallása szerint) hordozott némi kockázatot, de hosszú távon jónak bizonyult. Mi a magyar álom szerinted? Halászlé paprikás csirkével?…..
Richard Gaal 2019.02.01 11:58:51
@MAXVAL bircaman közíró: "Nem sok értelme van az oktatásba sok pénzt ölni, ha az eredményét elszipkázza a nyugat."
El tudnád sorolni az okokat, amiért a Nyugat ezt meg tudja csinálni?
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Richard Gaal 2019.01.27 13:09:44
@almodhi: A gyerekekkel megértő a szerző...
Sűrű és mozgalmas hét áll Magyarország mögött. A parlament ugyanis szerdán, azaz december 12-én elfogadta a Munka Törvénykönyvének a módosítását.  Mit tartalmaz szó szerint a módosítás, ami mindenkit lázba hoz: "(3) Kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb…..
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
Richard Gaal 2018.11.26 09:13:24
Mikor 14 éves voltam, eldöntöttem, hogy csak a feleségemet akarom megcsókolni. Igen, én mindig is olyan igazi romantikus alkat voltam, aki annyira előzékeny, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne előtte menjen ki az ajtón. Az az igazán romantikus, ha ott az „oltárnál” csattan el az…..
Richard Gaal 2018.11.12 14:10:35
@Ad Dio: "Mi a baj a házasság előtti (vaginális) szexxel? Az, hogy nem két, hanem három ember ügye... ebből viszont csak kettő döntésképes..."
A fogamzásgátlás fogalma ismerős ?
A miniszterelnök-helyettes bejelentette, a kárpátalja magyarokat "gyakorlatilag" már a magyar állam fizeti...
Richard Gaal 2018.11.05 12:03:42
@maxval balcán bircaman: "A KDNP a Fidesz része, egyszerűen érdemes volt megtartani a márkanevet a ballibek bosszantására."
Nomeg a bizottsági helyekért, az ottani szavazatokért...
Richard Gaal 2018.11.05 12:09:41
@Le Orme 2: "Milyen kár, hogy Semjén egyetlen gondolatával sem foglalkoztak érdemben."
Vannak dolgok, amik nincsenek, azokkal nem lehet foglalkozni...
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
Richard Gaal 2018.08.30 10:29:16
@Ménár Atya: Le a kalappal. Elegáns, pikáns, de még ízléses
1914. Német harctéri tábori pékség Ypres közelében, Belgium..
Richard Gaal 2018.08.28 10:33:26
@Pirx pilóta: szándékos, dazzle camouflage
Gulyás miniszter: "Heller Ágnes természetes közege a Farkasházy-féle szárszói találkozó vendégserege. E körön kívül legfeljebb az ellenében, így részben neki is köszönhetően majd hárommilliósra bővült Fidesz-szavazótábor egyben tartása miatt fontos, hogy teret adjunk amúgy értékelésre méltatlan…..
        Interjút adott a Klubrádiónak Békés Márton a Terrorháza "kutatási" igazgatója, a Kommentár szerkesztőségi főmunkatársa. Csak tizenhét perc, érdemes meghallgatni, segít megérteni a mai Magyarországot.        Békés nem egy böllérbicskás huthgergely, nem valamilyen agresszív kis utcai bűnöző,…..
Richard Gaal 2018.07.13 11:54:36
@közösperonos átszállás: Arra vagyok kiváncsi, hogy a Józsefváros népe mekkora állami szubvenció mellett fogja megvenni a neki szánt kulturális javakat. Ki fog-e adni akár 3 forintot is egy díszkötéses Wass Albertra. Illetve azt tudjuk, hogy ez nem érdekli, ahogy Vidnyánszky, Eperjes, Makovecz sem. Szóval hogyan is fog kinézni az a plebejusabb népiesebb érték.
Határátkelő Szex idegenben 2018.05.21 06:30:00
Meglehetősen intim, érzékeny téma a mai, talán ezért is esik kevesebb szó róla, pedig társat találni külföldön semmivel sem könnyebb (sőt…), mint Magyarországon. A tapasztalatok persze nagyon személyfüggők, így Margit írása (előző posztját itt találjátok) is inkább amolyan vitaindító...
Svájcban nem jó nyaralni, mert utána Magyaroroszágot még mocskosabbnak, még élhetetlenebbnek érzékeljük, mint azelőtt. És ne álmodozzunk arról, hogy unokáink majd látni fogják azt az életszínvonalat! Svájc nem egy másik ország. Egy másik bolygó. Lázár János hírhedt videója sokkal nagyobbat szólt…..
Egy balesetet hajlamosak vagyunk a véletlenek gonosz összjátékának tekinteni. Ezzel felmentjük a felelősöket, és semmit sem tanulunk az esetből, hiszen a véletlen kifürkészhetetlen. A 2003-as paksi üzemzavar egyáltalán nem volt véletlen. Konkrét emberi hibák sorozata okozta a bajt, ezzel rámutatva…..
Richard Gaal 2018.05.03 10:19:55
@Muad\\\'Dib: Speciel ez a kazettatisztításos történet igaz, tényleg rossz konstrukció volt a tartály, amit nagyon sok ponton észre kellett volna venni, és észbontó, hogy nem vették észre.
A kormánylap Figyelő friss listája cikke szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán távozó humáncsúcsminiszter utódja az Emmi élén. A református lelkészt ezzel egy olyan katolikus professzor váltaná, akinek voltak érdekes mondatai az elmúlt években. Az…..
A Fidesz az egész választási kampányát a migráció témája köré építette, és az eredmény őket igazolta. Több mint két és félmillió ember tette le a voksát amellet, hogy Magyarország ne legyen bevándorló ország. kép forrása: index.hu A kormánypárt kivételével csak a Jobbik kommunikálta valamilyen…..
Richard Gaal 2018.04.13 14:14:54
@Éhesló: ettől még nem lesz jobb kórházad és iskolád,
  Nem elég, hogy tódulnak hazafelé a svédországi magyarok mert nem kapnak munkát és naponta atrocitások érik őket, a magyar kormány is alig tudja fogadni és elhelyezni őket (vö. északon nincs határzár), ráadásul az ottani szörnyűségeket további vad állapotok rontják. Semjén Zsolt vadászni ment…..
A legsötétebb náci időket idéző propagandafilmmel nem az a legnagyobb baj, hogy a nyitókép egy indiai (szikh) turbános bácsit próbál nekünk eladni közel-keleti veszélyes elemként. Frei Tamás röhög a markába. Sokat kellett várni rá, de végre elkészült a magyar médiatörténet azon alkotása, amely…..