Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bela2

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetente háromszor oda-vissza kikerekezek Budaörsre, így nem véletlenül éreztem azt, hogy megérdemlek valami szépet, s jót! Egyszer egy éppen kibontakozó viharféle kergetett be, most pedig egy kibontakozó kánikula elől tértem be a Da Caterinába. A Da Caterina ott van a főút…..
bela2 2012.08.02 10:50:33
@mbemba: szárított???
Az még annyira sem való oda, mint a friss. A Margheritanak 3 összetevője van: tészta, paradicsomszósz és mozarella. A szárított paradicsom túl extra feltét lenne.
A bazsalikomot nem tudom hova terveznéd, akár frissen akár szárítva. Tetejére szórva furcsa magyar szokás, a szószban persze ízlés kérdése, de nem jellemző.
Több órás napsütésben a vízforralás és teaszertartás előkészítésének feladatát a folyadékbevitel mennyisége és minősége írja felül. Literszámra vedelésben a hagyományos teás eszközök alkalmatlan csecsebecsének bizonyulnak, mi teafogyasztók azonban nem vagyunk hajlandók…..
bela2 2012.06.24 20:00:39
@Wágner Anna:

Europaban a bolti jegesteak tobbsege szensavas. Nalunk valamiert nem divat.
Meghatározták, mi a közszolgálat?– A közszolgálatot eddig senki nem tudta definiálni, de ha elém tesznek egy riportot, cikket vagy hírt, pontosan meg tudom mondani, hogy közszolgálati tartalmú-e vagy sem.Nyilatkozta még tavaly decemberben Belénessy Csaba a 168 órának. Na, úgy…..
bela2 2011.03.27 15:14:04
@MetálFater:

Nyomjad még, így egyre jobb!
Azt hiszem fogunk még hallani a ZTE Blade-ről: a nagyon olcsó androidos telefon nagyon kényelmesen használható. Mi is kipróbáltuk a mobilt és ajánljuk azoknak, akik jó okostelefont szeretnének olcsón vásárolni.  Kezdjük a külsővel: Blade, vagyis Penge a mobil neve, ezt…..
Más Tészta Ab ovo 2010.05.26 11:27:00
Kényelmes érzés úgy beleülni egy témába, hogy még szinte semmit sem mondtunk el róla. A tésztával kapcsolatban annyi mondanivaló lehetséges, hogy nehéz is belegondolni. Az alapanyagoktól a hozzávalókon és a történelmen át a kulturális vonatkozásokig, az egzotikus tésztákig…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Ezen a héten, a Malackaraj blog mesterszakácsával, a 31 éves Péter Annával készült interjút olvashatjátok!   Az interjú: Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? Miért gasztroblog témában? P.A.: 2009 márciusban, sokat főzök, van mondanivalóm a témában.  …..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Egyik kedvenc éttermem, a Dunakanyar bal oldalán, ahol csillag nincs, de kellemes környezet, kiszámíthatóan korrekt minőség, figyelem részletekre és törekvés az újdonságokra igen. Van pl. szezonális konyha, vagyis ha érik az eper és vele egyidőben a bodza, akkor van mondjuk…..
Ki ne emlékezne az Amerikai Pite című film topless orosz cserediákjára! Abban évben ő volt a kedvenc minden fiúnál. Ez volt a karrierje csúcspontja is egyben. Mai sztárunk Shannon Elizabeth, aki egy csöcsvillantással váltotta meg a jegyet a filmek világába és arról még nem is…..
bela2 2009.07.19 17:32:29
@MP:
szerinted jobb lett volna angolul irni?
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..
Konyha kilátással Tepsis tarja 2008.07.03 16:24:00
Igazi magyaros büntetés  Hozzávalók4 nagy szelet sertéstarja (csontos is lehet, aki szereti)Burgonya Delikát 8 vagy VegetaSó, bors vagy fűszerkeverék (pl. magyaros, flekken)MustárOlaj2 db nagy zöldpaprika1-2 szem paradicsom2-3 közepes fej hagyma20 dkg füstölt csemegeszalonna…..
Már két hete, hogy meghirdettük második online kísérletünket, legfőbb ideje, hogy eláruljuk az eredményeket. Örömteli dolog, hogy várakozásainkhoz képest jóval több helyes megoldás érkezett...